Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. Είδα οτι απο αυτό το μήνα και μετά θα βάζει χρεώσεις στον επαγγελματικό λογαριασμό η Viva. Eίχα κάνει έναν απλό λογαριασμό (τον έχουν ως πλάνο default) απο τότε που άρχισε η υποχρέωση για Pos στους επαγγελματίες. Ως τώρα ήταν δωρεάν δεν χρεωνόμουν τίποτα. Μέσω του λογαριασμού έχω και ηλεκτρονικό τερματικό όπως υποχρεούμαι ως επαγγελματίας. Βλέπω οτι το default πλάνο το έχει τώρα με χρέωση 4,99E και πιο κάτω γράφει χρέωση ανα τερματικό 2Ε/μήνα. Γράφει

Πλάνο λογαριασμού - Default
Τιμή    €4,99/μήνα
Τερματικά    €2,00 ανά ενεργό τερματικό/μήνα

Αν πατήσω αναβάθμιση αναφέρει όλα τα διαθέσιμα πακέτα αλλά στο default γράφει:

Τρέχον
€4.99 / ανά μήνα
Πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του viva.com
Απεριόριστες Ψηφιακές χρεωστικές κάρτες
Έως 3 τερματικά + €2/επιπλέον τερματικό/μήνα

Σαν να εννοεί οτι τα 3 πρώτα τερματικά είναι δωρεάν και το κάθε επόμενο το χρεώνεσαι €2/επιπλέον τερματικό/μήνα.

Τελικά τι ισχύει , γιατι στο τηλέφωνο δεν μπόρεσα να τους πιάσω.

Υπάρχει και το παρακάτω πλάνο

Zero
Δωρεάν *

Πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του viva.com

Απεριόριστες Ψηφιακές χρεωστικές κάρτες

€2 ανά ενεργό τερματικό/μήνα

Εκκαθάριση σε πραγματικό χρόνο
*απαιτεί €4.99 ελάχιστες μηνιαίες χρεώσεις

αλλά δεν έχω καταλάβει αν με καλύπτει.

Εγώ έκανα φόρτιση απο μια κάρτα μου εθνικής να έχω ένα ποσό μέσα για τις συνδρομές.

-Επίσης στο ενημερωτικό που στείλανε γράφει:

Έχουμε ανανεώσει τους Όρους και Προϋποθέσεις

...........................................................................................

Επίσης, εισάγουμε νέα μηνιαία πλάνα τιμολόγησης, προσαρμοσμένα στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέροντας μια σειρά από χαρακτηριστικά και οφέλη που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν περισσότερη ευελιξία και έλεγχο στα οικονομικά σας.

Η χρέωση θα εφαρμοστεί στις 31 Αυγούστου 2024 και μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα το πλάνο σας μέσω του dashboard του λογαριασμού σας. Σας περιμένουν πολλά προνόμια όπως:

Real-Time Settlement: Απολαύστε ταχύτερες συναλλαγές και βελτιωμένη ρευστότητα με τη λειτουργία άμεσης εκκαθάρισης, διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο.
Δωρεάν Τραπεζικές Μεταφορές: Επωφεληθείτε από δωρεάν τραπεζικές μεταφορές.
Απεριόριστες Ψηφιακές Χρεωστικές Κάρτες: Διαχειριστείτε τα επιχειρηματικά σας έξοδα πιο αποτελεσματικά με απεριόριστες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες.
Από τώρα και στο εξής, για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας, προσφέρουμε την δυνατότητα να ζητάτε δωρεάν ακύρωση εντός των δύο πρώτων μηνών για νέες χρεώσεις που εφαρμόζονται στον λογαριασμό σας! Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε τα οφέλη και τα προνόμια των εξαιρετικών υπηρεσιών μας χωρίς κανένα ρίσκο.

Δεν έχω καταλάβει, πέρα απο τα 4,99Ε (πιθανόν και +2Ε για το τερματικό)/μήνα θα βγάζουν και άλλες χρεώσεις τις οποίες θα πρέπει εγώ απο τον λογαριασμό μου να τις ακυρώνω κάθε μήνα για να μην χρεώνομαι?

Εχω και έναν επαγγελματικό λογαριασμό όψεως στην Eurobank ο οποίος με χρεώνει 3Ε/μηνα. Σε αυτόν τον λογαριασμό με πληρώνουν οι εργοδότες μου (εργάζομαι με μπλοκάκι). Σε αυτόν τον λογαριασμό δεν θα μπορούσα να κάνω ηλεκτρονικό τερματικό και αν ναι τι χρέωση έχει? Για να φύγω απο Viva Wallet.

ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.

Οι χρήστες του Viva Wallet έχουν επαγγελματικούς λογαριασμούς ή μπορεί κάποιος να δημιουργήσει και προσωπικό λογαριασμό χωρίς να είναι επαγγελματίας;

Δημοσ.

Λογικά γίνεται και προσωπικός.λογαριασμος. 

Καλημέρα για αυτά που ρωτώ πιο πάνω στην αρχή του θέματος γνωρίζει κάποιος να.μου απαντήσει? Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...