Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apokios είπε

Αν είσαι οκ και δεν χρωστάς έχεις ένα 6μηνο ακόμα και αν έχει λήξει το συμβόλαιο. Στην τελική στέλνεις και ένα εξώδικο και ησυχάζει το κεφάλι σου .

Από πείρα στο λεω

6μηνο στην καλυτερη,αν το παμε δικαστικως μπορει να παρει πανω απο χρονο.
Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω την ησυχια μου,κατι που ειναι αδυνατον με αυτη.
Την εχω απειλησει με αστυνομια,δεν παιρνει χαμπαρι,νομιζει οτι δε θα το κανω αμα χρειαστει.

1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Στο τέλος, βλέπω ότι και να φύγεις, αυτή δεν θα έρθει να μείνει εκεί.

Ειναι πολυ πιθανο να γινει ετσι.Τους ειχα κανει προταση για παραπανω χρηματα απο τωρα,μηπως και με αφησουν ησυχο για μερικα χρονια,εκανα μαλιστα και αυξηση 20 ευρω μονος μου,ενω δεν ημουν υποχρεωμενος,για να μη με ενοχλουν εστω μεχρι να φυγω.
Θελω να τους κανω κακο,πραγματικα,γιατι το σπιτι ειναι στο ονομα της κορης της,η οποια δεν εχει κανει μια κινηση να παρει ενα τηλεφωνο να απολογηθει,εχουν γινει πολλα σκηνικα και δεν νοιαζεται κανεις για το πως νιωθουμε εμεις.
Ειναι εξοργιστικο,γιατι εγω εκανα αγωνα για να κανω τη μετακομιση μεσα απο το στενο,με απειρα περα δωθε,και τη μιση μετακομιση την εκανα με το golf,οσο και αν δεν το πιστευεις,γιατι δεν ειχαμε την πολυτελεια να κανουμε πολλα δρομολογια με ενα βανακι.
1,5 χρονο μετα,αυτη η βρωμα αλλαξε γνωμη και ηρθε να μεινει,χωρις να σκεφτει καθολου εμας.

Εννοειται οτι αμα φυγω θα τους αρχισω καταγγελιες για κοτετσια,και σκυλια  που τα εχουν ειτε δεμενα ,ειτε εντελως ελευθερα στους κοινοχρηστους χωρους ( ειναι 4 μονοκατοικιες τριγυρω ) .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...