DIMITRISSPK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Καλημέρα σας, ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι δημιουργός και κάτοχος ενός προφίλ στο Facebook. Κυριολεκτικά δεν έχω κανέναν τρόπο πρόσβασης στο προφίλ μου γιατί δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά και το email του έχει διαγραφεί λόγω αδράνειας. Επίσης δεν το έχω συνδέσει με νούμερο τηλεφώνου. Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσω ξανά τρόπο πρόσβασης αλλά όταν το Facebook στέλνει κωδικούς για να συνεχίσει η διαδικασία δεν μπορώ να τα δω, πάνε στο κενό ! Δώστε μου τα φώτα σας !
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, DIMITRISSPK είπε Καλημέρα σας, ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι δημιουργός και κάτοχος ενός προφίλ στο Facebook. Κυριολεκτικά δεν έχω κανέναν τρόπο πρόσβασης στο προφίλ μου γιατί δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά και το email του έχει διαγραφεί λόγω αδράνειας. Επίσης δεν το έχω συνδέσει με νούμερο τηλεφώνου. Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσω ξανά τρόπο πρόσβασης αλλά όταν το Facebook στέλνει κωδικούς για να συνεχίσει η διαδικασία δεν μπορώ να τα δω, πάνε στο κενό ! Δώστε μου τα φώτα σας ! Τόσο σημαντικό το προφίλ που το έκανες με email που έμεινε αδρανές,δεν θυμάσαι κωδικούς ούτε και έβαλες τρόπο ανάκτησης . Ισως αν μερικοί απο τους φίλους σου μπορούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα σου;Είναι ένας απο τους τρόπους ανάκτησης λογαριασμού αν δεν κάνω λάθος. 1
DIMITRISSPK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, ναι δυστυχώς είναι σημαντικό και δεν το είχα προβλέψει νωρίτερα ούτε εγώ, το είχα αφήσει πολύ καιρό έτσι και δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως κυριολεκτικά χρειάζεται. Πως μπορεί να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου από φίλο ? Υπάρχει κάτι τέτοιο? 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τόσο σημαντικό το προφίλ που το έκανες με email που έμεινε αδρανές,δεν θυμάσαι κωδικούς ούτε και έβαλες τρόπο ανάκτησης . Ισως αν μερικοί απο τους φίλους σου μπορούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα σου;Είναι ένας απο τους τρόπους ανάκτησης λογαριασμού αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, ναι δυστυχώς είναι σημαντικό και δεν το είχα προβλέψει νωρίτερα ούτε εγώ, το είχα αφήσει πολύ καιρό έτσι και δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως κυριολεκτικά χρειάζεται. Πως μπορεί να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου από φίλο ? Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, ναι δυστυχώς είναι σημαντικό και δεν το είχα προβλέψει νωρίτερα ούτε εγώ, το είχα αφήσει πολύ καιρό έτσι και δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως κυριολεκτικά χρειάζεται. Πως μπορεί να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου από φίλο ? Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, ναι δυστυχώς είναι σημαντικό και δεν το είχα προβλέψει νωρίτερα ούτε εγώ, το είχα αφήσει πολύ καιρό έτσι και δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως κυριολεκτικά χρειάζεται. Πως μπορεί να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου από φίλο ? Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ειχε κάτι τέτοιο,δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει τώρα.
L-Griever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Εάν έχει διαγραφεί το email σου λόγω αδράνειας όπως είπες, μπορείς να το ξαναδημιουργήσεις με το ίδιο ακριβώς που είχες πριν και έτσι το facebook θα σου στείλει μήνυμα για να επαναφέρεις τον κωδικό. Έτσι είχε γίνει σε ένα άλλο άτομο οπότε δοκίμασέ το και δες αν θα δουλέψει έτσι. Το email θα πρέπει να τελειώνει με την ίδια ονομασία δηλαδή αν είναι outlook τότε outlook και πάει λέγοντας.
DIMITRISSPK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Εάν έχει διαγραφεί το email σου λόγω αδράνειας όπως είπες, μπορείς να το ξαναδημιουργήσεις με το ίδιο ακριβώς που είχες πριν και έτσι το facebook θα σου στείλει μήνυμα για να επαναφέρεις τον κωδικό. Έτσι είχε γίνει σε ένα άλλο άτομο οπότε δοκίμασέ το και δες αν θα δουλέψει έτσι. Το email θα πρέπει να τελειώνει με την ίδια ονομασία δηλαδή αν είναι outlook τότε outlook και πάει λέγοντας. Φίλε το έχω δοκιμάσει, δυστυχώς, λέει πως ανήκει σε άλλον αυτό το εμαιλ, ενώ σε ομιλία με την Microsoft (2 φορές) μου λένε πως έχει διαγραφεί και πως είναι λογικό να λέει πως ανήκει σε άλλον. Τι θα μπορούσα να κάνω ? Είναι σίγουρο πως άλλο παιδί το έπαθε και το έφτιαξε έτσι ?
L-Griever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Φίλε το έχω δοκιμάσει, δυστυχώς, λέει πως ανήκει σε άλλον αυτό το εμαιλ, ενώ σε ομιλία με την Microsoft (2 φορές) μου λένε πως έχει διαγραφεί και πως είναι λογικό να λέει πως ανήκει σε άλλον. Τι θα μπορούσα να κάνω ? Είναι σίγουρο πως άλλο παιδί το έπαθε και το έφτιαξε έτσι ? Είσαι σίγουρος ότι το έγραψες όπως το είχες κάνει τότε; Δηλαδή αν το δικό σου είναι hotmail και πας και φτιάξεις outlook τότε δεν θα δεχτεί το έτσι. Πρέπει να είναι ίδιο. Και ναι το άτομο το επανέφερε με αυτό τον τρόπο για να σβήσει το λογαριασμό τελείως. Είχα βοηθήσει εγώ για να γίνει. Τώρα εάν από τότε που έγινε και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Επίσης, μιας και λες ότι ανήκει σε άλλον... Μήπως πρόλαβε κάποιος άλλος να αποκτήσει το email σου; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από L-Griever
DIMITRISSPK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 21 ώρες πριν, L-Griever είπε Είσαι σίγουρος ότι το έγραψες όπως το είχες κάνει τότε; Δηλαδή αν το δικό σου είναι hotmail και πας και φτιάξεις outlook τότε δεν θα δεχτεί το έτσι. Πρέπει να είναι ίδιο. Και ναι το άτομο το επανέφερε με αυτό τον τρόπο για να σβήσει το λογαριασμό τελείως. Είχα βοηθήσει εγώ για να γίνει. Τώρα εάν από τότε που έγινε και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Επίσης, μιας και λες ότι ανήκει σε άλλον... Μήπως πρόλαβε κάποιος άλλος να αποκτήσει το email σου; Ναι είμαι σίγουρος πως το έχω γράψει το ίδιο ακριβώς και δεν το δέχεται. Όχι δεν το έχει πάρει άλλος γιατί έχω μιλήσει διαδικτυακά με τη Microsoft επειδή είναι hotmail μου είπαν δεν υπάρχει στο σύστημα. Ωστόσο πας να το φτιάξεις από την αρχή και λέει πως ανήκει σε άλλον και όντως αυτό είναι μια αντίφαση. Όποιος μπορέσει έμπρακτα να με βοηθήσει, ζητώ αυτή τη βοήθεια να μπω σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ , δεν θα είναι αφιλοκερδώς
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Ναι είμαι σίγουρος πως το έχω γράψει το ίδιο ακριβώς και δεν το δέχεται. Όχι δεν το έχει πάρει άλλος γιατί έχω μιλήσει διαδικτυακά με τη Microsoft επειδή είναι hotmail μου είπαν δεν υπάρχει στο σύστημα. Ωστόσο πας να το φτιάξεις από την αρχή και λέει πως ανήκει σε άλλον και όντως αυτό είναι μια αντίφαση. Όποιος μπορέσει έμπρακτα να με βοηθήσει, ζητώ αυτή τη βοήθεια να μπω σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ , δεν θα είναι αφιλοκερδώς Δοκίμασες να στείλεις email στο "διεγραμμένο" να επιβεβαιώσεις οτι δεν υπάρχει;
DIMITRISSPK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Όχι , πως γίνεται αυτό , τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ πολύ Μόλις τώρα, DIMITRISSPK είπε Όχι , πως γίνεται αυτό , τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ πολύ 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες να στείλεις email στο "διεγραμμένο" να επιβεβαιώσεις οτι δεν υπάρχει; Όχι , πως γίνεται αυτό , τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2024 από DIMITRISSPK
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Όχι , πως γίνεται αυτό , τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ πολύ Όχι , πως γίνεται αυτό , τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ Αν στείλεις email σε ανύπαρκτη διευθυνση θα σου έρθει μήνυμα ότι δεν παραδόθηκε γιατί δεν υπάρχει. 1
DIMITRISSPK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες να στείλεις email στο "διεγραμμένο" να επιβεβαιώσεις οτι δεν υπάρχει; 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν στείλεις email σε ανύπαρκτη διευθυνση θα σου έρθει μήνυμα ότι δεν παραδόθηκε γιατί δεν υπάρχει. Η διεύθυνση δεν βρέθηκε Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε στο, επειδή η διεύθυνση δεν ήταν δυνατό να βρεθεί ή δεν είναι σε θέση να λαμβάνει αλληλογραφία. Αυτό βγήκε 6 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Η διεύθυνση δεν βρέθηκε Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε στο, επειδή η διεύθυνση δεν ήταν δυνατό να βρεθεί ή δεν είναι σε θέση να λαμβάνει αλληλογραφία. Αυτό βγήκε Τι σημαίνει αυτό Όποιος με βοηθήσει να μπω στο δικό μου προφίλ Facebook ξανά και να αποκτήσω πρόσβαση, δεν θα είναι αφιλοκερδώς.
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, DIMITRISSPK είπε Όποιος με βοηθήσει να μπω στο δικό μου προφίλ Facebook ξανά και να αποκτήσω πρόσβαση, δεν θα είναι αφιλοκερδώς. Καλό είναι να μην γράφεις κάτι τέτοια online γτ μπορείς να γίνεις στόχος για κάποιο σκαμ. Ο μόνος τρόπος είναι να δημιουργήσεις εκ νέου λογαριασμό στην meta, να βάλεις την συνδρομή των 10 ευρώ και να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο. Πρέπει να υπάρχει παρόμοιο thread και η παραπάνω λύση εδώ μέσα, δεν ξέρω αν βγήκε άκρη όμως
DIMITRISSPK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καλό είναι να μην γράφεις κάτι τέτοια online γτ μπορείς να γίνεις στόχος για κάποιο σκαμ. Ο μόνος τρόπος είναι να δημιουργήσεις εκ νέου λογαριασμό στην meta, να βάλεις την συνδρομή των 10 ευρώ και να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο. Πρέπει να υπάρχει παρόμοιο thread και η παραπάνω λύση εδώ μέσα, δεν ξέρω αν βγήκε άκρη όμως Ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση και την απάντηση. Ήθελα να ρωτήσω πως θα βοηθήσει αυτό, με την έννοια πως θα επικοινωνώ πιο εύκολα με κάποιον? Ευχαριστώ πολύ
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 9 λεπτά πριν, DIMITRISSPK είπε Ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση και την απάντηση. Ήθελα να ρωτήσω πως θα βοηθήσει αυτό, με την έννοια πως θα επικοινωνώ πιο εύκολα με κάποιον? Ευχαριστώ πολύ Λόγω πληρωμής στην meta, έχεις πρόσβαση σε υποστήριξη με άτομα και όχι με bot (αν σου απαντήσουν καν αυτά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα