water97 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Σήμερα μετά από πολύ καιρό χρειάστηκε να πάρω ταξί από πιάτσα. Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ζήτησα να πληρώσω με κάρτα αλλά ο οδηγός μου είπε ότι δεν έχει pos. Ευτυχώς είχα πάνω μου μετρητά. Είχα την εντύπωση ότι το pos είναι πλέον υποχρεωτικό παντού, ξέρεις κάποιος τι ισχύει; 1
esp_21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Είναι υποχρεωτικό και στα ΤΑΞΙ, θεωρητικά πάντα😜 1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 33 λεπτά πριν, water97 είπε Σήμερα μετά από πολύ καιρό χρειάστηκε να πάρω ταξί από πιάτσα. Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ζήτησα να πληρώσω με κάρτα αλλά ο οδηγός μου είπε ότι δεν έχει pos. Ευτυχώς είχα πάνω μου μετρητά. Είχα την εντύπωση ότι το pos είναι πλέον υποχρεωτικό παντού, ξέρεις κάποιος τι ισχύει; Κάνουν το κορόιδο.... Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε όσοι και καλά δεν 'λειτουργεί' να βάλουν μια ταμπελαρα απ' έξω να το βλέπει ο πελάτης. Οχι άμα μπει και φθάσει στον προορισμό να αρχίσουν την παραμυθα 3 1
water97 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κάνουν το κορόιδο.... Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε όσοι και καλά δεν 'λειτουργεί' να βάλουν μια ταμπελαρα απ' έξω να το βλέπει ο πελάτης. Οχι άμα μπει και φθάσει στον προορισμό να αρχίσουν την παραμυθα Δεν είχε κάποια ταμπέλα. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχα πάνω μου μετρητά τι θα γινόταν.. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά.
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, water97 είπε Δεν είχε κάποια ταμπέλα. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχα πάνω μου μετρητά τι θα γινόταν.. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά. Δουλειά έχουν του σκοτωμού. Τους αρέσει να κλαίγονται. 23
ardi21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) H μονη λυση ειναι να ρωτας πριν μπεις στο ταξι. Αν σου πει οχι, δεν μπαινεις. Αν το κανουν πολλοι αυτο θα αναγκαστουν να βαλουν και οσοι το παιζουν τρελοι. Επισης παιρνεις την πινακιδα του και κανεις καταγγελια, αν θες να το τραβηξεις. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από ardi21 7
teot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Υποτίθεται οτι θα αυτο θα λύσει το πρόβλημα.... https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/441981_ypohreotiki-simansi-sta-taxi-gia-pliromes-me-karta και λέω υποτίθεται γιατι και με τον υπάρχοντα νόμο.... αν υπήρχε η βούληση για έλεγχο και εφαρμογή δεν θα υπήρχε πρόβλημα...
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 6 ώρες πριν, teot είπε Υποτίθεται οτι θα αυτο θα λύσει το πρόβλημα.... https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/441981_ypohreotiki-simansi-sta-taxi-gia-pliromes-me-karta και λέω υποτίθεται γιατι και με τον υπάρχοντα νόμο.... αν υπήρχε η βούληση για έλεγχο και εφαρμογή δεν θα υπήρχε πρόβλημα... Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κάθε απατεώνα που προσπαθεί να κλέψει. 4
sakura22 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Με μια επιφύλαξη δεν έχει γίνει υποχρεωτικό και για τα ταξί το IRIS εκτός από το POS; Για μένα η λύση δεν είναι να ρωτάς πριν μπεις. Όταν φτάσεις στον προορισμό σου αν δεν έχει ούτε IRIS ούτε POS ας σε καλέσει όταν τα φτιάξει για να τον πληρώσεις. Αν και στο 99% των περιπτώσεων με κάποιο μαγικό τρόπο θα πάρει μπρος το pos... 4
Menelaos83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Προσφατα μπηκα σε ταξι και στο τελος της διαδρομης του λεω μπορω να πληρωσω και με καρτα, μου λεει κοφτα μετρητα 6 ευρω, του δινω 50ρικο και μου λεει που να βρω ρεστα, ας παιρνατε καρτα του λεω δεν ειναι δικο μου προβλημα.Διαφωνω οτι η λυση ειναι να ρωτας, εφοσον ειναι υποχρεωμενος να εχει pos το θεμα τελειωνει. 14 1
water97 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Η πλάκα είναι ότι δεν μου είπε ότι δεν λειτουργεί το pos αλλά ότι δεν έχει καν(!).
Menelaos83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, water97 είπε Η πλάκα είναι ότι δεν μου είπε ότι δεν λειτουργεί το pos αλλά ότι δεν έχει καν(!). Μαλλον ειπε ψεματα γτ αν τον πιασουν χωρις pos πεφτει γερο προστιμο, οποτε πεταει ενα δεν εχω και σου λεει σιγα μην κατσει να με καταγγειλει. 2
dtk-386 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Είναι και αυτός ο κλάδος που δηλώνει όσο το αφορολογητο;😈 8
logokrimenos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Η απάντηση σε αυτό είναι "πρόβλημά σου" εγώ έχω μόνο κάρτα. Ή πληρώνεις με κάρτα ή σου κερνάει την διαδρομή, αν αρχίσει μα και μου λες μισό λεπτό να καλέσουμε αστυνομία 11 4
tutuyo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 7 minutes ago, logokrimenos said: Η απάντηση σε αυτό είναι "πρόβλημά σου" εγώ έχω μόνο κάρτα. Ή πληρώνεις με κάρτα ή σου κερνάει την διαδρομή, αν αρχίσει μα και μου λες μισό λεπτό να καλέσουμε αστυνομία Το αυτό Κι εγώ έχω πέσει σε "επαγγελματία" που του χάλασε, δεν πιάνει η Κοσμοτε, κάνει update τώρα κτλ. Και τι θέλεις να κάνω; γιατί δεν μου το είπες πιο πριν; Εγώ θέλω να πληρώσω, εσύ δεν θέλεις τα χρήματα μου 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα