Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους/ες,

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος απο τι ποσο και ΑΝ θα εχει καποιος θεμα αν δεχεται εμβασματα σε καρτες οπως revolut, n26, zen.com etc. Κανω καποιες εξτρα δουλειες και προφανως δεοδμενου οτι ειναι απο εξωτερικο πληρωνει κυριως revolut. Θα εχω καποιο θεμα με τη εφορια; Να τα σπασω σε διαφορες τραπεζες τα ποσα; Να τα αφησω σε μια;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εξαρτάται από τα ποσά και την προέλευση τους. Αν μπορεις στο μάτι της ΑΑΔΕ και περάσεις έλεγχο να είσαι βέβαιος ότι θα τα ελέγξουν όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Εξαρτάται από τα ποσά και την προέλευση τους. Αν μπορεις στο μάτι της ΑΑΔΕ και περάσεις έλεγχο να είσαι βέβαιος ότι θα τα ελέγξουν όλα. 

Μιλαμε το μηνα 1-2Κ(δυσκολα θα φτασουν πανω απο 3κ) μαξ μαξ ομως, και ειναι απο χωρα ΕΕ φυσικα!!

Επεξ/σία από ventic139
Δημοσ.

Τα δηλώνεις τα χρήματα αυτά, σαν επιπλέον εισόδημα; Αν ναι, τι ακριβώς φοβάσαι σε ενδεχόμενο έλεγχο; 

Για να ρωτάς όμως. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kogba είπε

Τα δηλώνεις τα χρήματα αυτά, σαν επιπλέον εισόδημα; Αν ναι, τι ακριβώς φοβάσαι σε ενδεχόμενο έλεγχο; 

Για να ρωτάς όμως. 

Οχι δε τα δηλωνω αυτα διοτι δε ειμαι με μπλοκακι....
Ηδη με σκιζει το κρατος :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ventic139 είπε

Οχι δε τα δηλωνω αυτα διοτι δε ειμαι με μπλοκακι....
Ηδη με σκιζει το κρατος :D

Το κράτος μας σκίζει όλους, δυστυχώς. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kogba είπε

Το κράτος μας σκίζει όλους, δυστυχώς. 

το γνωριζω..... δεδομενου οτι δε ειμαι με μπλοκακι ωστοσο για αυτο ρωταω, αν θα υπαρξει θεμα - τι εναλλακτικες υπαρχουν κτλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...