villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπηκε bridge και ολα καλα στην συνεργασια με το cudy wr3000 . ΕΡΩΤΗΣΗ αν ξερει καποιος που εχει τις κεραιες 5G εσωτερικα το MC801A ωστε να το "γυρισω" να κοιταζουν την κεραια που εχω στην περιοχη μπας και πιασω πιο καλο σημα σε Ν78 Επεξ/σία 16 Ιουνίου από villasg
dandri Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το τελεταίο firmware για το MC801A ; Εμένα φοράει το Επεξ/σία 14 Ιουλίου από dandri
dandri Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, villasg είπε Ανάλογα αν είναι παρόχου ή ελευθερο Ελεύθερο.
villasg Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Και ξαφνικα στο mc801a αναψε κοκκινο το λαμπακι network και δεν παιζει ...... Το εβγαλα απο το ρευμα , εκανα reset και παλι τιποτα ...... Περσυ που μου το ειχε ξανακανει μια φορα με το reset επανηλθε αλλα τωρα οχι ...... Any help ?
villasg Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Λοιπον απο εχθες το απογευμα παιδευομαι . Με αλλη Sim vodafone τα ιδια APN παιρνει και με τις 2 καρτες Τι ρεσετ απο κατω , τι επανεκκινήσεις τι αλλαγες se bridge δοκιμασα τα παντα . Το αφησα και εκτος ρευματος 2 ωρες και παλι τιποτα . Και σημερα το πρωι ηρθε η επιφοιτηση , αφου ξανακανα τα ιδια και δεν γινοταν κατι δοκιμασα "Αντιγρ. ασφαλείας και επαναφορά" και εκανα "Εισαγωγή Ρυθμίσεων" απο ενα αρχειο που ειχα τραβηξει για Backup . ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!!!! Δεν ξερω τι να πω πραγματικα , με βασανισε πολυ 1
sokinss Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) γειά σας . έχω το ΖΤΕ 801a με μια καρτα sim η οποία έχει και τηλέφωνο. Για να το δουλέψω με απλή τηλεφωνική συσκευή βάζοντας την στο βύσμα του τηλεφώνου που έχει ,τι πρέπει να κάνω. ???? καταρχήν ειναι CS or VoLTE ή VoIP σύνδεση????? Επεξ/σία 30 Ιουλίου από sokinss
sv8iik Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου βαλε τη καρτα σε συσκευή συμβατή με volte και στείλε sms wificall στο 1333 αν θυμάμαι καλα
sokinss Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου απο αυτο το router μπορώ να στείλω sms . να στείλω στο 1333 wificall ???
sv8iik Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου από συμβατή συσκευή με volte ... πχ iphone , ή s23 ultra όπως το εκανα εγώ
sokinss Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Τι είναι το wificall κλήσεις μέσω wifi??? εγώ δεν θέλω να κάνω αυτό. η κάρτα sim που έχω έχει και χρόνο ομιλίας help
iliasleon Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 30/7/2025 στις 6:22 ΜΜ, sokinss είπε γειά σας . έχω το ΖΤΕ 801a με μια καρτα sim η οποία έχει και τηλέφωνο. Για να το δουλέψω με απλή τηλεφωνική συσκευή βάζοντας την στο βύσμα του τηλεφώνου που έχει ,τι πρέπει να κάνω. ???? καταρχήν ειναι CS or VoLTE ή VoIP σύνδεση????? εγω κουμπωσα την συσκευη κανονικα στην θυρα (rj11) και παιζει κανονικα ...δεν εκανα καμια ρυθμιση 1
sokinss Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου εμένα μου κάνει μπιιι και δεν κανει τίποτα απο που το έχεις πάρει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα