ioannischr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου δεν εχει ακουστει κατι ειναι χρονια το μαγαζι εχω αγορασει 1250ευ.iphoneαπο κει αν φοβασαι κανε οτι καταλαβαινεις και αγορασε απο το επομενο
tasvar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Στις 10/10/2025 στις 12:07 ΠΜ, ChaniaMania είπε έριξα παραγγελία και τώρα είδα το Post . Την έφαγα? να πάω τράπεζα πρωί πρωί για ακύρωση? Το κατάστημα είναι αρκετά χρόνια στην περιοχή. Εχω πάρει δύο συσκευές. Αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, δεν γνωρίζω. 1
ChaniaMania Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου εντάξει αστέρια τα παιδιά!! παρασκευή βράδυ παράγγειλα από Χανιά, Δευτέρα πρωί παρέλαβα!! 2
osfp1978 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, ChaniaMania είπε εντάξει αστέρια τα παιδιά!! παρασκευή βράδυ παράγγειλα από Χανιά, Δευτέρα πρωί παρέλαβα!! Απο mrmobile;
ChaniaMania Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 22 hours ago, osfp1978 said: Απο mrmobile; ναι φίλε μου 1
alan boy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 14/10/2025 στις 6:04 ΜΜ, ChaniaMania είπε εντάξει αστέρια τα παιδιά!! παρασκευή βράδυ παράγγειλα από Χανιά, Δευτέρα πρωί παρέλαβα!! Ποια συσκευή πήρες φίλε μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα