Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μετά από πολύ καιρό χρειάστηκε να πάρω ταξί από πιάτσα. Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ζήτησα να πληρώσω με κάρτα αλλά ο οδηγός μου είπε ότι δεν έχει pos. Ευτυχώς είχα πάνω μου μετρητά. Είχα την εντύπωση ότι το pos είναι πλέον υποχρεωτικό παντού, ξέρεις κάποιος τι ισχύει;

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, water97 είπε

Σήμερα μετά από πολύ καιρό χρειάστηκε να πάρω ταξί από πιάτσα. Αφού φτάσαμε στον προορισμό, ζήτησα να πληρώσω με κάρτα αλλά ο οδηγός μου είπε ότι δεν έχει pos. Ευτυχώς είχα πάνω μου μετρητά. Είχα την εντύπωση ότι το pos είναι πλέον υποχρεωτικό παντού, ξέρεις κάποιος τι ισχύει;

Κάνουν το κορόιδο....

Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε όσοι και καλά δεν 'λειτουργεί' να βάλουν μια ταμπελαρα απ' έξω να το βλέπει ο πελάτης.

Οχι άμα μπει και φθάσει στον προορισμό να αρχίσουν την παραμυθα 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάνουν το κορόιδο....

Για αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε όσοι και καλά δεν 'λειτουργεί' να βάλουν μια ταμπελαρα απ' έξω να το βλέπει ο πελάτης.

Οχι άμα μπει και φθάσει στον προορισμό να αρχίσουν την παραμυθα 

Δεν είχε κάποια ταμπέλα. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχα πάνω μου μετρητά τι θα γινόταν.. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, water97 είπε

Δεν είχε κάποια ταμπέλα. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχα πάνω μου μετρητά τι θα γινόταν.. Και μετά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δουλειά.

Δουλειά έχουν του σκοτωμού.

Τους αρέσει να κλαίγονται.

• Like 23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H μονη λυση ειναι να ρωτας πριν μπεις στο ταξι. Αν σου πει οχι, δεν μπαινεις. Αν το κανουν πολλοι αυτο θα αναγκαστουν να βαλουν και οσοι το παιζουν τρελοι.

Επισης παιρνεις την πινακιδα του και κανεις καταγγελια, αν θες να το τραβηξεις.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 7
Δημοσ.

Υποτίθεται οτι  θα αυτο θα λύσει το πρόβλημα....

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/441981_ypohreotiki-simansi-sta-taxi-gia-pliromes-me-karta

και λέω υποτίθεται γιατι και με τον υπάρχοντα νόμο.... αν υπήρχε η βούληση για έλεγχο και εφαρμογή  δεν θα υπήρχε πρόβλημα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teot είπε

Υποτίθεται οτι  θα αυτο θα λύσει το πρόβλημα....

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/441981_ypohreotiki-simansi-sta-taxi-gia-pliromes-me-karta

και λέω υποτίθεται γιατι και με τον υπάρχοντα νόμο.... αν υπήρχε η βούληση για έλεγχο και εφαρμογή  δεν θα υπήρχε πρόβλημα...

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κάθε απατεώνα που προσπαθεί να κλέψει.

• Like 4
Δημοσ.

Με μια επιφύλαξη δεν έχει γίνει υποχρεωτικό και για τα ταξί το IRIS εκτός από το POS;

Για μένα η λύση δεν είναι να ρωτάς πριν μπεις. Όταν φτάσεις στον προορισμό σου αν δεν έχει ούτε IRIS ούτε POS ας σε καλέσει όταν τα φτιάξει για να τον πληρώσεις. Αν και στο 99% των περιπτώσεων με κάποιο μαγικό τρόπο θα πάρει μπρος το pos...

• Haha 4
Δημοσ.

Προσφατα  μπηκα σε ταξι και στο τελος της διαδρομης του λεω μπορω να πληρωσω και με καρτα, μου λεει κοφτα  μετρητα 6 ευρω, του δινω 50ρικο και μου λεει που να βρω ρεστα, ας παιρνατε καρτα του λεω δεν ειναι δικο μου προβλημα.Διαφωνω οτι η λυση ειναι να ρωτας, εφοσον ειναι υποχρεωμενος να εχει pos το θεμα τελειωνει.

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, water97 είπε

Η πλάκα είναι ότι δεν μου είπε ότι δεν λειτουργεί το pos αλλά ότι δεν έχει καν(!).

Μαλλον ειπε ψεματα γτ αν τον πιασουν χωρις pos πεφτει γερο προστιμο, οποτε πεταει ενα δεν εχω και σου λεει σιγα μην  κατσει να με καταγγειλει.

• Like 2
Δημοσ.

Η απάντηση σε αυτό είναι "πρόβλημά σου" εγώ έχω μόνο κάρτα. Ή πληρώνεις με κάρτα ή σου κερνάει την διαδρομή, αν αρχίσει μα και μου λες μισό λεπτό να καλέσουμε αστυνομία

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.
7 minutes ago, logokrimenos said:

Η απάντηση σε αυτό είναι "πρόβλημά σου" εγώ έχω μόνο κάρτα. Ή πληρώνεις με κάρτα ή σου κερνάει την διαδρομή, αν αρχίσει μα και μου λες μισό λεπτό να καλέσουμε αστυνομία

Το αυτό 

Κι εγώ έχω πέσει σε "επαγγελματία" που του χάλασε, δεν πιάνει η Κοσμοτε, κάνει update τώρα κτλ.

Και τι θέλεις να κάνω; γιατί δεν μου το είπες πιο πριν;

Εγώ θέλω να πληρώσω, εσύ δεν θέλεις τα χρήματα μου 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...