Clytoceyx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, SabotazNic said: Νομίζω όπως το εξήγησα εγώ σε επόμενο μήνυμα δεν έρχεται ειδοποίηση. Και εγώ πιστεύω αν τους ερχόταν, θα μου είχαν στείλει. Βασικά η πρόσκληση νομίζω αφορά όταν δεν είναι ο άλλος στο viber Oops, τωρα το ειδα το post. Οντως δεν ερχεται καμια ειδοποιηση. Το εξακριβωσα με την μανα μου και τον πατερα μου, διαγραψαμε επαφες και συνομιλιες και το δοκιμασα. Δεν δειχνει τιποτα και ειναι λογικο αφου ουτε καλεις ουτε προσπαθεις να στειλεις μηνυμα. Τωρα μου κανουν παραπονα οτι χαθηκαν οι φωτογραφιες απο τον κηπο τους και τις εκδρομες στο βουνο.🤪 Συμπερασμα, αν δεν θελετε να σας εντοπιζει ο καθε ασχετος μεσω Viber, βαλτε τυχαια φωτογραφια και ασχετο ονομα ή τουλαχιστον τα αρχικα στο profile σας.
ObeyWario! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Είχε συμβεί και σε μένα πριν λίγους μήνες, 3-4 περιπτώσεις μέσα σε μία βδομάδα Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από ObeyWario! 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 17 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Συμπερασμα, αν δεν θελετε να σας εντοπιζει ο καθε ασχετος μεσω Viber, βαλτε τυχαια φωτογραφια και ασχετο ονομα ή τουλαχιστον τα αρχικα στο profile σας. Για την φώτο, αν δεν εχετε και οι 2 αποθηκευμένο στις επαφές, έχει επιλογή να μην την δείχνει 1
solid21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Ειχα πανω απο 40 κλησεις σε 2 μερες πριν κανα 6μηνο με ανθρωπους που ελεγαν οτι τους πηρα τηλεφωνο. Η cosmote μου ελεγε πως υπηρχες προβλημα αλλα δεν εβλεπα να υπαρχει λυση. Την 4η μερα δεν αντεξα αλλαξα αριθμο. 1
Clytoceyx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Στο ιντερνετ, παντως, η μονη συμβουλη που εχουν σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να απαντησεις και να πεις στα "θυματα" να μπλοκαρουν τον αριθμο σου. Τιποτα αλλο, μαλιστα καποιοι λενε οτι ουτε καν παρανομη διαδικασια ειναι. Γενικα ο κοσμος πρεπει να μαθει να μην σηκωνει αγνωστα νουμερα και το κυριοτερο να μην τα καλει μετα ο ιδιος, ειτε εχει ψαξει ειτε δεν εχει ψαξει. Αν δεν περιμενεις τηλεφωνο ή αν περιμενεις και επιβεβαιωσεις οτι τελικα σε πηρε ασχετος, δεν εχεις κανενα λογο ουτε να σηκωνεις random τηλεφωνα ουτε να τους παιρνεις εσυ. Εκτος απο τις απατες, εχει γεμισει ο κοσμος τρελους που ξυνονται για μανουρα. Αυτη η "ψευτομαγκια", το περισσιο θαρρος και η υπερμετρη περιεργεια, "θα ανακαλυψω ποιος ειναι", "θα τους ξεμπροστιασω" κοκ ή αυτη η χωριατικη αφελεια, κανεις ολους αυτος πιθανα θυματα για πιο σοβαρες καταστασεις απο ενα spoofed τηλεφωνο απο την Κενυα.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Στις 1/8/2024 στις 10:37 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Κάποιος forex ή αλλος απατεώνας χρησιμοποιεί το νουμερο σου για να καλεί τα θύματα του.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι .
tasvar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Μήπως να γράψετε και τον πάροχο; Συνάδελφος που εγκατέστησε (υποχρεωτικά) εφαρμογή παρόχου για να βλέπει λογαριασμούς κ.τ. λ, μετά από λίγες μέρες άρχισαν τα ενοχλητικά τηλέφωνα που αναφέρετε. Ευτυχώς εμένα δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμη. Nova πάροχος. 1
papoys1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 αλλες ενοχλήσεις διαφημιστικές εχω και γω αλλα παρόμοια οχι.Επειδή δεν εχω και δεν είχα ποτέ pay pal μήπως υπάρχει διαρροή στοιχείων από εκεί;;; όσοι εχετε ενοχλήσεις μήπως είστε κάτοχοι paypal λογαριασμού.;;
PedroG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 56 λεπτά πριν, tasvar είπε Μήπως να γράψετε και τον πάροχο; Συνάδελφος που εγκατέστησε (υποχρεωτικά) εφαρμογή παρόχου για να βλέπει λογαριασμούς κ.τ. λ, μετά από λίγες μέρες άρχισαν τα ενοχλητικά τηλέφωνα που αναφέρετε. Ευτυχώς εμένα δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμη. Nova πάροχος. Vodafone account... Όντως είχα κάποιο προβλήμα να εισέλθω για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια στο λογαριασμό μου και μου ζήτησε να στείλω το αριθμό κινητού τηλεφώνου μου για αποστολή κωδικού κλπ. Φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ξεκάθαρα μετά από την προσπάθεια αυτή να επανεισαγω την εφαρμογή της Vodafone account στο κινητό.....!!!?? Μόλις βρήκα την πηγή του κακού σε ευχαριστώ πολύ!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε αλλες ενοχλήσεις διαφημιστικές εχω και γω αλλα παρόμοια οχι.Επειδή δεν εχω και δεν είχα ποτέ pay pal μήπως υπάρχει διαρροή στοιχείων από εκεί;;; όσοι εχετε ενοχλήσεις μήπως είστε κάτοχοι paypal λογαριασμού.;; Kαμία σχέση δεν έχει το ΡΡ ή η Αμαζον.Απλά ειναι πρόφαση.Αν ήθελαν να πιάσουν εύκολα θύματα στην Ελλάδα θα έλεγαν πχ Δεη. 1
Petros Electron Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δυστυχώς είμαστε απροστάτευτοι.. και εμενα με καλούν απο διάφορα περίεργα νούμερα κατα καιρούς.. εχω βαρεθεί να μπλοκάρω αριθμούς.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα