Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, geornirv είπε

Μόλις είδα ότι έβαλαν την προκαταβολή. Οπότε προχωράει το πρόγραμμα.

Το θέμα είναι ότι σήμερα μπήκα να δω στην πλατφόρμα του προγράμματος και δεν αναφέρει την ημερομηνία προκαταβολής. Άρα τί κάνω; περιμένω ακόμα μέχρι να εμφανιστεί; Ή μπορώ να προχωρήσω σε συναλλαγές;

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ.
17 ώρες πριν, geornirv είπε

Μόλις είδα ότι έβαλαν την προκαταβολή. Οπότε προχωράει το πρόγραμμα.

Καλημέρα θα εμφανιστεί αργότερα , μπορείς να προχωρήσεις σε συναλλαγές , εγώ την ημέρα της κατάθεσης της προκαταβολής έκανα τις πρώτες αγορές .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!

Ο αριθμός μισθωτηρίου που πρέπει να συμπληρώσουμε είναι ο Αριθμός Δήλωσης που αναφέρεται στο έντυπο "Απόδειξη Υποβολής Δήλωσης......" της ΑΑΔΕ??

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, STAMATINAR είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!

Ο αριθμός μισθωτηρίου που πρέπει να συμπληρώσουμε είναι ο Αριθμός Δήλωσης που αναφέρεται στο έντυπο "Απόδειξη Υποβολής Δήλωσης......" της ΑΑΔΕ??

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Καλησπέρα, είναι ο αριθμός καταχώρησης που είναι στο κίτρινο πλαίσιο, περνάς τον αριθμό στη πλατφόρμα πατάς αποθήκευση και αντλεί τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , Σε όσους έχουν τελειώσει την ανακίνηση ,έχουν ενοικίασή το ακίνητο  και έχουν αναρτηθεί οι δαπάνες ,δείτε στη πλατφόρμα  .Εμένα στη πλατφόρμα κάτω από τα συνολικά έξοδα έχει εμφανιστει αυτό: 

Ποσό τελευταίας δόσης βάση των εξόδων: 
6.100,00€
Πιστεύω ότι αυτή είναι η εκκαθάριση και τις επόμενες μερες θα βγέι η απόφαση πληρωμής 
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Καλησπέρα , Σε όσους έχουν τελειώσει την ανακίνηση ,έχουν ενοικίασή το ακίνητο  και έχουν αναρτηθεί οι δαπάνες ,δείτε στη πλατφόρμα  .Εμένα στη πλατφόρμα κάτω από τα συνολικά έξοδα έχει εμφανιστει αυτό: 

Ποσό τελευταίας δόσης βάση των εξόδων: 
6.100,00€
Πιστεύω ότι αυτή είναι η εκκαθάριση και τις επόμενες μερες θα βγέι η απόφαση πληρωμής 

Καλημέρα, ναι και σε μένα. Με αυτό καταλαβαίνω ότι έγινε η τελική εκκαθάριση. Λες να βγει τις επόμενες μέρες? Είναι πιθανόν, πάντως και η καταληκτική ημερομηνία, 9μηνο + 4μηνες, κοντεύει.

2 ώρες πριν, Justelene235 είπε

2 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Καλημέρα σας,

Το πρόγραμμα έχει κλείσει?

Μπορουμε να κανουμε αιτήσεις?

Καλημέρα, πρέπει να το ψάξεις. Μπες στο λινκ του προγραμματος και ακολουθα τις οδηγιες του.

Επεξ/σία από nas07
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nas07 είπε

Σε εμένα αργεί πολύ η καταληκτική ημερομηνία ενοικίασης (30/11/2025) και στο email που τους είχα στείλει και είχα αναφέρει τις προθεσμίες μου είχαν πει  αναμένεται εκκαθάριση και απόφαση πληρωμής . Θα πάρω τηλέφωνο στο 1555 να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akisg2016 είπε

Ναι δες τι ισχύει με το νέο δεδομένο και πες μας τις πληροφορίες που πήρες.

Δημοσ.

Έχει τελειώσεις η προθεσμία για τις δαπάνες και βλέπω   όταν μπω στην δυπα στις επιλεξειμες δαπάνες ότι δεν έχει στηλει η εθνική τράπεζα 3 απόδειξης σύνολο 1000 ευρ.  Από mcc και ημερομηνίες είμαστε οκ γιατί από το ίδιο μαγαζί και με μεταγενεστερη ημερομηνία  τις εχουν στηλει.  Έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο? Και τη πρέπει να κάνω τώρα?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nik416 είπε

Έχει τελειώσεις η προθεσμία για τις δαπάνες και βλέπω   όταν μπω στην δυπα στις επιλεξειμες δαπάνες ότι δεν έχει στηλει η εθνική τράπεζα 3 απόδειξης σύνολο 1000 ευρ.  Από mcc και ημερομηνίες είμαστε οκ γιατί από το ίδιο μαγαζί και με μεταγενεστερη ημερομηνία  τις εχουν στηλει.  Έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο? Και τη πρέπει να κάνω τώρα?

Τι εννοείς με το δεν έχει στηλει η εθνική τράπεζα 3 απόδειξης? Λογικά σε επόμενη περίοδο ενημέρωσης του συστήματος θα σου τις εμφανίσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/9/2025 στις 12:41 ΜΜ, akisg2016 είπε

Καλημέρα . Αυτή είναι η απάντηση τους :παρακαλούμε να αναμένετε την εκκαθάριση της αίτησης σας, σχετικά με την ολοκλήρωση της υλοποίησης του Προγράμματος, η οποία γίνεται με χρονολογική σειρά και την έκδοση απόφασης πληρωμής.

Αν κατάλαβε κάποιος τι εννοούν πείτε  και σε εμένα .

Μόλις τώρα, akisg2016 είπε

Καλημέρα . Αυτή είναι η απάντηση τους :παρακαλούμε να αναμένετε την εκκαθάριση της αίτησης σας, σχετικά με την ολοκλήρωση της υλοποίησης του Προγράμματος, η οποία γίνεται με χρονολογική σειρά και την έκδοση απόφασης πληρωμής.

Αν κατάλαβε κάποιος τι εννοούν ας μου πουν και εμένα .

Επεξ/σία από akisg2016
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Αν κατάλαβε κάποιος τι εννοούν πείτε  και σε εμένα .

Η έναρξη της εκκαθάρισης θα αρχίσει μετά την παρέλευση της προθεσμίας για τη μίσθωση του ακινήτου 30/11/2025. Αυτο μου απάντησαν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...