Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ξεκλειδωνω το παρον νημα γιατι εχω αναφορα οτι το συγκεκριμενο κουπονι που συμφωνα με τις τοτε πληροφοριες θα ηταν ενεργο προς χρησιμοποιηση μεχρι 31-12-2025, δεν λειτουργει (πολλους μηνες πριν την ληξη του, δειτε και την εικονα στο #1) και βγαζει μηνυμα

Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος

Σε υπάρχον χρήστη που έχει χρησιμοποιήσει ξανά κουπόνι, ή δοκίμασες και με νέο χρήστη;

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yazidis είπε

Σε υπάρχον χρήστη που έχει χρησιμοποιήσει ξανά κουπόνι, ή δοκίμασες και με νέο χρήστη;

Απο οτι ξερω δοκιμασε και με τους 2 τροπους. Εχει ληξει πολυ καιρο το παλιο κουπονι season1 Δεη αντ1+, αλλα προσπαθησε να φτιαξει και νεο λογαριασμο, ουτε εκει του δουλευει.

Δημοσ.

Μάλιστα... Έχω και εγώ έναν κωδικό κρατημένο για το μέλλον, αλλά έχω άλλους 5 μήνες μπροστά μου.

Δημοσ.

Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση της δεη επειδή έβγαζε οτι δεν είναι έγκυρος και μου έστειλαν άλλο κωδικό μετά απο μια μέρα

Δημοσ.

Ο ΑΝΤ 1 χαρίζει δωρεάν συνδρομές διοτι υπαρχουν συμφωνίες που ορίζουν οτι για να μπορει να εχει την δυνατότητά να μεταδωσει διαφορα γεγονοτα πρεπει να εχει τουλαχιστον 400 000 (νομιζω) ενεργούς συνδρομητές Αλλιως δεν.........

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ξανά ΑΝΤ1+ για 9 μήνες από το myΔΕΗ (upd : δεν δουλευουν οι υπαρχοντες κωδικοι; )
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipprin είπε

Ο ΑΝΤ 1 χαρίζει δωρεάν συνδρομές διοτι υπαρχουν συμφωνίες που ορίζουν οτι για να μπορει να εχει την δυνατότητά να μεταδωσει διαφορα γεγονοτα πρεπει να εχει τουλαχιστον 400 000 (νομιζω) ενεργούς συνδρομητές Αλλιως δεν.........

χαχα αν ισχυει αυτο που λες ειναι απλα για γελια.. και πιο πολυ εμενις που τρεχουμε να κανουμε συνδρομη...

Δημοσ.

Δοκίμασα και εγώ κωδικό που είχα κρατημένο από τον Αύγουστο (περίμενα να αρχίσει η F1) και έναν που πήρα τώρα (ο οποίος είναι ίδιος btw) και λέει ότι δεν είναι έγκυρος 

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Δοκίμασα και εγώ κωδικό που είχα κρατημένο από τον Αύγουστο (περίμενα να αρχίσει η F1) και έναν που πήρα τώρα (ο οποίος είναι ίδιος btw) και λέει ότι δεν είναι έγκυρος 

Επομενως αφαιρω απο την παρενθεση-upd του τιτλου το ερωτηματικο αφου επιβεβαιωνεις. Ευχαριστουμε Κοσμα.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ξανά ΑΝΤ1+ για 9 μήνες από το myΔΕΗ (upd : δεν δουλευουν οι υπαρχοντες κωδικοι )
Δημοσ.

Για την ιστορία είμαι ακόμα ένας που του βγάζει σφάλμα όταν πάω να συμπληρώσω τον κωδικό από το mydei 

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 13/3/2025 στις 3:09 ΜΜ, Sarandis είπε

Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση της δεη επειδή έβγαζε οτι δεν είναι έγκυρος και μου έστειλαν άλλο κωδικό μετά απο μια μέρα

Σε κάθε περίπτωση βέβαια μη αποδοχής του "παλιού" κωδικού, κάποιος μπορεί να ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία.

Προσωπικά είδα εχθές F1 με την νέα σύνδεση και τον νέο κωδικό που μου είχε δώσει φίλος σε αυτό το Φόρουμ. Έχω καβάντζα και έναν ακόμα κωδικό από πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, οπότε εάν ισχύσει η νέα ημερομηνία λήξης της προσφοράς (30/10/2026) καλύπτομαι και για F1 2026😉....άσε που στην περίπτωσή μου κυρίως "επισπεύδουσα" της προσφοράς είναι η γυναίκα μου😁

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Jeronymo είπε

Ισχύει ότι δεν δουλεύει ο κωδικός αλλά μιλάς με Αντ1 και σου δίνουν άλλο

εγώ μίλησα με αντ1 και με παρέπεμψαν στην δεη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες  δεν χρειαζεται να ληξει η συνδρομη για να βαλετε αλλο κωδικο.
Εαν δλδ ειστε στον 7ο μηνα της συνδρομης και βαλετε και δευτερο κωδικο
ο υπολοιπομενος χρονος συνδρομης θα ειναι 11 μηνες.
Τουλαχιστον σε εμενα ετσι εγινε οταν εβαλα το κωδικο πριν να ληξει η συνδρομη, (να  μην σας παρω και στο λαιμο μου)
Αλλοιως καπου στον αντ1 διαβασα οτι οι κωδικοι μπορει να ληξουν λογω εξαντλησης διαθεσιμοτητας συνδεσεων.

ΥΓ Ολα για τις γυναικες γινονται που βλεπουν ελληνικα σηριαλ.

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmasdel είπε

Όσοι ζητήσατε νέο κωδικό από ΔΕΗ με ποιον τρόπο ήρθατε σε επικοινωνία μαζί τους; Τσατ; Τηλέφωνο;

όταν μπεις στον λογαριασμό σου έχει μια ενότητα support, στο τέλος της σελίδας γράφει για "τεχνικά θέματα". Στην αρχή νόμιζα ότι έχει να κάνει μόνο με θέματα ενέργειας αλλά αν ανοιξεις το σχετικό μενού θα δεις ότι αφορά και θέματα του my reward .

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...