Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, STAMATINAR είπε

καλησπέρα, για ποια περίοδο??

Εμένα εμφάνισε τις συναλλαγές από τον Οκτώβρη έως τις αρχές Ιουλίου .

Απο Οκτώβρη έως Δεκέμβρη υπήρχαν αλλά τις είχαν αφαιρέσει για να ελέγξουν για τους νέους mcc τώρα πρόσθεσαν όλες τις συναλλαγές. 
Ελπίζω να προσθέσουν και σύντομα την απόφαση πληρωμής . 

• Like 1
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akisg2016 είπε

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ !!!

Ναι και σε μένα!!

2 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Εμένα εμφάνισε τις συναλλαγές από τον Οκτώβρη έως τις αρχές Ιουλίου .

Απο Οκτώβρη έως Δεκέμβρη υπήρχαν αλλά τις είχαν αφαιρέσει για να ελέγξουν για τους νέους mcc τώρα πρόσθεσαν όλες τις συναλλαγές. 
Ελπίζω να προσθέσουν και σύντομα την απόφαση πληρωμής . 

Πότε λήγει το 9μηνο με την 4μηνη παράταση σου?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nas07 είπε

Ναι και σε μένα!!

Πότε λήγει το 9μηνο με την 4μηνη παράταση σου?

Για αγορές 30/7 +4 μήνες 

Μόλις τώρα, akisg2016 είπε

Για αγορές 30/7 +4 μήνες 

Για ενοικίαση 30/10 + 4 μήνες 

Δημοσ.

Καλημέρα και εμένα τον Οκτώβρη λήγει. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? 

12 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Για αγορές 30/7 +4 μήνες 

Καλημέρα λήγει Οκτώβρη ή έχει + 4 μήνες για να λήξει? Εμένα λήγει τον Οκτώβρη με την επιπλέον παράταση. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? Αφού περάσει και η παραταση τους. Αυτό έχω καταλάβει.

12 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Για αγορές 30/7 +4 μήνες 

Καλημέρα λήγει Οκτώβρη ή έχει + 4 μήνες για να λήξει? Εμένα λήγει τον Οκτώβρη με την επιπλέον παράταση. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? Αφού περάσει και η παραταση τους. Αυτό έχω καταλάβει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nas07 είπε

Καλημέρα και εμένα τον Οκτώβρη λήγει. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? 

Καλημέρα λήγει Οκτώβρη ή έχει + 4 μήνες για να λήξει? Εμένα λήγει τον Οκτώβρη με την επιπλέον παράταση. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? Αφού περάσει και η παραταση τους. Αυτό έχω καταλάβει.

Καλημέρα λήγει Οκτώβρη ή έχει + 4 μήνες για να λήξει? Εμένα λήγει τον Οκτώβρη με την επιπλέον παράταση. Δεν θα πρέπει η απόφαση πληρωμής να βγει μετά τον Οκτώβρη? Αφού περάσει και η παραταση τους. Αυτό έχω καταλάβει

Καλημέρα έκανα λάθος . 30/7 λήγει η προθεσμία ενοικίασης + 4 μήνες .παραταση που έδωσαν άρα 30 Νοεμβρίου . Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ότι πρέπει να υπάρξει εξάντληση του χρονικού ορόσημου ώστε να βγει η απόφαση πληρωμής ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Καλημέρα έκανα λάθος . 30/7 λήγει η προθεσμία ενοικίασης + 4 μήνες .παραταση που έδωσαν άρα 30 Νοεμβρίου . Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ότι πρέπει να υπάρξει εξάντληση του χρονικού ορόσημου ώστε να βγει η απόφαση πληρωμής ;

Έχω ανεβάσει αυτο: Για όσους έχουν ολοκληρώσει, καταληκτική ημερομηνία για την έναρξη της εκκαθάρισης υλοποίησης και για την απόφαση πληρωμής είναι η τελευταία ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας που έχει λάβει ο καθένας. Ανεξάρτητα αν έχει γίνει εκμίσθωση νωρίτερα.

Μετά από επικοινωνία μαζί τους. Μπορείς να τους πάρεις τηλ και να το επιβεβαιώσεις μηπως δεν ισχύει

Δημοσ.

Καλημέρα, αν και έχει περάσει και η παράταση των 4 μηνών  και το ακίνητο έχει ενοικιαστεί, τίποτα μέχρι στιγμής. Ένα χρόνο μετά την προκαταβολή. 

image.png.fb8dddfe438464579da80ea670d71720.png

image.png.2068b8166f216558a86faa80a8655b6a.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, requiem78 είπε

Καλημέρα, αν και έχει περάσει και η παράταση των 4 μηνών  και το ακίνητο έχει ενοικιαστεί, τίποτα μέχρι στιγμής. Ένα χρόνο μετά την προκαταβολή. 

image.png.fb8dddfe438464579da80ea670d71720.png

image.png.2068b8166f216558a86faa80a8655b6a.png

Τι να πεις. Δεν σου έχουν φέρει και τις δαπάνες. Σε λίγες μέρες θα τα αναρτήσουν σε όλους. Φαινεται να το κάνουν σταδιακά και εξαιρετικά αργά! Λογικά Αύγουστο με Σεπτέμβρη θα έχεις τελειώσει με όλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...