Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zizinpf είπε

καλημερα. παω να κανω αιτηση για να μπω στο προγραμμα αλλα δεν εμφανιζει το ακινητο μου. τι να κανω ?

Καλημέρα . Για αρχή διάβασε αν καλύπτεις τα οικονομικά κριτήρια  και  το ακίνητο τα κριτήρια για να ενταχθείς στο πρόγραμμα .

Αν τα καλύπτεις και δεν στο εμφανίζει στείλε Email στο  [email protected] και ενημέρωσε τους ώστε να το ελέγξουν περαιτέρω .

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΣΤΟ site της ΔΥΠΑ αναφέρει ότι η καταβολή του υπολοίπου ποσού ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την εκκαθάριση. Στη περίπτωση μου η εκκαθάριση έχει πριν 40 μέρες και χρήματα δεν έχω δει ακόμα πέραν της προκαταβολής τον Ιούνιο του 24, Ειναι κάποιος που γνωρίζει γιατί καθυστερούν ή αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει ολόκληρο το ποσό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, glik42 είπε

ΣΤΟ site της ΔΥΠΑ αναφέρει ότι η καταβολή του υπολοίπου ποσού ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την εκκαθάριση. Στη περίπτωση μου η εκκαθάριση έχει πριν 40 μέρες και χρήματα δεν έχω δει ακόμα πέραν της προκαταβολής τον Ιούνιο του 24, Ειναι κάποιος που γνωρίζει γιατί καθυστερούν ή αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει ολόκληρο το ποσό;

Καλημέρα. Μετά την απόφαση πληρωμής και εντός 30 ημερών πιστώνουν τα χρήματα όχι τις εκκαθάρισης .

Σου έχουν εκδώσει απόφαση πληρωμής?

Η διαδικασία για την έκδοση Απόφασης πληρωμής ξεκινάει μετά την λήξη της τελευταίας ημερομηνίας για την ενοικίαση του ακινήτου .

Δημοσ.

Δεν έχω δει στο gov κάτι περισσότερο από την εκκαθάριση που έγινε και το μέγεθος του ποσου που θα μου δώσουμε. Η έκδοση απόφασης πληρωμής είναι κάτι άλλο πέραν της εκκαθάρισης;

Επίσης η τελευταία ημερομηνία για την ενοικίαση του ακινήτου ήταν 4 Ιουλίου του 25. Το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν τη λήξη του μισθωτηριου το οποίο φυσικα ανέβασα στη πλατφόρμα. Η εκκαθάριση εγινε το Σεπτέμβρη και από τότε  μέχρι τώρα σιγή..

* Διόρθωση : το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, glik42 είπε

Δεν έχω δει στο gov κάτι περισσότερο από την εκκαθάριση που έγινε και το μέγεθος του ποσου που θα μου δώσουμε. Η έκδοση απόφασης πληρωμής είναι κάτι άλλο πέραν της εκκαθάρισης;

Επίσης η τελευταία ημερομηνία για την ενοικίαση του ακινήτου ήταν 4 Ιουλίου του 25. Το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν τη λήξη του μισθωτηριου το οποίο φυσικα ανέβασα στη πλατφόρμα. Η εκκαθάριση εγινε το Σεπτέμβρη και από τότε  μέχρι τώρα σιγή..

* Διόρθωση : το νοίκιασα μια εβδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας.

Καλημέρα , θεωρητικά θα έπρεπε να σου έχει βγεί και η απόφασή και να είχες πληρωθεί . Υποτίθεται ότι η διαδικασία για την έκδοση απόφασης πληρωμής ξεκινάει μετα τη λήξη προθεσμίας  για την ενοικίαση . Γνώμη μου είναι στείλε τους email μέχρι να σου απαντήσουν για ποιο λόγο υπάρχει τέτοια καθυστέρηση και πότε θα εκδοθεί η απόφαση και κράτα μας ενήμερους γιατί είμαστε αρκετοί  που είμαστε σε παρόμοια κατάσταση .

Δημοσ.

Καλημέρα.Γνωρίζει κάποιος εάν πρέπει να είναι η πρώτη κατοικία του ενοικιαστή?Εχω κάποιον που θέλει  νοικιάσει το σπίτι ο ίδιος για τον γιό του.Υπάρχει η υποχρέωση από μας να ελέγχουμε εάν θα το δηλώσει ως πρώτη κατοικία η όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...