sphinxgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, PedroG είπε Φαίνεται ότι τα λογισμικά των εταιρειών έχουν υποστεί επιθέσεις σε βάρος χρηστών. Δεν έχω καν συμβόλαιο. Το τηλέφωνο μου είναι τουλάχιστον 20ετιας το έχω από εποχή Telestet και έχω αλλάξει πέντε φορές πάροχο από τότε! Έχω ενημερώσει την Vodafone αμέσως με κάλεσαν ηχογράφησαν την καταγγελία και ενόχληση μου. Μου συνέστησαν να το αναφέρω στην δίωξη του Ηλεκτρονικού εγκληματος γιατί οι κλήσεις που φαίνεται ότι γίνονται "δήθεν " είναι πολλές. Τους ρώτησα αν φαίνεται στο σύστημα τους ότι γίνεται κλήση από το νούμερο μου αλλά δε μπόρεσαν να το.απαντησουμ. Με παρεπεμψαν στην Αστυνομία 👮 👮 👮 του διαδικτύου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ΔΕΝ έχουν ασχοληθεί με λογισμικά εταιρειών και ΔΕΝ ξέρουν ποιος είσαι, ούτε έχουν ασχοληθεί να μάθουν. Ούτε φαίνεται κλήση στην εταιρεία απο τον αριθμό σου. Πάμε ξανά. Πάω αφρική, στήνω voip server και κάνω κλήσεις μέσω διαδικτύου και βάζω να εμφανίζεται ως αριθμός κλήσης ο δικός σου. Η εταιρία σου στην Ελλάδα δεν ξέρει τίποτα, ούτε θα μάθει τίποτα, ούτε μπορεί να κάνει κάτι. Σύστημα είναι που παίρνει τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου, και εμφανίζει ως αριθμό κλήσης τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου και ότι βγει. Τώρα θα καλέσει τον / απο 69****53 μετα θα καλέσει τον 69****54 κοκ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από sphinxgr 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε ΔΕΝ έχουν ασχοληθεί με λογισμικά εταιρειών και ΔΕΝ ξέρουν ποιος είσαι, ούτε έχουν ασχοληθεί να μάθουν. Ούτε φαίνεται κλήση στην εταιρεία απο τον αριθμό σου. Πάμε ξανά. Πάω αφρική, στήνω voip server και κάνω κλήσεις μέσω διαδικτύου και βάζω να εμφανίζεται ως αριθμός κλήσης ο δικός σου. Η εταιρία σου στην Ελλάδα δεν ξέρει τίποτα, ούτε θα μάθει τίποτα, ούτε μπορεί να κάνει κάτι. Σύστημα είναι που παίρνει τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου, και εμφανίζει ως αριθμό κλήσης τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου και ότι βγει. Τώρα θα καλέσει τον / απο 69****53 μετα θα καλέσει τον 69****54 κοκ Δεν νομιζω ότι είναι από forex ή κάτι. Τώρα με πήραν και εμένα, οτι και καλά τους κάλεσα χθες. Αναφορικά ήταν Αλβανός (ακουγόταν κιόλας 😛) και το ψιλό επιβεβαίωσα μέσω viber και το όνομα αντιστοιχεί σε fb profile. Τι φάση Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από SabotazNic 1
PedroG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 31 λεπτά πριν, sphinxgr είπε ΔΕΝ έχουν ασχοληθεί με λογισμικά εταιρειών και ΔΕΝ ξέρουν ποιος είσαι, ούτε έχουν ασχοληθεί να μάθουν. Ούτε φαίνεται κλήση στην εταιρεία απο τον αριθμό σου. Πάμε ξανά. Πάω αφρική, στήνω voip server και κάνω κλήσεις μέσω διαδικτύου και βάζω να εμφανίζεται ως αριθμός κλήσης ο δικός σου. Η εταιρία σου στην Ελλάδα δεν ξέρει τίποτα, ούτε θα μάθει τίποτα, ούτε μπορεί να κάνει κάτι. Σύστημα είναι που παίρνει τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου, και εμφανίζει ως αριθμό κλήσης τυχαίους αριθμούς τηλεφώνου και ότι βγει. Τώρα θα καλέσει τον / απο 69****53 μετα θα καλέσει τον 69****54 κοκ Η άμυνα μας είναι τρύπια coach.....μπαζει νερά από παντού δεχόμαστε γκολ και καλάθια..... Μας βάλουν από παντού το ίδιο πράγμα λέω!!! Μόλις τώρα, PedroG είπε Η άμυνα μας είναι τρύπια coach.....μπαζει νερά από παντού δεχόμαστε γκολ και καλάθια..... Μας βάλουν από παντού το ίδιο πράγμα λέω!!! Δέχτηκα 4 κλήσεις σε διάστημα 48ωρου ότι τους καλώ εγώ!!!! Αν δε ξέρει κανείς πως σταματά αυτό τότε μάλλον οι τηλεπικοινωνίες είναι ευάλωτες και πολύ πολύ εύκολα υποκλεπτονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και εύκολα γίνεται κατασκοπεία η ότι άλλο μπορεί και θέλει κανείς. Εκτός αν με έβαλαν προσωπικά στο μάτι φυλές της Ν. Αφρικής και δοκιμάζουν αν θα πιάσει και βουντού απέναντι μου...
Ultimategr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τους τελευταίους μήνες δέχομαι και εγώ κλήσεις στο κινητό μου από άγνωστα νούμερα ότι δήθεν τους κάλεσα εγώ,το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Το ανέφερα στο πάροχο μου όπου μου είπαν ότι έχουν πολλές καταγγελίες συνδρομητών τον τελευταίο καιρό για το παραπάνω θέμα και πρόκειται για απάτη.Μου συνέστησαν να μπλοκάρω τους αριθμούς και προληπτικά να αναφέρω το θέμα στην Δίωξη Ηλεκτρονικου Εγκλήματος,όπου το γνωστοποίησα με email. Τώρα τελευταία δεχομαι σπάνια κλήσεις σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από Ultimategr 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν νομιζω ότι είναι από forex ή κάτι. Τώρα με πήραν και εμένα, οτι και καλά τους κάλεσα χθες. Αναφορικά ήταν Αλβανός (ακουγόταν κιόλας 😛) και το ψιλό επιβεβαίωσα μέσω viber και το όνομα αντιστοιχεί σε fb profile. Τι φάση H κλήση που έλαβε ο Αλβανός ήταν απο "φορεξ" χρησιμοποιώντας το δικό σου νούμερο.Ο Αλβανός είδε αναπάντητη κλήση και κάλεσε πίσω και απάντησες εσύ. Παλιά κάτι τέτοιο έκανε και ΦΒ νομίζω όταν έστελνε κωδικούς ,ή κάποια άλλη τέτοια εταιρία . 5
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε H κλήση που έλαβε ο Αλβανός ήταν απο "φορεξ" χρησιμοποιώντας το δικό σου νούμερο.Ο Αλβανός είδε αναπάντητη κλήση και κάλεσε πίσω και απάντησες εσύ. Παλιά κάτι τέτοιο έκανε και ΦΒ νομίζω όταν έστελνε κωδικούς ,ή κάποια άλλη τέτοια εταιρία . Α, οκ τωρα καταλαβα
czarjuly Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, PedroG είπε Με παρεπεμψαν στην Αστυνομία 👮 👮 👮 του διαδικτύου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Αν βρεθει καποιος να το σηκωσει τυχερος θα σαι......Σε μια περιπτωση που προσπαθουσα να επικοινωνησω μαζι τους δεν σηκωνε κανεις το τηλεφωνο.....καλυτερα στειλτους ενα μεηλ 1
BlackBoldog Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Βλέπω τελικά είναι πολλοί. Δυο φορές μου έχει συμβεί. Το ένα ήταν ένα κατάστημα με Αγροτικά ήδη όπου έλεγαν πως τους κάλεσα εγώ όταν τους ρώτησα μου είπαν κάπου από το Άργος Δεύτερη φορά ήταν μια που δεν μιλούσε καλά Ελληνικά επέμενε πως την κάλεσα και δεν μιλούσα κιόλας, και στις δυο φορές ανέφερα πως ούτε που ξέρω ποιοι είναι και δεν κάλεσα, η δεύτερη φορά συμβαίνει κάπου 1 μήνα πριν, ξανά για την ώρα δεν μου έτυχε 1
SpirosDR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Το ίδιο συνέβη κ σε εμένα. Χθες με καλεσε ένας αριθμός, δεν το σήκωσα γιατί είχα δουλειά και τον κάλεσα πίσω Του λέω, ποιος είστε? Κ μου λέει με τσαμπουκά, τι εννοείς? Εσύ ποίος είσαι? Του λέω με πήρατε τηλέφωνο Όχι, μ λέει, εγώ δεν σε πήρα κανένα τηλ. Τι γίνεται? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από SpirosDR 1
PedroG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν πατήσεις κάτω δεξιά για νέο τσατ, και πας πάνω στην αναζήτηση των επαφών σου και κάνεις επικόλληση το κινητό, δεν τους έρχεται καμία ειδοποίηση. Βασικά και στο δικό σου viber δεν αποθηκεύεται το τσατ 😉 Μόλις δέχτηκα και τηλεφώνημα από Γερμανία...σε τρεις μέρες έχει σπάσει τον τηλέφωνο μου να δέχεται κλήσεις... φίλοι μου... +4915216623934 Έχει ιδέα κανείς ούτε καν τόλμησα να σηκώσω στα ανεπιθύμητα τηλέφωνα θα μπει και αυτό!
d_gkal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Και σε εμένα το ιδιο Cosmote έχω. Με έχουν καλέσει πάνω από δέκα φορές το τελευταίο διάστημα. Με όσους μίλησα ακούστηκαν φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι ύποπτες συνομιλίες η κάτι άλλο. Ένας ήταν γιατρός (επιβεβαίωση από google) και μια μεταφορική εταιρεία (επιβεβαίωση από google). 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, SpirosDR είπε Τι γίνεται? Τι να γίνεται. Έχουμε ένα καρτέλ που χρεώνει αλλά από ότι φαίνεται είναι τρύπιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 https://www.virtuallandline.co.uk/blog/item/what-is-caller-id-spoofing 1
Clytoceyx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 8 hours ago, PedroG said: Αν βάλω τα Viber αποθήκευση είναι σαν να τους προσκαλώ σε συνομιλία αφού τους έρχεται ειδοποίηση. Αυτο για καποιο λογο ειναι το πιο τρομακτικο που διαβασα, γιατι και εγω χρησιμοποιω το viber για αναγνωριση. Αποθηκευω πρωτα το νουμερο στις επαφες του κινητου με τυχαιο ονομα (ΑΑΑΑΑ ή κατι τετοιο) και μετα το ψαχνω στην λιστα επαφων του viber και κοιταω απλα το προφιλ χωρις να κανω τιποτα αλλο. Αν διαγραψω την επαφη απο το κινητο, χωρις να εχω κλεισει το viber, μετα στο viber δειχνει το κανονικο ονομα/οποιο ονομα εχουν βαλει στο προφιλ. Αν αυτο φαινεται σαν ειδοποιηση, τοτε εχω γινει ρομπα απειρες φορες, αλλα απο την αλλη, δεν εχω λαβει κανενα "απειλητικο" τηλεφωνο απο τους αριθμους που εχω ψαξει με αυτο τον τροπο τοσο καιρο. 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 6 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Αυτο για καποιο λογο ειναι το πιο τρομακτικο που διαβασα, γιατι και εγω χρησιμοποιω το viber για αναγνωριση. Αποθηκευω πρωτα το νουμερο στις επαφες του κινητου με τυχαιο ονομα (ΑΑΑΑΑ ή κατι τετοιο) και μετα το ψαχνω στην λιστα επαφων του viber και κοιταω απλα το προφιλ χωρις να κανω τιποτα αλλο. Αν διαγραψω την επαφη απο το κινητο, χωρις να εχω κλεισει το viber, μετα στο viber δειχνει το κανονικο ονομα/οποιο ονομα εχουν βαλει στο προφιλ. Αν αυτο φαινεται σαν ειδοποιηση, τοτε εχω γινει ρομπα απειρες φορες, αλλα απο την αλλη, δεν εχω λαβει κανενα "απειλητικο" τηλεφωνο απο τους αριθμους που εχω ψαξει με αυτο τον τροπο τοσο καιρο. Νομίζω όπως το εξήγησα εγώ σε επόμενο μήνυμα δεν έρχεται ειδοποίηση. Και εγώ πιστεύω αν τους ερχόταν, θα μου είχαν στείλει. Βασικά η πρόσκληση νομίζω αφορά όταν δεν είναι ο άλλος στο viber 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα