kosmasdel Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Λοιπόν μέσω του support έστειλα για τον κωδικό που δεν λειτουργούσε, με απάντησαν με email και μου ζήτησαν screenshots να φαίνεται το μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρος ο κωδικός και η ημερομηνία λήξης του κουπονιού και εν τέλει μου στείλανε νέο κωδικό που λειτούργησε. Πολύ καλή εξυπηρέτηση θα έλεγα και γρήγορη.
pan05 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Μόλις πηρα κωδικό μέσα από το mydei και έγινε κανονικα η ενεργοποίηση του ant1+. Δωρεάν για 9 μήνες λέει. Ελπίζω να μπορέσω να δω κανέναν αγώνα F1. Έβαλα και υπενθύμιση να κάνω ακύρωση μετά τους 8 μήνες. Ελπίζω μετά να μπορώ να βγάλω και την κάρτα και να μην μπλέκω με το support.
ksessalonikios Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Λοιπόν μέσω του support έστειλα για τον κωδικό που δεν λειτουργούσε, με απάντησαν με email και μου ζήτησαν screenshots να φαίνεται το μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρος ο κωδικός και η ημερομηνία λήξης του κουπονιού και εν τέλει μου στείλανε νέο κωδικό που λειτούργησε. Πολύ καλή εξυπηρέτηση θα έλεγα και γρήγορη. τα ίδια κι εδώ Επεξ/σία 19 Μαρτίου από ksessalonikios
ak156 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, pan05 είπε Μόλις πηρα κωδικό μέσα από το mydei και έγινε κανονικα η ενεργοποίηση του ant1+. Δωρεάν για 9 μήνες λέει. Ελπίζω να μπορέσω να δω κανέναν αγώνα F1. Έβαλα και υπενθύμιση να κάνω ακύρωση μετά τους 8 μήνες. Ελπίζω μετά να μπορώ να βγάλω και την κάρτα και να μην μπλέκω με το support. Την πιστωτική κάρτα νομίζω ότι δεν σε αφήνει να την αφαιρέσεις, όμως πιο το πρόβλημα? Θα σε χρεώσουν μετά την ακύρωση?😁 Μετά σε πάνε στο free πρόγραμμα. Εάν δεν το θέλεις ούτε αυτό, πιστεύω ότι μπορείς να διαγράψεις τελείως τον λογαριασμό σου, άρα και την κάρτα που ήταν "δεμένη" σε αυτόν.
pan05 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Θα το δω τότε, αλλά σε γενικές γραμμές προτιμώ να κρατάω ένα tracking του πού έχω βάλει κάρτα. Σε κάθε περίπτωση και για λόγους ασφαλείας δεν συναινώ να υπάρχει κάπου αποθηκευμένη η κάρτα μου απο τη στιγμή που αντικειμενικά δεν χρειάζεται (εφόσον δεν θα έχω ενεργή συνδρομή).
paiktaras69 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου πέρασα τον κωδικό σε νέο λογαριασμό μέσω gmail, δεν μου ζήτησε να προσθέσω κάρτα
ak156 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε πέρασα τον κωδικό σε νέο λογαριασμό μέσω gmail, δεν μου ζήτησε να προσθέσω κάρτα Έχει ενδιαφέρον εάν ισχύει αυτό που λες, γιατί τότε δεν θα ανησυχούσαμε πότε θα πρέπει να την ακυρώσουμε. Νομίζω κάτι τέτοιο είχε αναφέρει και κάποιος άλλος, αλλά με ενεργοποίηση κωδικού από Vodafone. Παράξενο γιατί σε εμένα και τις 2 φορές απαιτούσε κάρτα. Στην καρτέλα "Ο Λογαριασμός μου" τι σου δείχνει δηλαδή? (εκεί αποτυπώνονται πόσους δωρεάν μήνες έχεις, πότε θα γίνει η επόμενη χρέωση κλπ).
paiktaras69 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, ak156 είπε Έχει ενδιαφέρον εάν ισχύει αυτό που λες, γιατί τότε δεν θα ανησυχούσαμε πότε θα πρέπει να την ακυρώσουμε. Νομίζω κάτι τέτοιο είχε αναφέρει και κάποιος άλλος, αλλά με ενεργοποίηση κωδικού από Vodafone. Παράξενο γιατί σε εμένα και τις 2 φορές απαιτούσε κάρτα. Στην καρτέλα "Ο Λογαριασμός μου" τι σου δείχνει δηλαδή? (εκεί αποτυπώνονται πόσους δωρεάν μήνες έχεις, πότε θα γίνει η επόμενη χρέωση κλπ).
ak156 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Είναι προφανές ότι έβαλες κωδικό από προσφορά Vodafone !!! Ένας ολόκληρος χρόνος !!! Άρα έχει διαφορετική αντιμετώπιση από αυτόν της ΔΕΗ ??
paiktaras69 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, ak156 είπε Είναι προφανές ότι έβαλες κωδικό από προσφορά Vodafone !!! Ένας ολόκληρος χρόνος !!! Άρα έχει διαφορετική αντιμετώπιση από αυτόν της ΔΕΗ ?? από ότι φαίνεται ναι
ak156 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε από ότι φαίνεται ναι Να υποθέσω ότι πήρες ένα από τους 2 κωδικούς Vodafone που είχε ανεβάσει ο φίλος εδώ? Έτυχε να τους δω αμέσως μόλις τους ανέβασε, σκέφθηκα να ενεργοποιήσω τον έναν, όμως μετά σκέφθηκα ότι είχα πριν 1-2 ημέρες είχα επωφεληθεί από ένα κωδικό ΔΕΗ που ανέβασε άλλος και θα ήταν κρίμα να τον στερήσω, απλά για να πάρω 3 μήνες επιπλέον. Εάν ήξερα ότι δεν θα χρειαζόταν πιστωτική κάρτα, μάλλον δεν θα φερόμουν τόσο "αλτρουιστικά"😁 Ας το έχουν λοιπόν υπόψιν τους όλοι, ότι πιθανότατα με κωδικό από Vodafone ΔΕΝ χρειάζεται καρτα !!😉
paiktaras69 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου βασικά είχαδικό μου της vodafone και για να μην λήξει εντός 10ημέρου τον ενεργοποίησα σε νέο account
ak156 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε βασικά είχαδικό μου της vodafone και για να μην λήξει εντός 10ημέρου τον ενεργοποίησα σε νέο account Ναι sorry, την απάντησή σου "από ότι φαίνεται ναι" την εξέλαβα ότι χρησιμοποίησες άλλου κωδικό, ενώ εσύ προφανώς απαντούσες στο ερώτημά/απορία μου εάν οι κωδικοί από Vodafone ΔΕΝ απαιτούν κάρτα. Το βασικό συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι φαίνεται οι κωδικοί από Vodafone να ΜΗΝ θέλουν κάρτα. Πολύ σημαντικό και μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με την προσφορά της ΔΕΗ (οι 12 μήνες σε σύγκριση με τους 9 μήνες είναι ίσως "λεπτομέρεια" εμπρός στην ΜΗ απαίτηση κάρτας).
Dimitris156 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 21 ώρες πριν, kosmasdel είπε Λοιπόν μέσω του support έστειλα για τον κωδικό που δεν λειτουργούσε, με απάντησαν με email και μου ζήτησαν screenshots να φαίνεται το μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρος ο κωδικός και η ημερομηνία λήξης του κουπονιού και εν τέλει μου στείλανε νέο κωδικό που λειτούργησε. Πολύ καλή εξυπηρέτηση θα έλεγα και γρήγορη. Το νέο κουπόνι τι ημερομηνία λήξης είχε? Γιατί αναφέρθηκε πριν ότι αντί για 2025 το νέο είχε 2026.
Rattlehead Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Από κινητό δεν σε βγάζει στο support ,η γη να γυρίσει ανάποδα. Σε πετάει στην εφαρμογή χωρις δυνατότητα επικοινωνίας. Όλοι το κάνατε απο pc? Γιατί και ο δικός μου κωδικος δεν δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις