megapaixtaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 οκ,αρα εγινε και στην εθνικη,καλο αυτο. 1
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 On 09/09/2024 at 22:13, megapaixtaras said: οκ,αρα εγινε και στην εθνικη,καλο αυτο. απλα ειναι μεσα απο το Web banking αυτο. ολες οι τραπεζες (εχω δοκιμασει alpha,εθνικη,πειραιως)κανουν kyc μεσα απο το ebanking 1
DJGATS2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω.. Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα... Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!! Είναι γελοίοι!!!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, DJGATS2024 said: Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω.. Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα... Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!! Είναι γελοίοι!!! welcome to 2024.αν και κατι χρεωσεις πανε να τις καταργησουν.αλλα καπως αλλιως θα μας τα ξαναπαρουν
Nikmal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή;
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 53 minutes ago, Nikmal said: Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή; αν δεν σου βγαζει επιλογη απο το site ή το app υποχρεωτικα μετα πας τραπεζα
nikosf76 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τώρα που από τα ταμεία μπορείς να πάρεις από 900 ευρώ και πάνω και να καταθέσεις από 2000 ευρώ και πάνω, στο ενημερωτικό χαρτί που είχαν στην τράπεζα έλεγε: εναλλακτικά μπορείτε να βγάλετε χρεωστική κάρτα (dual). Κάποιος ηλικιωμένος ή που δεν είναι αρκετά προσεκτικός μπορεί να τους πει βγάλτε μου την κάρτα που λέει το χαρτί αντί να ζητήσει απλή χρεωστική.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 5 hours ago, nikosf76 said: Τώρα που από τα ταμεία μπορείς να πάρεις από 900 ευρώ και πάνω και να καταθέσεις από 2000 ευρώ και πάνω, στο ενημερωτικό χαρτί που είχαν στην τράπεζα έλεγε: εναλλακτικά μπορείτε να βγάλετε χρεωστική κάρτα (dual). Κάποιος ηλικιωμένος ή που δεν είναι αρκετά προσεκτικός μπορεί να τους πει βγάλτε μου την κάρτα που λέει το χαρτί αντί να ζητήσει απλή χρεωστική. απειρα ψιλα γραμματα δυστυχως.ποσοι την πατησαν με ασφαλεια (40 ευρω) και τους ελεγαν οτι ειναι υποχρεωτικο για να βγαλεις χρεωστικη...
nikosf76 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Την περασμένη Δευτέρα πήγα με την μητέρα μου σε κατάστημα να βγάλει απλή χρεωστική. Είπε ο υπάλληλος σε μια εβδομάδα θα έρθει στο σπίτι με το ταχυδρομείο. Ξέρω ότι κάνει να έρθει 2 εβδομάδες τουλάχιστον αλλά τελικά όντως ήρθε σήμερα. Δοκίμασα να πάρω τις θέσεις pin με τον 8ψήφιο κωδικό με τηλεφωνική κλήση, μου λέει λάθος στοιχεία. Ο εκπρόσωπος που συνδέθηκα ύστερα με έβαλε λίγο σε αναμονή, το έψαξε και λέει για κάποιον λόγο στο σύστημα η κάρτα που κρατούσα στα χέρια μου φαινόταν προς έκδοση, συνήθως δεν έρχεται μέσα σε μια εβδομάδα. Τουλάχιστον θα μπορέσω να πάρω τις θέσεις pin λίγο αργότερα, δεν θα χρειαστεί να βγάλω καινούργιους 8ψήφιους κτλ. Δηλαδή και νωρίτερα να σου έρθει η κάρτα θα πρέπει να περιμένεις 2 εβδομάδες για να πάρεις το pin και να την ενεργοποιήσεις.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, nikosf76 said: Την περασμένη Δευτέρα πήγα με την μητέρα μου σε κατάστημα να βγάλει απλή χρεωστική. Είπε ο υπάλληλος σε μια εβδομάδα θα έρθει στο σπίτι με το ταχυδρομείο. Ξέρω ότι κάνει να έρθει 2 εβδομάδες τουλάχιστον αλλά τελικά όντως ήρθε σήμερα. Δοκίμασα να πάρω τις θέσεις pin με τον 8ψήφιο κωδικό με τηλεφωνική κλήση, μου λέει λάθος στοιχεία. Ο εκπρόσωπος που συνδέθηκα ύστερα με έβαλε λίγο σε αναμονή, το έψαξε και λέει για κάποιον λόγο στο σύστημα η κάρτα που κρατούσα στα χέρια μου φαινόταν προς έκδοση, συνήθως δεν έρχεται μέσα σε μια εβδομάδα. Τουλάχιστον θα μπορέσω να πάρω τις θέσεις pin λίγο αργότερα, δεν θα χρειαστεί να βγάλω καινούργιους 8ψήφιους κτλ. Δηλαδή και νωρίτερα να σου έρθει η κάρτα θα πρέπει να περιμένεις 2 εβδομάδες για να πάρεις το pin και να την ενεργοποιήσεις. μεγαλη βλακεια αυτο.θα επρεπε απο την στιγμη που εκδιδεται να μπορεις να κανεις ενεργοποιηση.εκτος αν το εχουν κανει σαν παραθυρο ασφαλειας. και μετα θα σου πουν την μπλοκαρες πρεπε να σου βγαλουμε αλλη αφου της εδωσαν χρεωστικη και οχι καμια dual,, μια χαρα . Επεξ/σία 21 Μαρτίου από poulinos
teot Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 21/3/2025 στις 3:18 ΜΜ, nikosf76 είπε Την περασμένη Δευτέρα πήγα με την μητέρα μου σε κατάστημα να βγάλει απλή χρεωστική. Σας την βγάλανε εύκολα η σας φέρνανε προσκόμματα; Γιατί με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου είπανε ότι νέες κάρτες μόνο dual .
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου On 22/03/2025 at 23:06, teot said: Σας την βγάλανε εύκολα η σας φέρνανε προσκόμματα; Γιατί με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου είπανε ότι νέες κάρτες μόνο dual . μηπως απο το site ή το app οπως ειχαν πει μπορεις να βγαλεις την απλη? η μηπως μπορεις να βγαλεις την dual αλλα χωρις να ενεργοποιησεις το κομματι της πιστωτικης?
teot Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε μηπως απο το site ή το app οπως ειχαν πει μπορεις να βγαλεις την απλη? η μηπως μπορεις να βγαλεις την dual αλλα χωρις να ενεργοποιησεις το κομματι της πιστωτικης? Απο την σελίδα τους ενώ υπάρχει η επιλογή "Εκδίδω τώρα" αν πατηθεί σου ανοίγει το ebanking που η μόνη επιλογή που έχει είναι η DUAL, το ίδιο και η εφαρμογή για κινητά. Επίσης στην απλή χρεωστική στις ερωταπαντήσεις δεν υπάρχει το "Πώς θα την αποκτήσετε" ενώ στην DUAL υπάρχει και υπάρχει και ειδική αναφορά οτι θα συνεχίσουν να την έχουν στους ήδη κατόχους χρεωστικής πριν τον Οκτώβριο του 2023. Αν εκδοθεί DUAL ξεκινάει η ετήσια χρέωση (6 ευρω/χρόνο) ... για το κομμάτι της χρεωστικής. Η χρήση της DUAL και σαν πιστωτική έχει χρέωση άλλα 6 ευρώ/χρόνο (με τυράκι ... ο πρώτος χρόνος δωρεάν) Εχω κλείσει ραντεβού σε κατάστημα για το Απρίλιο ... για να δούμε τι θα δούμε.... Επεξ/σία 24 Μαρτίου από teot
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 8 minutes ago, teot said: Απο την σελίδα τους ενώ υπάρχει η επιλογή "Εκδίδω τώρα" αν πατηθεί σου ανοίγει το ebanking που η μόνη επιλογή που έχει είναι η DUAL, το ίδιο και η εφαρμογή για κινητά. Επίσης στην απλή χρεωστική στις ερωταπαντήσεις δεν υπάρχει το "Πώς θα την αποκτήσετε" ενώ στην DUAL υπάρχει και υπάρχει και ειδική αναφορά οτι θα συνεχίσουν να την έχουν στους ήδη κατόχους χρεωστικής πριν τον Οκτώβριο του 2023. Αν εκδοθεί DUAL ξεκινάει η ετήσια χρέωση (6 ευρω/χρόνο) ... για το κομμάτι της χρεωστικής. Η χρήση της DUAL και σαν πιστωτική έχει χρέωση άλλα 6 ευρώ/χρόνο (με τυράκι ... ο πρώτος χρόνος δωρεάν) Εχω κλείσει ραντεβού σε κατάστημα για το Απρίλιο ... για να δούμε τι θα δούμε.... το παρακαναν και αυτοι.τοσο καλα.για να δουμε απο κοντα τι θα πουν.
fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ωραια η Εθνικη, ελαβα τη νεα χρεωστικη καρτα μου με ληξη 4/28. Το 6ευρω ειχε κρατηθει μερες πριν. Λεπτομερεια: η προηγουμενη χρεωστικη αναφερει ληξη 6/25. Η προ-προηγουμενη ανεφερε ληξη 7/22. Το συμπερασμα ειναι οτι η επομενη χρεωστικη θα αναφερει ληξη 1/31.Απο παντου κοβουν για να κονομησουν οι αγιογδυτες😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα