Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά και σύντομα. Γράψου etoro, διάβασε τα πάντα για προμήθειες κλπ και δες το copy trading. Σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ξέρεις αν αξίζει ή όχι μια επένδυση. Αρκεί να σου κόβει και να μην βαριέσαι. 

Τέλος σου δίνει και profile με εικονικά λεφτά να τα κάνεις ότι θες και να δεις τελικά σε βάθος χρόνου τι θα γινόταν αν όντως τα είχες. 

Πιο απλή πλατφόρμα δεν νομίζω να υπάρχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα μια φορά στο στοίχημα , γνωστοί μου , μου πρότειναν να ακολουθήσω έναν τύπο «επιτυχημένο» τύπο. Έβαλα μια συνδρομη της τάξης των 30€ και προσάρμοσα το ποντάρισμα (επένδυση μου) στο 1/10 των συμβούλων που έδινε. Στο τέλος της ημέρας σκεφτόμουν ότι θα ξοδεύω τον χρόνο μου και στο τέλος του μήνα η των μηνών θα έχω μια επιστροφή πχ 300-500 ευρώ. 

Στη πράξη η φάση ήταν κατρακύλα, ο τύπος είχε ξεσπάσματα και κυρίως έβαζε κράχτες τις επιτυχίες και καταργιοταν τους άλλους στις αποτυχίες. 

το έκοψα αμέσως , το θέμα είναι ότι αυτός (και αυτοί) οι τύποι έχουν 2-3.000 άτομα ακόλουθους. Αν πληρώνουν η αν είναι bots δεν ξέρω αλλά σίγουρα πέφτει κονομα. 

με το ιδιο σκεπτικό θα μπορούσε απλά να επενδύσεις στον trader με το αντίστοιχο μέρισμα , ποιος ο λόγος να τρέχεις να κανεις copy τις κινήσεις ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Απλά και σύντομα. Γράψου etoro, διάβασε τα πάντα για προμήθειες κλπ και δες το copy trading. Σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ξέρεις αν αξίζει ή όχι μια επένδυση. Αρκεί να σου κόβει και να μην βαριέσαι. 

Τέλος σου δίνει και profile με εικονικά λεφτά να τα κάνεις ότι θες και να δεις τελικά σε βάθος χρόνου τι θα γινόταν αν όντως τα είχες. 

Πιο απλή πλατφόρμα δεν νομίζω να υπάρχει. 

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! 

1 ώρα πριν, stelios_2809 είπε

Το έκανα μια φορά στο στοίχημα , γνωστοί μου , μου πρότειναν να ακολουθήσω έναν τύπο «επιτυχημένο» τύπο. Έβαλα μια συνδρομη της τάξης των 30€ και προσάρμοσα το ποντάρισμα (επένδυση μου) στο 1/10 των συμβούλων που έδινε. Στο τέλος της ημέρας σκεφτόμουν ότι θα ξοδεύω τον χρόνο μου και στο τέλος του μήνα η των μηνών θα έχω μια επιστροφή πχ 300-500 ευρώ. 

Στη πράξη η φάση ήταν κατρακύλα, ο τύπος είχε ξεσπάσματα και κυρίως έβαζε κράχτες τις επιτυχίες και καταργιοταν τους άλλους στις αποτυχίες. 

το έκοψα αμέσως , το θέμα είναι ότι αυτός (και αυτοί) οι τύποι έχουν 2-3.000 άτομα ακόλουθους. Αν πληρώνουν η αν είναι bots δεν ξέρω αλλά σίγουρα πέφτει κονομα. 

με το ιδιο σκεπτικό θα μπορούσε απλά να επενδύσεις στον trader με το αντίστοιχο μέρισμα , ποιος ο λόγος να τρέχεις να κανεις copy τις κινήσεις ;

Γεια σου Στέλιο! Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι και θα σου πω γιατί. Υπάρχουν πλατφόρμες που κανείς copy trading αλλά όχι με το να σου πει που να επενδύσεις. Επενδύει ο ίδιος με δικά του λεφτά και γίνεται αυτοματοποιημένα το ίδιο και σε σένα (τουλαχιστον αυτό γνωρίζω μέχρι στιγμής, εάν γνωρίζει κάποιος ας το επιβεβαιώσει). Όποτε ότι κέρδος έχεις εσυ αυτός κρατάει ένα ποσοστό. Άρα δεν έχει πολύ νόημα να κάνει κινήσεις ώστε να χάνει είτε από τις δικές του επενδύσεις αλλά ούτε και από το ποσοστό που θα παίρνει από τον εκάστοτε που κάνει copy σε αυτόν.

• Like 1
Δημοσ.

για ποιο λογο να ακολουθησεις τις επενδυσεις καποιου και οχι να επενδυσεις μεσω χρηματιστηριακης συμβουλευομενος επαγγελματιες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

για ποιο λογο να ακολουθησεις τις επενδυσεις καποιου και οχι να επενδυσεις μεσω χρηματιστηριακης συμβουλευομενος επαγγελματιες;

Όταν λες συμβουλευόμενος επαγγελματίες; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgiouu είπε

Γιατί με το copy trading εσύ αποφασίζεις τι θα επιλέξεις και έχεις όλο το χρόνο να μελετήσεις τον κάθε επενδυτή. 

Στις χρηματιστήριακες για 1000€ που θα βάλεις, ούτε καλημέρα δεν θα σου πουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...