laxanoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Είμαστε σε αναζήτηση, εγώ και η γυναίκα μου, για αγορά πίνακα για τοίχο περιπου 3 μέτρα. Επειδή είναι αρκετά μεγάλος ο τοίχος, θέλω έναν μακρόστενο πίνακα, αρκετά μεγάλο. Θα τον ήθελα 1.5 μέτρο μήκος και εάν γίνεται και παραπάνω. Ενδιαφέρομαι και για καμβά αλλά και για πίνακα με πλαίσιο περιμετρικά. Από σχέδια, έχω κάποια κλασικά γνωστών ζωγράφων κατά νου, αλλά μου αρέσουν και τα abstract. Γνωρίζει κάποιος κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, που έχει δοκιμάσει την ποιότητα των προϊόντων του, που θα μου πρότεινε να μπω για να δω και να αγοράσω από εκεί?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δεν εχω καποιο να προτεινω, αλλα θα κανω μια σχετικοασχετη προταση οπως και να εχει, σε περιπτωση που δεν βρεις κατι. Γιατι να περιοριστεις σε καμβα και γενικα, σε δυο διαστασεις, και να μην δεις καποιο μοντερνο επιτοιχιο που θα χρησιμοποιει και τις 3 διαστασεις για την προβολη? Σε υλικα οπως μπρουτζο, ξυλο, ακομα και κεραμικο και πλεξιγκλας. Προφανως δεν ξερω τον χωρο σου και προφανως για να λες κλασικα σχεδια γνωστων ζωγραφων θα εχει κλασικη αισθητικη, αλλα οπως και να εχει ριχνω τα 2 μου cents 2
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 21 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν εχω καποιο να προτεινω, αλλα θα κανω μια σχετικοασχετη προταση οπως και να εχει, σε περιπτωση που δεν βρεις κατι. Γιατι να περιοριστεις σε καμβα και γενικα, σε δυο διαστασεις, και να μην δεις καποιο μοντερνο επιτοιχιο που θα χρησιμοποιει και τις 3 διαστασεις για την προβολη? Σε υλικα οπως μπρουτζο, ξυλο, ακομα και κεραμικο και πλεξιγκλας. Προφανως δεν ξερω τον χωρο σου και προφανως για να λες κλασικα σχεδια γνωστων ζωγραφων θα εχει κλασικη αισθητικη, αλλα οπως και να εχει ριχνω τα 2 μου cents καλη ιδεα ψαχνω και εγω πινακα ιδιο με τον οπ. οι τιμες ομως ειναι out of my reach
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καλη ιδεα ψαχνω και εγω πινακα ιδιο με τον οπ. οι τιμες ομως ειναι out of my reach Εχω παρα πολυ καιρο να ενημερωθω για τις τρεχουσες τιμες τους για να ειμαι ειλικρινης, ομως τσεκαρε αν θελεις τις συλλογες του Βυρωνα Δημητρακουλη, της Λιανας Παπαλεξη και τις δημιουργιες απο τις 3 Γραμμες. Ειδικα οι τελευταιοι εχουν πολυ budget friendly συλλογες, αν και ειναι λιγο ιδιαιτερες, love or hate φαση. Ειναι ξυλο με κεραμικο. Εδιτ: Α και ο Κοκοβλης εχει μερικα πολυ ωραια επιτοιχια σε μεγαλο μεγεθος. Παλι ξυλο, κεραμικο stoneware, πορσελανη και χρυσος κεραμικης (με επιφυλαξη το τελευταιο). 2
laxanoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormrain είπε Δεν εχω καποιο να προτεινω, αλλα θα κανω μια σχετικοασχετη προταση οπως και να εχει, σε περιπτωση που δεν βρεις κατι. Γιατι να περιοριστεις σε καμβα και γενικα, σε δυο διαστασεις, και να μην δεις καποιο μοντερνο επιτοιχιο που θα χρησιμοποιει και τις 3 διαστασεις για την προβολη? Σε υλικα οπως μπρουτζο, ξυλο, ακομα και κεραμικο και πλεξιγκλας. Προφανως δεν ξερω τον χωρο σου και προφανως για να λες κλασικα σχεδια γνωστων ζωγραφων θα εχει κλασικη αισθητικη, αλλα οπως και να εχει ριχνω τα 2 μου cents Εξαιρετική ιδέα. Η αλήθεια είναι πως δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Αλλά έτσι όπως το λες και το περιγράφεις, σίγουρα μιλάμε για παραπάνω χρήματα απ' ότι έχουμε κατά νου να διαθέσουμε. Εγώ λέω κοντά στα 100€ με περιθώριο +50€ περίπου εάν κάτι μας αρέσει πάρα πολύ. Ο χώρος πλέον είναι αρκετά πιο μοντέρνος απ' ότι ήταν. Αλλά θα μου ταίριαζε κάτι σε κλασικό πίνακα τύπου Μονέ, Κλιμτ, κτλ κτλ. 37 λεπτά πριν, stormrain είπε Εχω παρα πολυ καιρο να ενημερωθω για τις τρεχουσες τιμες τους για να ειμαι ειλικρινης, ομως τσεκαρε αν θελεις τις συλλογες του Βυρωνα Δημητρακουλη, της Λιανας Παπαλεξη και τις δημιουργιες απο τις 3 Γραμμες. Ειδικα οι τελευταιοι εχουν πολυ budget friendly συλλογες, αν και ειναι λιγο ιδιαιτερες, love or hate φαση. Ειναι ξυλο με κεραμικο. Εδιτ: Α και ο Κοκοβλης εχει μερικα πολυ ωραια επιτοιχια σε μεγαλο μεγεθος. Παλι ξυλο, κεραμικο stoneware, πορσελανη και χρυσος κεραμικης (με επιφυλαξη το τελευταιο). Σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στους καλλιτέχνες που αναφέρεις παραπάνω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2024 από laxanoulis 1
konc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρίξτε μια ματιά στο https://sticky.gr/, έχει τεράστια ποικιλία και είδη. Εκτύπωση σε καμβά έχω αγοράσει, για την ποιότητα δεν ξέρω αλλά εντάξει ό,τι περίμενα ήρθε δεν έχω κάποιο παράπονο. Είναι καλή περίοδος τώρα γιατί έχει εκπτώσεις, μου φαίνεται υπερβολική η κανονική τιμή. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από konc 1
laxanoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 17 ώρες πριν, konc είπε Ρίξτε μια ματιά στο https://sticky.gr/, έχει τεράστια ποικιλία και είδη. Εκτύπωση σε καμβά έχω αγοράσει, για την ποιότητα δεν ξέρω αλλά εντάξει ό,τι περίμενα ήρθε δεν έχω κάποιο παράπονο. Είναι καλή περίοδος τώρα γιατί έχει εκπτώσεις, μου φαίνεται υπερβολική η κανονική τιμή. Το είχα δει όταν έκανα αναζήτηση στο Google. Θα ρίξω ξανά μια ματιά. Άρα η εκτύπωση είναι καλή κατά τη γνώμη σου?
konc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Δε γνωρίζω πως να το κρίνω αντικειμενικά, απλώς δεν έχω κάποιο παράπονο. Η πιο παλιά εκτύπωση σε καμβά που έχω είναι περίπου 7 ετών και δεν έχει αλλοιωθεί, ξεθωριάσει ή ξεφλουδίσει (δεν το χτυπάει ήλιος απευθείας). Αν με ρωτάς αν θα ξαναγόραζα, σίγουρα ναι αλλα μόνο σε τιμές εκπτώσεων. Ίσως να πρέπει να πάρεις κάποιον φθηνό σε μικρό μέγεθος δοκιμαστικά για να κρίνεις και μόνος σου την ποιότητα εκτύπωσης αν σε αποσχολεί τόσο πολύ, μη δώσεις πολλά χρήματα για κάποιον μεγάλο και το μετανιώσεις. Δεν είναι και φθηνοί. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από konc
laxanoulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, konc είπε Δε γνωρίζω πως να το κρίνω αντικειμενικά, απλώς δεν έχω κάποιο παράπονο. Η πιο παλιά εκτύπωση σε καμβά που έχω είναι περίπου 7 ετών και δεν έχει αλλοιωθεί, ξεθωριάσει ή ξεφλουδίσει (δεν το χτυπάει ήλιος απευθείας). Αν με ρωτάς αν θα ξαναγόραζα, σίγουρα ναι αλλα μόνο σε τιμές εκπτώσεων. Ίσως να πρέπει να πάρεις κάποιον φθηνό σε μικρό μέγεθος δοκιμαστικά για να κρίνεις και μόνος σου την ποιότητα εκτύπωσης αν σε αποσχολεί τόσο πολύ, μη δώσεις πολλά χρήματα για κάποιον μεγάλο και το μετανιώσεις. Δεν είναι και φθηνοί. Μάλιστα. Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι μέσα σε 7 έτη δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου τότε σίγουρα και μέχρι σήμερα θα έχουν καλή ποιότητα οι εκτυπώσεις τους. Σ ευχαριστώ για το feedback σου. Παρόλα αυτά, εμείς κλείνουμε προς ένα τρίπτυχο πίνακα που βρήκαμε σε ένα άλλο site το οποίο είναι παραγωγής τους και όχι κάποιο αντίγραφο γνωστού πίνακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα