Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Αν ο φορτιστής είναι 5V1A θα φορτίζει πιό αργα ή δεν θα φορτίζει καλά, σε σχέση με έναν 5V2A; Θα φορτίζει πιο αργά. 1
chios Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ 26 λεπτά πριν, zoranb είπε Αν ο φορτιστής είναι 5V1A θα φορτίζει πιό αργα ή δεν θα φορτίζει καλά, σε σχέση με έναν 5V2A; Θα φορτίζει πιο αργά. 1
mastoras007 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ Καλησπέρα, Περνάω κάτι γυψοσανίδες, πρώτη φορά, είδα κάνα δυο βιντεάκια και ξεκίνησα, τώρα είναι να μπούνε οι σανίδες. Επειδή είδα δύο διαφορετικές εκδοχές στο αν βιδωνονται η όχι οι ορθοστάτες, Τελικά βιδωνονται η όχι? Μόνο πάνω? Μόνο κάτω? Καθόλου? Εγώ Πάντος της βιδωσα πάνω κάτω το σημείο που μπήκαν είναι 3,2 μέτρα ύψος Τι μπορεί να προκαλέσει αυτό? Το θέμα μου είναι ότι οι πάνω στρωτήρες μπήκαν σε ξύλα σκεπής, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να "κρεμάσει" όλο το βάρος εκεί, θέλω δηλαδή να πατάει κάτω παρά να κρεμάει, Μήπως να έβγαζα της πάνω βίδες? Αύριο μεθαύριο είναι να μπουν οι γυψοσανίδες!!
chios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ Τους ορθοστάτες εμείς τους πιάνουμε πάνω στους στρωτήρες με ειδικό εργαλείο αν δεν έχεις βάζεις βίδα πάνω κάτω. Στην τοιχοποιία τους ορθοστάτες τους βάζουμε ανά 40cm, Και οι στρωτήρες θέλουν οπωσδήποτε βιδωμα πάνω κάτω. Κάποια φωτογραφία ίσως βοηθήσει από την κατασκευή.
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ Είτε τους βιδώνεις, είτε πλέον τις δένεις με τον ειδικό διακορευτή. Ερασιτέχνης στις γυψοσανίδες, οπότε ότι λέω με κάθε επιφύλαξη. Τα δεσίματα πάνω κάτω δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη στήριξη όσο το να μην μετακινηθούν και χάσεις τα κέντρα. Η κατασκευή θα δέσει όλη με την σανίδα. Εγώ τους ορθοστάτες γνωρίζω ότι μπαίνουν ανά 60 εκ, μάλιστα στο κέντρο της γυψοσανίδας (1.2μ / 2 = 60) έχει σημάδι για να την βιδώσεις. Προσοχή στα κέντρα από τους ορθοστάτες. Στον πρώτο, επειδή η γυψοσανίδα πατάει σε ολόκληρο τον ορθοστάτη (και όχι στο μισό όπως τις υπόλοιπες), θα πας κέντρο 57.5(για ορθοστάτη 50αρι). 1
mastoras007 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:06 μμ 5 λεπτά πριν, chios είπε Τους ορθοστάτες εμείς τους πιάνουμε πάνω στους στρωτήρες με ειδικό εργαλείο αν δεν έχεις βάζεις βίδα πάνω κάτω. Στην τοιχοποιία τους ορθοστάτες τους βάζουμε ανά 40cm, Και οι στρωτήρες θέλουν οπωσδήποτε βιδωμα πάνω κάτω. Κάποια φωτογραφία ίσως βοηθήσει από την κατασκευή. Ναι δεν έχω ειδικό εργαλείο, έβαλα βίδες, Οπότε έκανα καλά η όχι πού βιδωσα? Τεχνικά δεν θα γίνει επαγγελματική δουλειά το ξέρω, για μένα είναι ο χώρος, δεν με απασχολεί τόσο αισθητικά δηλαδή
chios Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ καλά έκανες, τώρα και ανά 60 να τους βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα, εμείς στο συνεργείο που δουλεύω τους βάζουμε ανά 40 για πιο στιβαρή κατασκευή, όταν μπουν και βιδωθουν οι σανίδες θα σταθεροποιηθεί όλοι η κατασκευή. Πολύ σωστά είπε ο προηγούμενος για τα κέντρα , στο 1.20 που θα βιδωθει η δεύτερη σανίδα πρέπει να πάει στην μέση του ορθοστάτη. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:15 μμ από chios 1
tasvar Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παραπάνω. Δώστε τα φώτα σας. Στην ένωση μπανιέρας με πλακάκια, τι βαζετε; Η σιλικόνη μια φορά το χρόνο θέλει αλλαγή γιατί μαζεύει σιγά σιγά... Υπάρχει κάποιο υλικό που να στεγανοποιεί και να αντέχει; Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σιλικόνη πως έχει συρρικνωθεί.
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 μμ 12 λεπτά πριν, tasvar είπε Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παραπάνω. Δώστε τα φώτα σας. Στην ένωση μπανιέρας με πλακάκια, τι βαζετε; Η σιλικόνη μια φορά το χρόνο θέλει αλλαγή γιατί μαζεύει σιγά σιγά... Υπάρχει κάποιο υλικό που να στεγανοποιεί και να αντέχει; Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σιλικόνη πως έχει συρρικνωθεί. Καλύτερης ή ανώτερης ποιότητας αντιμουχλική, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Καλό καθάρισμα και στέγνωμα πριν την εφαρμογή, υπομονή να τραβήξει καλά προτού χρησιμοποιηθεί. 1
zoranb Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 πμ (επεξεργασμένο) On 16/07/2025 at 00:13, Doubt said: Θα φορτίζει πιο αργά. On 16/07/2025 at 00:15, chios said: Θα φορτίζει πιο αργά. On 16/07/2025 at 01:06, lector said: Θα φορτιζει ΠΟΛΥ πιο αργα. Ένα ένα μου τα λέτε! Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:56 πμ από zoranb
st@kas Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 πμ 8 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παραπάνω. Δώστε τα φώτα σας. Στην ένωση μπανιέρας με πλακάκια, τι βαζετε; Η σιλικόνη μια φορά το χρόνο θέλει αλλαγή γιατί μαζεύει σιγά σιγά... Υπάρχει κάποιο υλικό που να στεγανοποιεί και να αντέχει; Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σιλικόνη πως έχει συρρικνωθεί. Χρειάζεται 100% ουδέτερη σιλικόνη 1
Doubt Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 πμ 8 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παραπάνω. Δώστε τα φώτα σας. Στην ένωση μπανιέρας με πλακάκια, τι βαζετε; Η σιλικόνη μια φορά το χρόνο θέλει αλλαγή γιατί μαζεύει σιγά σιγά... Υπάρχει κάποιο υλικό που να στεγανοποιεί και να αντέχει; Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σιλικόνη πως έχει συρρικνωθεί. Μπορεί να μπει και αρμόστοκος. 1
Petros Electron Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 πμ 8 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παραπάνω. Δώστε τα φώτα σας. Στην ένωση μπανιέρας με πλακάκια, τι βαζετε; Η σιλικόνη μια φορά το χρόνο θέλει αλλαγή γιατί μαζεύει σιγά σιγά... Υπάρχει κάποιο υλικό που να στεγανοποιεί και να αντέχει; Στη φωτογραφία, θα δείτε τη σιλικόνη πως έχει συρρικνωθεί. βαλε αυτη και θα με θυμηθείς.. 4
hugo2000 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 πμ Kαλημέρα.Παράθυρο αλουμινίου με ανάκληση έχει βγει από την θέση του (για την ακρίβεια,το "βγάλανε" οι προηγούμενοι που κατοικούσαν στο σπίτι) Μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ή πρέπει να καλέσω αλουμινά? Ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες-οδηγίες-βοήθειες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα