akisg2016 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ 1 ώρα πριν, zizinpf είπε καλημερα. παω να κανω αιτηση για να μπω στο προγραμμα αλλα δεν εμφανιζει το ακινητο μου. τι να κανω ? Καλημέρα . Για αρχή διάβασε αν καλύπτεις τα οικονομικά κριτήρια και το ακίνητο τα κριτήρια για να ενταχθείς στο πρόγραμμα . Αν τα καλύπτεις και δεν στο εμφανίζει στείλε Email στο [email protected] και ενημέρωσε τους ώστε να το ελέγξουν περαιτέρω .
glik42 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:23 πμ ΣΤΟ site της ΔΥΠΑ αναφέρει ότι η καταβολή του υπολοίπου ποσού ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την εκκαθάριση. Στη περίπτωση μου η εκκαθάριση έχει πριν 40 μέρες και χρήματα δεν έχω δει ακόμα πέραν της προκαταβολής τον Ιούνιο του 24, Ειναι κάποιος που γνωρίζει γιατί καθυστερούν ή αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει ολόκληρο το ποσό;
akisg2016 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 πμ 2 ώρες πριν, glik42 είπε ΣΤΟ site της ΔΥΠΑ αναφέρει ότι η καταβολή του υπολοίπου ποσού ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την εκκαθάριση. Στη περίπτωση μου η εκκαθάριση έχει πριν 40 μέρες και χρήματα δεν έχω δει ακόμα πέραν της προκαταβολής τον Ιούνιο του 24, Ειναι κάποιος που γνωρίζει γιατί καθυστερούν ή αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει ολόκληρο το ποσό; Καλημέρα. Μετά την απόφαση πληρωμής και εντός 30 ημερών πιστώνουν τα χρήματα όχι τις εκκαθάρισης . Σου έχουν εκδώσει απόφαση πληρωμής? Η διαδικασία για την έκδοση Απόφασης πληρωμής ξεκινάει μετά την λήξη της τελευταίας ημερομηνίας για την ενοικίαση του ακινήτου .
glik42 Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δεν έχω δει στο gov κάτι περισσότερο από την εκκαθάριση που έγινε και το μέγεθος του ποσου που θα μου δώσουμε. Η έκδοση απόφασης πληρωμής είναι κάτι άλλο πέραν της εκκαθάρισης; Επίσης η τελευταία ημερομηνία για την ενοικίαση του ακινήτου ήταν 4 Ιουλίου του 25. Το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν τη λήξη του μισθωτηριου το οποίο φυσικα ανέβασα στη πλατφόρμα. Η εκκαθάριση εγινε το Σεπτέμβρη και από τότε μέχρι τώρα σιγή.. * Διόρθωση : το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας.
akisg2016 Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ 29 λεπτά πριν, glik42 είπε Δεν έχω δει στο gov κάτι περισσότερο από την εκκαθάριση που έγινε και το μέγεθος του ποσου που θα μου δώσουμε. Η έκδοση απόφασης πληρωμής είναι κάτι άλλο πέραν της εκκαθάρισης; Επίσης η τελευταία ημερομηνία για την ενοικίαση του ακινήτου ήταν 4 Ιουλίου του 25. Το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν τη λήξη του μισθωτηριου το οποίο φυσικα ανέβασα στη πλατφόρμα. Η εκκαθάριση εγινε το Σεπτέμβρη και από τότε μέχρι τώρα σιγή.. * Διόρθωση : το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας. Καλημέρα , θεωρητικά θα έπρεπε να σου έχει βγεί και η απόφασή και να είχες πληρωθεί . Υποτίθεται ότι η διαδικασία για την έκδοση απόφασης πληρωμής ξεκινάει μετα τη λήξη προθεσμίας για την ενοικίαση . Γνώμη μου είναι στείλε τους email μέχρι να σου απαντήσουν για ποιο λόγο υπάρχει τέτοια καθυστέρηση και πότε θα εκδοθεί η απόφαση και κράτα μας ενήμερους γιατί είμαστε αρκετοί που είμαστε σε παρόμοια κατάσταση .
Taspit Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Καλημέρα.Γνωρίζει κάποιος εάν πρέπει να είναι η πρώτη κατοικία του ενοικιαστή?Εχω κάποιον που θέλει νοικιάσει το σπίτι ο ίδιος για τον γιό του.Υπάρχει η υποχρέωση από μας να ελέγχουμε εάν θα το δηλώσει ως πρώτη κατοικία η όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα