Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχτές που μίλησα με το 1555 μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το σύστημα για τις νέες αιτήσεις των παλαιών δικαιούχων και ότι η νέα συμβασή είναι ''ενδεικτική '' και θα διορθωθεί με τα νέα ποσά , το ποτέ δεν μου απάντησαν .

Πάντως αν δείτε ξανά στη σύμβαση αλλάξαν το ποσό προκαταβολής από 3000 σε 2000 .

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, akisg2016 είπε

Εχτές που μίλησα με το 1555 μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το σύστημα για τις νέες αιτήσεις των παλαιών δικαιούχων και ότι η νέα συμβασή είναι ''ενδεικτική '' και θα διορθωθεί με τα νέα ποσά , το ποτέ δεν μου απάντησαν .

Πάντως αν δείτε ξανά στη σύμβαση αλλάξαν το ποσό προκαταβολής από 3000 σε 2000 .

Τώρα προσθέσανε και τους 4 μήνες παράτασης .....

Δημοσ.

Πόσο όμως για την ολοκλήρωση δαπανών?  Γιατί ήταν 6 μήνες οι δαπάνες πόσο πήραν πήρε παράταση?  Γιατί λέει 4 μήνες σαν σύνολο δεν ξεκαθαρίζει πόσο οι  δαπάνες  πόσο οι ενοικίαση 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nik416 είπε

Πόσο όμως για την ολοκλήρωση δαπανών?  Γιατί ήταν 6 μήνες οι δαπάνες πόσο πήραν πήρε παράταση?  Γιατί λέει 4 μήνες σαν σύνολο δεν ξεκαθαρίζει πόσο οι  δαπάνες  πόσο οι ενοικίαση 

Το αναφέρει στο πρόγραμμα, 6 μήνες είναι για τις δαπάνες ,9 μήνες για ενοικίαση .

Σε εμένα παράδειγμα

6 μήνες μετά την Ημ/νια Πληρωμής Προκαταβολής
30/04/2025 + 4 μήνες = 30/08/2025
9 μήνες μετά την Ημ/νια Πληρωμής Προκαταβολής
30/07/2025 + 4 μήνες = 30/11/2025
Δημοσ.

Ρε φίλε γιατί είναι σημαντικό για μένα εμένα μου βαλαν 2000χιλ προκαταβολή στις 08/10/2024 κανονικά μέχρι 8/4/2025 πρέπει να είχα ολοκλήρωση τις δαπάνες.  Τώρα αυτό περνει κάποια παρατήρηση με τα νέα μέτρα?

Ποσό προϋπολογιζόμενης δαπάνης ανακαίνισης / επισκευής: 10.000,00€
Ποσό προϋπολογιζόμενης επιδότησης: 6.000,00€
Ποσό προκαταβολής: 2.000,00€
Το ποσό προκαταβολής της επιδότησης θα πιστωθεί στον δηλωθέντα ενεργό. Και βγάζει και αυτο δεν λέει για 13500 . 

8 λεπτά πριν, nik416 είπε

Ρε φίλε γιατί είναι σημαντικό για μένα εμένα μου βαλαν 2000χιλ προκαταβολή στις 08/10/2024 κανονικά μέχρι 8/4/2025 πρέπει να είχα ολοκλήρωση τις δαπάνες.  Τώρα αυτό περνει κάποια παρατήρηση με τα νέα μέτρα?

Το ποσό προκαταβολής της επιδότησης θα πιστωθεί στον δηλωθέντα ενεργό. Και βγάζει και αυτο δεν λέει για 13500 . 

Screenshot_20250228-232551_Chrome.jpg

Ενώ στην αρχή βγάζει αυτό αλλά εάν πατήσεις στην ληψει απόφασης δεν γράφει για 13500 αλλά για 10000

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nik416 είπε

Screenshot_20250228-232551_Chrome.jpg

Ενώ στην αρχή βγάζει αυτό αλλά εάν πατήσεις στην ληψει απόφασης δεν γράφει για 13500 αλλά για 10000

Είχα γράψει τις προηγούμενες μέρες ότι επικοινώνησα με το 1555 και με ενημέρωσαν ότι για τους παλαιούς δικαιούχους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τη πλατφόρμα  και το ψάχνω γιατί και για εμένα είναι εξίσου σημαντικό.

Αν μπεις στη πλατφόρμα στις επιλέξιμες δαπάνες δεν σου βγάζει 8/4/2025 +4 μήνες =8/8/2025?

Πήρες 4 μήνες παράταση για να ολοκληρώσεις τις εργασίες και 4 μήνες για την ενοικίαση  το αναγράφει ρητά η αίτηση που ανέβασες, όσο αφορά τα 13500 όπως έγραψα θα το διορθώσουν τις επόμενες ήμερες αύτο μου ανέφεραν.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν μου βγάζει +4 μηνες

Αυτό μου ανοίγει δεν λέει ούτε για 13500 που θα το φτιάξουν στο μέλλον αλλά ούτε 4 μήνες + για τις δαπανες

Screenshot_20250227-091515_Drive~4.jpg

Πως μπαίνεις στην πλατφόρμα στις επιλέξαμε δαπάνες εκτός εάν κάνω εγώ κάτι λάθος?

Επεξ/σία από nik416
Δημοσ.

Όταν βάζεις του κωδικούς , στη πλατφόρμα έχει δυο καρτέλες επάνω αριστερά , οι αιτήσεις μου και δίπλα επιλέξιμες δαπάνες , εκεί αναγράφει προσωπικά στοιχεία και εκεί είναι οι +4 μήνες .

1 λεπτό πριν, akisg2016 είπε

Όταν βάζεις του κωδικούς , στη πλατφόρμα έχει δυο καρτέλες επάνω αριστερά , οι αιτήσεις μου και δίπλα επιλέξιμες δαπάνες , εκεί αναγράφει προσωπικά στοιχεία και εκεί είναι οι +4 μήνες .

και πιο κάτω τις αναλυτικές κινήσεις δηλαδή τις αποδεκτές πληρωμές που έχεις κάνει .

Δημοσ.

Κάτσε να δω γιατί θα σαλτάρω αλλά βλέπεις εσύ αλλά εγω

Μπαίνω με τους ταχις εσύ? Έκανες εγράφη?

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τον akisg2016 που μου υπέδειξε τον σωστό τρόπο να μπαίνω στην πλατφόρμα και να βλέπω αυτά που πρέπει.  

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομαδα 

Θελω να ρωτησω απο καποιον που σίγουρα γνωρίζει,  εαν επιτρέπει το πρόγραμμα να αγοράσω ηλεκτρικές συσκευές πχ κλιματιστικά, κουζινα ,ψυγειο τηλεόραση.

Επισης  εαν επιτρέπει την αγορα επιπλων πχ στρωμα - κρεβάτι.

Τελος επειδή δεν βλεπω πουθενά να επιδοτεί τα κουφώματα

μπορω πχ να τα αγορασω απο κατάστημα που εχει mcc βαση της λιστας?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smart55 είπε

Καλησπέρα στην ομαδα 

Θελω να ρωτησω απο καποιον που σίγουρα γνωρίζει,  εαν επιτρέπει το πρόγραμμα να αγοράσω ηλεκτρικές συσκευές πχ κλιματιστικά, κουζινα ,ψυγειο τηλεόραση.

Επισης  εαν επιτρέπει την αγορα επιπλων πχ στρωμα - κρεβάτι.

Τελος επειδή δεν βλεπω πουθενά να επιδοτεί τα κουφώματα

μπορω πχ να τα αγορασω απο κατάστημα που εχει mcc βαση της λιστας?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλησπέρα. Επειδή έχω ασχοληθεί ΩΡΕΣ για να βρω τους mcc που έχω γράψει τα μόνα καταστήματα που έχω στα υπόψιν μου και έχουν όλα όσα αναφέρεις είναι το Leroy (όχι όλα) και το Praktiker με κωδικό 5200 .

Κλιματιστικά βεβαίως και μπορείς να βάλεις και αναφέρει και mcc περι κλιματισμού θέρμανσης κλπ

Τώρα όσο αφορά συγκεκριμένα για τη τηλεόραση δεν μπορώ να σου πω 100% σε περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου

ότι δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά εσένα υποχρέωση σου είναι να αγοράσεις από καταστήματα με τους αναφερόμενους mcc 

εγώ παράδειγμα το Δεκέμβρη αγόρασα χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι μου  από το πρακτικερ που δεν το λες και προϊόν  απαραίτητο για ενοικίαση κατοικίας....  αλλά η συναλλαγή στο πρόγραμμα μέτρησε κανονικά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...