Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/02/2025 at 22:35, Fotia said:

Mια ερώτηση στο κατάστημα .

Για την ιστορια παντως, δοκιμασα επικοινωνία. Στο site λεει εχουν φορτωμενο ογκο, μην τηλεφωνειτε, στειλτε μειλ. Εστειλα μειλ, δεν απαντησαν ποτε, για εβδομαδες τωρα μιλαω. Δοκιμασα και τηλ. και στο κλεινουν με ηχογραφημενο μηνυμα, οτι στελτε μας μειλ. Ε λοιπον εχω παραγγειλει απο αλλου...

• Like 1
Δημοσ.

Η πολιτική είναι σταθερή εδώ και πολύ καιρό. Παράγγειλα ενα Σαμσουγκ Α35 της συζύγου και ήρθε μετά από μια εβδομάδα ενώ έγραφε διαθέσιμο εντός 1-2 ημερών. Η αποστολή έγινε μετά από δικό μου μέιλ, την 3η ημέρα ώστε να μάθω γιατί καθυστερεί η παραγγελία μου. Το κατάστημα απάντησε ότι το κινητό είχε φύγει την προηγούμενη μερα. Οταν παρέλαβα το κινητό (σε άψογη συσκευασία) η απόδειξη έγραφε την ημερομηνία που έστειλα το μειλ και όχι την προηγούμενη.... Αρα μου είπαν ψέμματα ότι είχε ήδη φύγει. Τα συμπεράσματα δικά σας..... 

• Like 1
Δημοσ.

το συμπερασμα μου ειναι οτι αντι να ειστε ευχαριστημενοι με την παραλαβη της παραγγελιας σας στις

καλυτερες τιμες σε ελλαδα    δεν λετε ενα ευχαριστω για το καταστημα αλλα επιμενετε σε μικροπραγματα

Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 7:11 ΜΜ, ioannischr είπε

το συμπερασμα μου ειναι οτι αντι να ειστε ευχαριστημενοι με την παραλαβη της παραγγελιας σας στις

καλυτερες τιμες σε ελλαδα    δεν λετε ενα ευχαριστω για το καταστημα αλλα επιμενετε σε μικροπραγματα

Απεχθανομαι τα ψέμματα.... 

Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 9:13 ΜΜ, osfp1978 είπε

Η πολιτική είναι σταθερή εδώ και πολύ καιρό. Παράγγειλα ενα Σαμσουγκ Α35 της συζύγου και ήρθε μετά από μια εβδομάδα ενώ έγραφε διαθέσιμο εντός 1-2 ημερών. Η αποστολή έγινε μετά από δικό μου μέιλ, την 3η ημέρα ώστε να μάθω γιατί καθυστερεί η παραγγελία μου. Το κατάστημα απάντησε ότι το κινητό είχε φύγει την προηγούμενη μερα. Οταν παρέλαβα το κινητό (σε άψογη συσκευασία) η απόδειξη έγραφε την ημερομηνία που έστειλα το μειλ και όχι την προηγούμενη.... Αρα μου είπαν ψέμματα ότι είχε ήδη φύγει. Τα συμπεράσματα δικά σας..... 

Καταστήματα όπως αυτό που έχουν από τις χαμηλότερες τιμές, παίζει να δέχονται δεκάδες με εκατοντάδες παραγγελίες κάθε εβδομάδα, ειδικά σε φθηνές συσκευές Samsung/Xiaomi.

Και μιας και μιλάμε για 1 μικρό μαγαζί και όχι μεγάλη αλυσίδα να απασχολεί πολύ προσωπικό, χάνουν την μπάλα από τις πολλές παραγγελίες.

Δική μου παραγγελία 10 του μήνα για παραλαβή από το κατάστημα, σε κινητό καλή ώρα διαθέσιμο εντός 1-2 ημέρες όπως σε σας. Στο email όμως έγραφε αυτό

''Η ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΩΣ 10  ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΕΣΑΣ ''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πως εξηγείτε ότι το απόθεμα τουν εν λόγω κινητού, είναι κολλημένο στα 2 τεμάχια εδώ και πολλούς μήνες;

Να λεμε και τα καλά και τα κακά ομως. 

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
Στις 21/3/2025 στις 7:08 ΠΜ, osfp1978 είπε

Και πως εξηγείτε ότι το απόθεμα τουν εν λόγω κινητού, είναι κολλημένο στα 2 τεμάχια εδώ και πολλούς μήνες;

Να λεμε και τα καλά και τα κακά ομως. 

Τα 2 τεμάχια ειναι το όριο που βάζει ανα παραγγελία/πελάτη αν δεν κάνω λάθος, και όχι ότι έχει 2 τεμάχια γενικά.

Ιδια περίπτωση με το σχόλιο περί εγγύησης αντιπροσωπείας σε όλες τις Android συσκευές, παρόλο που σε πολλά δεν υπάρχει αντιπροσωπεια στην χώρα μας οπως πχ τα Google Pixel.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα 2 τεμάχια ειναι το όριο που βάζει ανα παραγγελία/πελάτη αν δεν κάνω λάθος, και όχι ότι έχει 2 τεμάχια γενικά.

Ιδια περίπτωση με το σχόλιο περί εγγύησης αντιπροσωπείας σε όλες τις Android συσκευές, παρόλο που σε πολλά δεν υπάρχει αντιπροσωπεια στην χώρα μας οπως πχ τα Google Pixel.

Έγραφε και γράφει "ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Έγραφε και γράφει "ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" 

Ειναι τυπογραφικό λάθος του site τους τότε, όπως και τα της εγγύησης.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι τυπογραφικό λάθος του site τους τότε, όπως και τα της εγγύησης.

Στο οποίο φαίνεται δεν ασχολούνται. 

Δημοσ.

Εδώ πολλές φορές δεν ασχολούνται οι μεγάλες αλυσίδες, δεν περιμένω προσωπικά πολλά από τα μικρομάγαζα σε σκρουτζ/bestprice, ειδικά αυτά με τις χαμηλότερες τιμές.

Τα περισσότερα ούτως ή άλλως, ούτε τις εγγυήσεις αναγράφουν πολλές φορές τι ισχύει, ούτε καν τα χαρακτηριστικά των συσκευών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...