Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν ολοκληρώσει, καταληκτική ημερομηνία για την έναρξη της εκκαθάρισης υλοποίησης και για την απόφαση πληρωμής είναι η τελευταία ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας που έχει λάβει ο καθένας. Ανεξάρτητα αν έχει γίνει εκμίσθωση νωρίτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 4:09 ΜΜ, akisg2016 είπε

Μετα την ανάρτηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxis , καταχωρείς τον αριθμό συμβολαίου στη πλατφόρμα του προγράμματος από εκεί και μετά εκκαθαρίζονται οι κινήσεις τις κάρτας σου και σου βγάζει το ποσό που έχεις δαπανήσει και βγάζει απόφαση πληρωμής και εντός 30 ημερών πληρώνεσαι , όλα αυτά που προανέφερα αναφέρονται στο ΦΕΚ και είναι στη θεωρία γιατί στη πράξη  έγω ακόμα περιμένω  να εκκαθαρίσουν τις συναλλαγές απο το Μάρτιο.   

Στο φεκ αναφέρει ότι στην εφαρμογή θα πρέπει να μπουν ο αφμ του μισθωτή, ο ΑΤΑΚ, και ο αριθμός του μισθωτηρίου. Έχεις βάλει εσύ μόνο τον αριθμό συμβολαίου? Απλά τον αναγράφεις και πατάς αποθήκευση και τελος?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτά τα δηλώνεις στο μισθωτήριο στο taxis ,στη πλατφόρμα προσθέτεις τον αριθμό μισθωτηρίου και αντλεί αυτόματα τα στοιχεία από το taxis . Αυτά είναι τα στοιχεία που έχει η πλατφόρμα: 

Αριθμός Μισθωτηρίου 
Είδος δήλωσηςΑρχική
Είδος μίσθωσηςΑστική (Κατοικίας)
Ποσοστό ιδιοκτησίας100
Τροποίηση 0
Υπεκμίσθωση 0
Ημερομηνία έναρξης μισθωτηρίου

Ημερομηνία λήξης μισθωτηρίου

Ημερομηνία λύσης μισθωτηρίου-

Αποδοχή/Άρνηση ΑΠΟΔΟΧΗ

ΜισθωτήςΦ ΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Μόλις τώρα, akisg2016 είπε

Αυτά τα δηλώνεις στο μισθωτήριο στο taxis ,στη πλατφόρμα προσθέτεις τον αριθμό μισθωτηρίου και αντλεί αυτόματα τα στοιχεία από το taxis . Αυτά είναι τα στοιχεία που έχει η πλατφόρμα: 

Αριθμός Μισθωτηρίου 
Είδος δήλωσηςΑρχική
Ποσοστό ιδιοκτησίας100
Τροποίηση 0
Υπεκμίσθωση 0

Αποδοχή/Άρνηση ΑΠΟΔΟΧΗ

ΜισθωτήςΦ ΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Για ευνόητους λόγους δεν έχω περάσει όλα τα στοιχεία αλλά  δεν συμπλήρωσα τίποτα από όλα αυτά πέρα από τον αριθμό μισθωτηρίου 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, akisg2016 είπε

Αριθμός Μισθωτηρίου 
Είδος δήλωσηςΑρχική
Ποσοστό ιδιοκτησίας100
Τροποίηση 0
Υπεκμίσθωση 0

Αποδοχή/Άρνηση ΑΠΟΔΟΧΗ

ΜισθωτήςΦ ΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Για ευνόητους λόγους δεν έχω περάσει όλα τα στοιχεία αλλά  δεν συμπλήρωσα τίποτα από όλα αυτά πέρα από τον αριθμό μισθωτηρίου 

Συγγνώμη, μια ερώτηση για να το κατανοήσω γιατί θα κάνω αυτή τη διαδικασία. Βάζουμε μόνο τον αριθμό μισθωτηρίου και πατάμε αποθήκευση και στη συνέχεια γίνεται μια διασταύρωση και μετά όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις παραπάνω θα εμφανίζονται στην πλατφόρμα? Θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα ως πληροφορία όλα αυτά και θα τα βλέπουμε?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nas07 είπε

Συγγνώμη, μια ερώτηση για να το κατανοήσω γιατί θα κάνω αυτή τη διαδικασία. Βάζουμε μόνο τον αριθμό μισθωτηρίου και πατάμε αποθήκευση και στη συνέχεια γίνεται μια διασταύρωση και μετά όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις παραπάνω θα εμφανίζονται στην πλατφόρμα? Θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα ως πληροφορία όλα αυτά και θα τα βλέπουμε?

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι σωστά !

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nik416 είπε

Ρε παιδιά Σοσσσ όταν λέμε για τους κωδικούς είναι ο Καδ που λενε?

Όχι άλλος είναι ο ΚΑΔ και άλλος ο κωδικός εμπόρου ή mcc να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ! 
Ο κωδικός εμπόρου ή mcc είναι ένας τετραψήφιος κωδικός του pos της επιχείρησης ή του επαγγελματία που θες να κάνεις τις αγορές και πρέπει να είναι μέσα στη λίστα που έχει το πρόγραμμα .

Σου προτείνω να μην βασιστείς σε λόγια του εμπόρου γιατί πολύ πιθανό να μην εχει ιδέα σε τι αναφέρεσαι , κάνε μια μικρή αγορά με τη κάρτα επικοινώνησε με τη τράπεζα και ρώτα η συναλλαγή που έκανες τη κωδικό εμπόρου έχει . Αν είναι στη λίστα τότε να προχωρήσεις σε αγορά 

• Like 1
Δημοσ.

1761 κατασκευαστικη στα φιλαδελφεια Αθηνα πόρτα ασφαλείας και μεσοπορτες καλές τιμές και καλή ποιότητα. 

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

επειδή έχω μπει και εγώ σε αυτόν τον λαβύρινθο  θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου μέχρι τώρα και να ρωτήσω ορισμένα πράγματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 1) η Πειραιώς  που έχω συνδέσει την κάρτα μου δεν μου λέει τον MCC της συναλλαγής για να το τσεκάρω 2) γνωρίζει κάποιος αν η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και τέντας είναι στο πρόγραμμα και σε ποια κατηγορία εμπόρου ανήκει και 3) ο Κωτσόβολος τελικά είναι μέσα στο πρόγραμμα γιατί στο κατάστημα στο Άργος που ρώτησα δεν είχαν ιδέα όπως και στα κεντρικά στην Αθηνά όταν τηλεφώνησα μου απάντησαν αρνητικά.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων όσους φίλους με διαφωτίσουν και βγάλω κάποια άκρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimis57 είπε

Παιδιά γεια σας,

επειδή έχω μπει και εγώ σε αυτόν τον λαβύρινθο  θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου μέχρι τώρα και να ρωτήσω ορισμένα πράγματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει 1) η Πειραιώς  που έχω συνδέσει την κάρτα μου δεν μου λέει τον MCC της συναλλαγής για να το τσεκάρω 2) γνωρίζει κάποιος αν η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και τέντας είναι στο πρόγραμμα και σε ποια κατηγορία εμπόρου ανήκει και 3) ο Κωτσόβολος τελικά είναι μέσα στο πρόγραμμα γιατί στο κατάστημα στο Άργος που ρώτησα δεν είχαν ιδέα όπως και στα κεντρικά στην Αθηνά όταν τηλεφώνησα μου απάντησαν αρνητικά.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων όσους φίλους με διαφωτίσουν και βγάλω κάποια άκρη.

Καλημέρα .

1) μου έχει συμβεί και εμένα με υπάλληλο της τράπεζας να μην ξέρει τι είναι ο mcc και να πρέπει εγώ να τον καθοδηγήσω (τι είναι , γιατί τον θέλω σε ποιο πρόγραμμα έχω μπει  κτλ) προσπάθησε ξανά .

2) ως προς τα αλουμίνια και εγώ τα άλλαξα αλλά μέσω εργολάβου οπότε όλες οι εργασίες έγιναν μέσω του δικού του pos και ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορώ να σου δώσω αλλά στο chat gpt που έκανα μια ερώτηση μου έβγαλε αυτό . Οι τέντες δεν πρέπει να εντάσσονται στο πρόγραμμα  χωρίς να ειναι  100% σίγουρος μήπως να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 1555 ; Ίσως να πετύχεις κάποιον που να γνωρίζει .

3) Δεν πρόκειται σε σχεδόν κανένα κατάστημα να βγάλεις άκρη ! Θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο ! για να είσαι σίγουρος θα πρέπει να κάνει το γνωστό τηλεφώνημα στη τράπεζα . Όσο αφορά το Κωτσόβολο εγώ πριν 7 μήνες που το είχα ψάξει δεν ήταν στο πρόγραμμα 

IMG_1730.jpeg

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, akisg2016 είπε

Καλημέρα .

1) μου έχει συμβεί και εμένα με υπάλληλο της τράπεζας να μην ξέρει τι είναι ο mcc και να πρέπει εγώ να τον καθοδηγήσω (τι είναι , γιατί τον θέλω σε ποιο πρόγραμμα έχω μπει  κτλ) προσπάθησε ξανά .

2) ως προς τα αλουμίνια και εγώ τα άλλαξα αλλά μέσω εργολάβου οπότε όλες οι εργασίες έγιναν μέσω του δικού του pos και ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορώ να σου δώσω αλλά στο chat gpt που έκανα μια ερώτηση μου έβγαλε αυτό . Οι τέντες δεν πρέπει να εντάσσονται στο πρόγραμμα  χωρίς να ειναι  100% σίγουρος μήπως να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 1555 ; Ίσως να πετύχεις κάποιον που να γνωρίζει .

3) Δεν πρόκειται σε σχεδόν κανένα κατάστημα να βγάλεις άκρη ! Θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο ! για να είσαι σίγουρος θα πρέπει να κάνει το γνωστό τηλεφώνημα στη τράπεζα . Όσο αφορά το Κωτσόβολο εγώ πριν 7 μήνες που το είχα ψάξει δεν ήταν στο πρόγραμμα 

IMG_1730.jpeg

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε Άκη.Ελπίζω να βρω κάποια άκρη αυτή τη βδομάδα με την τράπεζα. Σχετικά με τον Κωτσόβολο, κάποιοι στο forum είχαν απαντήσει ότι είναι μέσα στον κωδικό 5722..δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι τσεκαρισμένο 100% και εάν ισχύει κάτι τέτοιο...Όπως και να έχει θα συνεχίσω το ψάξιμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...