nas07 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2025 στις 3:53 ΜΜ, akisg2016 είπε Ναι σωστά ! Επεξ/σία 25 Ιουνίου από nas07
nas07 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμιά εξέλιξη σχετικά με το πότε αναμένεται να αναρτηθούν οι κινήσεις των πληρωμών στην εφαρμογή? Αν έχει επικοινωνήσει κανείς τελευταία και του είπαν κάποιο σχετικό χρονικό διάστημα.
810326768272533 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, nas07 είπε Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμιά εξέλιξη σχετικά με το πότε αναμένεται να αναρτηθούν οι κινήσεις των πληρωμών στην εφαρμογή? Αν έχει επικοινωνήσει κανείς τελευταία και του είπαν κάποιο σχετικό χρονικό διάστημα. Καλησπέρα, εγώ μπήκα πριν λίγο και είδα ότι έχουν εκκαθαρίσει έξοδα Μαϊου. Μέχρι χθες δεν υπήρχε τίποτα....
nas07 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 ώρες πριν, 810326768272533 είπε Καλησπέρα, εγώ μπήκα πριν λίγο και είδα ότι έχουν εκκαθαρίσει έξοδα Μαϊου. Μέχρι χθες δεν υπήρχε τίποτα.... Σου εμφανίζει στην εφαρμογή δαπάνες σημερα? Σου εβγαζε μεχρι χθες το μηνυμα οτι δεν εμφανιζονται οι δαπανες?Εχεις δαπάνες και απο προηγούμενους μηνες?
810326768272533 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, nas07 είπε Σου εμφανίζει στην εφαρμογή δαπάνες σημερα? Σου εβγαζε μεχρι χθες το μηνυμα οτι δεν εμφανιζονται οι δαπανες?Εχεις δαπάνες και απο προηγούμενους μηνες? μου εμφανίζει μια μικρή δαπάνη του Μαϊου, ήταν η πρώτη αγορά. Οι υπόλοιπες έγιναν Ιούνιο.
nas07 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, 810326768272533 είπε μου εμφανίζει μια μικρή δαπάνη του Μαϊου, ήταν η πρώτη αγορά. Οι υπόλοιπες έγιναν Ιούνιο. Παρόλο που εμφανίζει το μήνυμα οτι δεν αναρτώνται δαπάνες, σου εμφανίζει δαπάνη. Και για δαπάνη Μαΐου κανονικά έπρεπε να στην εμφανίσει αργότερα.Τι να πω.Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και πως.
810326768272533 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, nas07 είπε Παρόλο που εμφανίζει το μήνυμα οτι δεν αναρτώνται δαπάνες, σου εμφανίζει δαπάνη. Και για δαπάνη Μαΐου κανονικά έπρεπε να στην εμφανίσει αργότερα.Τι να πω.Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και πως. έχεις δίκιο, ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τι γίνεται... υποτίθεται ότι γίνονται εκκαθαρίσεις ανά τρίμηνο όπως διάβασα πιο πάνω στην αλληλογραφία στο forum.
nas07 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 3:53 ΜΜ, akisg2016 είπε Ναι σωστά ! Υπάρχει καμιά αλλαγή με την ανάρτηση των δαπανών? Εχει γίνει κάτι στη δική σου περίπτωση? Εμένα όχι.
akisg2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, nas07 είπε Υπάρχει καμιά αλλαγή με την ανάρτηση των δαπανών? Εχει γίνει κάτι στη δική σου περίπτωση? Εμένα όχι. Όχι δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε εμένα.
zizinpf Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Στις 24/7/2024 στις 3:12 ΜΜ, geornirv είπε Επειδή έχω στην κατοχή μου ένα ακίνητο που πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, και έχω κάποια ερωτήματα στα οποία δεν βρήκα απάντηση, θα ήθελα να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει νήμα για το συγκεκριμένο θέμα (τουλάχιστον δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου), οπότε το ανοίγω για να απαντηθούν τα ερωτήματα που με προβληματίζουν και να γίνει μια κουβεντούλα που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση του προγράμματος. 1) Αναφέρει το πρόγραμμα : Κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, καταχωρίζετε το ποσό που υπολογίζετε ότι θα σας στοιχίσει η ανακαίνιση (και μέχρι του ύψους των 10.000 ευρώ). Το ποσό δηλώνεται χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, όπως για παράδειγμα, οικονομικές προσφορές των επαγγελματιών. Ερώτηση: Αν βγει μικρότερο το ποσό της ανακαίνισης δηλ δηλώσω το μέγιστο ποσό 10.000 (ή 15.000 ευρώ σύμφωνα με τις νέες αλλαγές) και χρησιμοποιήσω μικρότερο ποσό τί γίνεται ; θα υπάρχει καποιο πρόβλημα; 2) Αναφέρει το πρόγραμμα : Ως επιλέξιμες δαπάνες στο πλαίσιο του Προγράμματος ορίζονται οι εξής: α) Δαπάνες για εργασίες ανακαίνισης και επισκευής του επιλέξιμου ακινήτου. β) Δαπάνες για αγορά προϊόντων και υλικών που είναι απαραίτητα για τις εργασίες ανακαίνισης και επισκευής. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος, και οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο το ποσό της επιδότησης, όσο και το ποσό της ίδιας συμμετοχής του δικαιούχου, είναι απαραίτητο να αφορούν τις επιλέξιμες δαπάνες, και να κατευθύνονται σε συγκεκριμένους, στην Ελλάδα, Κωδικούς Κατηγορίας Εμπόρων (Merchant Category Codes – MCCs) που σχετίζονται με το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και είναι οι εξής: Κατηγορία εμπόρου Περιγραφή δραστηριότητας 1520 Εργολάβοι Γενικά — Οικιστικές και Εμπορικές Εργολαβίες 1711 Εργολάβοι Θέρμανσης, Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού 1731 Εργολάβοι ηλεκτρολόγοι 1740 Εργολάβοι Τοιχοποιίας, Λιθοδομών, Τοποθέτησης Πλακιδίων, Σοβατισμάτων και Μονώσεων 1750 Εργολάβοι ξυλουργικών εργασιών 1761 Εργολάβοι εργασιών στέγης, πλαισίων και λαμαρινών 1771 Εργολάβοι σκυροδέματος 2842 Παρασκευάσματα Ειδικού Καθαρισμού, Στίλβωσης και Υγιεινής Αποχέτευσης 5039 Δομικά Υλικά - Μη Ταξινομημένα Αλλού 5051 Κέντρα και Γραφεία Υπηρεσιών Μετάλλων 5065 Ηλεκτρικά / Ηλεκτρολογικά Μέρη και Εξοπλισμός 5072 Υλικά / Σιδηρικά, Εξοπλισμοί και Προμήθειες 5074 Εξοπλισμός και Προμήθειες για Υδραυλικές Εγκαταστάσεις και Θέρμανση 5198 Χρώματα, Βερνίκια και Προμήθειες 5200 Καταστήματα Αποθήκες Οικιακών Προμηθειών 5211 Καταστήματα Ξυλείας, Οικοδομικών Υλικών 5231 Καταστήματα Υαλοπινάκων, Χρωμάτων και Ταπετσαριών 5251 Καταστήματα Υλικών / Σιδηρικών 5712 Καταστήματα Επίπλων, Οικιακών Επιπλώσεων και Εξοπλισμού, Εκτός Συσκευών 5713 Καταστήματα Επίστρωσης Δαπέδων 5714 Καταστήματα Υφασμάτων, Κουρτινών και Ταπετσαριών 5718 Καταστήματα Τζακιών, Παραπετασμάτων Τζακιού και Εξαρτημάτων 5719 Διάφορα Εξειδικευμένα Καταστήματα Οικιακών Επιπλώσεων 5722 Καταστήματα Οικιακών Συσκευών 5932 Καταστήματα Παλαιών Αντικειμένων - Πωλήσεις, Επισκευές και Υπηρεσίες Αποκατάστασης 7217 Καθαρισμός Χαλιών και Ταπετσαριών 7342 Υπηρεσίες Εξολόθρευσης και Απολύμανσης 7349 Υπηρεσίες Καθαρισμού, Συντήρησης και Επιστασίας 7513 Ενοικιάσεις Φορτηγών / Ρυμουλκούμενων Γενικής Χρήσης 7623 Καταστήματα Επισκευής Κλιματισμού και Ψύξης 7629 Καταστήματα Επισκευής Ηλεκτρικών Συσκευών και Μικρών Συσκευών 7641 Επανατοποθέτηση, Επισκευή και Φινίρισμα Επίπλων 7692 Επισκευές Συγκολλήσεων 8911 Υπηρεσίες Μηχανικού (Αρχιτέκτονα/Πολιτικού Μηχανικού/Τοπογράφου) 9311 Πληρωμή Φόρων (Ασφαλιστικές Εισφορές) 9399 Κυβερνητικές Υπηρεσίες Ερώτηση : Μπορώ να επιδοτηθώ για εξωτερικά κουφώματα PVC , θερμοπρόσοψη, λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ ;;;; Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Καλησπερα. Έχω μπει στο προγρομμα και έχω ολοκληρώσει τις αγορές μου. Μπορώ να μπω στη διαδικασία ενοικίασης του σπιτιού ακόμη και χωρίς να έχουν αναρτηθεί οι δαπάνες στο ειδικό προγραμμα; Ή πρέπει να περιμένω να αναστηθούν οι δαπάνες;
akisg2016 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 πμ 4 λεπτά πριν, zizinpf είπε Καλησπερα. Έχω μπει στο προγρομμα και έχω ολοκληρώσει τις αγορές μου. Μπορώ να μπω στη διαδικασία ενοικίασης του σπιτιού ακόμη και χωρίς να έχουν αναρτηθεί οι δαπάνες στο ειδικό προγραμμα; Ή πρέπει να περιμένω να αναστηθούν οι δαπάνες; Καλημέρα. Βεβαίως μπορείς και πρέπει να το νοικιάσεις ! Υπάρχουν χρονικά ορόσημα για αγορές 6+4 μήνες παράταση για αγορές και 9+4 μήνες παράταση για την ενοικίαση του ακινήτου . Μπές στην πλατφόρμα να δεις τις ημερομηνίες που σου αναγράφει .
zizinpf Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ 3 λεπτά πριν, akisg2016 είπε Καλημέρα. Βεβαίως μπορείς και πρέπει να το νοικιάσεις ! Υπάρχουν χρονικά ορόσημα για αγορές 6+4 μήνες παράταση για αγορές και 9+4 μήνες παράταση για την ενοικίαση του ακινήτου . Μπές στην πλατφόρμα να δεις τις ημερομηνίες που σου αναγράφει . τελεια. συνεπως το ενοικιαζω και επειτα περιμενω να γινουν οι εκαθαρισεις συναλλαγων ετσι ωστε να μπει και το υπολοιπο ποσο ; ΥΓ : αν μια στο εκατομμυριο ομως εχει γινει ενα λαθος στην συναλλαγες και εχω κανει το μισθωτηριο τι γινεται ;
akisg2016 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 πμ 2 ώρες πριν, zizinpf είπε τελεια. συνεπως το ενοικιαζω και επειτα περιμενω να γινουν οι εκαθαρισεις συναλλαγων ετσι ωστε να μπει και το υπολοιπο ποσο ; ΥΓ : αν μια στο εκατομμυριο ομως εχει γινει ενα λαθος στην συναλλαγες και εχω κανει το μισθωτηριο τι γινεται ; Ναι αλλά μην περιμένεις να πιστωθούν τα χρήματα σύντομα, εγώ 3 μήνες το έχω νοικιάσει και ακόμα περιμένω. Σε τι λάθος αναφέρεσαι ;
eldimitri Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΣΑ. ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ , Η ΜΠΟΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΣΑ. ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ , Η ΜΠΟΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
mc10011 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ 2 ώρες πριν, eldimitri είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΣΑ. ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ , Η ΜΠΟΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΣΑ. ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ , Η ΜΠΟΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Εάν δεν σου καταθέσουν την προκαταβολή μην κάνεις τίποτα, ούτε αγορές ούτε ενοικιαστήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα