sonikk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε μια συναλλαγή μου πριν από κάποια χρόνια στον δήμο που διαμένω έχουν βγει δημόσια στο διαδίκτυο προσωπικά μου δεδομένα όπως διεύθυνση,όνομα και τηλέφωνο.Ο δήμος ανάρτησε κάτι δηλαδη στο diavgeia από την συναλλαγή που είχα κάνει πριν από 7 χρόνια και αυτό φαίνεται δημόσια απλά γκουγκλαροντας το όνομα μου ή το προσωπικό μου τηλέφωνο. Εγώ το ανακάλυψα κατά τύχη γιατί με έπαιρναν διάφοροι τηλέφωνο άγνωστοι προς εμενα.Πατώντας το προσωπικό μου τηλέφωνο τυχαία βγαίνουν στο google τα παραπάνω στοιχεία μου που προέρχονται από αυτό που έκανε ο δήμος στον οποίο διαμένω. Τί πρέπει να κάνω για να κατέβει από το διαδίκτυο αυτό; Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2024 από sonikk
Highlander Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Έχεις επιχείριση και είχες συναλλαγές μαζί τους ή έκανες τη συναλλαγή ως ιδιώτης; 1
sonikk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 32 λεπτά πριν, Highlander είπε Έχεις επιχείριση και είχες συναλλαγές μαζί τους ή έκανες τη συναλλαγή ως ιδιώτης; Ως ιδιώτης πήγα.Καμια σχέση με επιχείρηση.Δεν έχω επιχείρηση ούτε είχα.Ως δημότης απλός πολίτης πήγα.
Highlander Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες. Θεωρητικά πάντα, δεν θα έπρεπε, αλλά μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να φαίνεται.
sonikk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, Highlander είπε Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες. Θεωρητικά πάντα, δεν θα έπρεπε, αλλά μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να φαίνεται. Τί λεπτομέρειες να δώσω άλλες; Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τεσπά.Ποιον πρέπει να ενοχλησω για να κατέβει αυτό;Τον δήμο ή τη διαύγεια;
JakeKaufman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 6 minutes ago, sonikk said: Τί λεπτομέρειες να δώσω άλλες; Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τεσπά.Ποιον πρέπει να ενοχλησω για να κατέβει αυτό;Τον δήμο ή τη διαύγεια; τι συναλλαγή ήταν; ποιος Δήμος; 1
logokrimenos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Αμα πήρες λεφτά από τον Δήμο είναι λογικό και απαραίτητο να ανεβει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αμα τώρα εσένα δεν σου αρέσει να μπορεί να δει κάποιος αν πήρες χρήματα από τον Δήμο, αυτό είναι άλλο θεμα. Βέβαια έχω δει σε αρκετές αναρτήσεις στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ να έχουν αστεράκια στο όνομα κάποιου που πχ πήρε μια 6μηνη σύμβαση 1
georgiouu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 ο φιλος εχει θεμα με τα προσωπικα του δεδομενα και μερικοι εδω σε ενα ανωνυμο φορουμ του ζητατε να δωσει παλι προσωπικα δεδομενα 😕 κανε μια αναγνωση εδω για αρχη https://www.dpa.gr/polites/gkpd 1 1
IoannisSM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Στις 23/7/2024 στις 5:41 ΜΜ, logokrimenos είπε Αμα πήρες λεφτά από τον Δήμο είναι λογικό και απαραίτητο να ανεβει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αμα τώρα εσένα δεν σου αρέσει να μπορεί να δει κάποιος αν πήρες χρήματα από τον Δήμο, αυτό είναι άλλο θεμα. Βέβαια έχω δει σε αρκετές αναρτήσεις στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ να έχουν αστεράκια στο όνομα κάποιου που πχ πήρε μια 6μηνη σύμβαση Τα αστερακια στα ονοματα ειναι παρανομα σε συναψεις συμβασεων με το δημοσιο. Ακυρωνει την εννοια της Διαυγειας. Ορισμενοι εκμεταλλευονται την καραμελα προσωπικα δεδομενα και γινεται της αδιαφανειας το καγκελο (παρανομως).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Στις 23/7/2024 στις 5:30 ΜΜ, sonikk είπε Τί λεπτομέρειες να δώσω άλλες; Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τεσπά.Ποιον πρέπει να ενοχλησω για να κατέβει αυτό;Τον δήμο ή τη διαύγεια; Αν πήρες λεφτά από το δήμο (αποζημίωση για κάποια ζημιά πχ στο αμάξι από λακκούβα} λογικό είναι να είναι περασμένα τα στοιχεία σου στη διαύγεια, αλλιώς θα γινόταν ακόμα το πανηγύρι που είχαμε πριν καμιά 20αρια χρονια που μάλωναν μεταξύ τους ποιος έφαγε περισσότερα 1
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 On 23/07/2024 at 16:33, sonikk said: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε μια συναλλαγή μου πριν από κάποια χρόνια στον δήμο που διαμένω έχουν βγει δημόσια στο διαδίκτυο προσωπικά μου δεδομένα όπως διεύθυνση,όνομα και τηλέφωνο.Ο δήμος ανάρτησε κάτι δηλαδη στο diavgeia από την συναλλαγή που είχα κάνει πριν από 7 χρόνια και αυτό φαίνεται δημόσια απλά γκουγκλαροντας το όνομα μου ή το προσωπικό μου τηλέφωνο. Εγώ το ανακάλυψα κατά τύχη γιατί με έπαιρναν διάφοροι τηλέφωνο άγνωστοι προς εμενα.Πατώντας το προσωπικό μου τηλέφωνο τυχαία βγαίνουν στο google τα παραπάνω στοιχεία μου που προέρχονται από αυτό που έκανε ο δήμος στον οποίο διαμένω. Τί πρέπει να κάνω για να κατέβει από το διαδίκτυο αυτό; Σας ευχαριστώ. τι ακριβως λεγοντας οτι σε επαιρναν αγνωστοι; ή ξερουν το επωνυμο σου ή ξερουν το τηλεφωνο σου. Αν ξερουν κατι απο τα δυο δεν ειναι αγνωστοι.
IoannisSM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, BadMathematics είπε .Τα αστεράκια και μόνο τα αρχικά μπαίνουν σε πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις, όταν κάποιος είναι ειδική κατηγορία σε έναν πίνακα excel που υποχρεωτικά πρέπει να αναφερθεί. Δεν είναι όπως τα λες Σε ειδικες περιπτωσεις μπαινουν αστερακια για να προστατευτουν ευαισθητα προσωπικα δεδομενα πχ ΑΜΕΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα