zanskou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 φίλε μου αφού είσαι ενοικιαστής πες στον ιδιοκτήτη να σου στείλει τον αλουμινά που έκανε την τοποθέτηση. για ποιο λόγο ψάχνεις να βάλεις εσύ χέρι στο ρολό ; το μόνο που μπορεί να γίνει (γιατί θα φανεί αν έχει γίνει παρέμβαση) είναι να σου λέει μετά πως την ζημιά την έκανες εσύ 1
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 320 αλλαγη μοτερ. Αν και μου φανηκε απατη. Το ρολο το κατεβασαν με λιγη προσπαθεια, και φαινεται να λειτουργουσε ο μηχανισμος. Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος 100%. Τεσπα δεν ασχοληθηκα.. Αλλος αλουμινας ζητουσε λιγοτερα, αλλα τελη Αυγουστου, καθως ελειπε αυτη τη περιοδο. Τοσο ακριβα ειναι τα μοτερ; a ok am45 εβαλε, το παλιο ηταν aprimatic. Βεβαια αφησε και το παλιο , μηπως θελει να το δει ο ιδιοκτητης. Φαινεται με ελεγχο εαν οντως εχει χαλασει; Δε γινεται να ειναι χαλασμενο και να γυριζει μια χαρα. Ειμαι σιγουρος οτι απλα το ρολο ειχε φυγει απο τη θεση του. Καποιος μαστορας να πει την γνωμη του; Επισης δε ξερω γιατι κανανε 40 λεπτα να το αλλαξουν. Ισως για να δικαιολογησουν τα εργατικα; Δε νομιζω οτι αν ημουν ιδιοκτητης θα εδινα τοσα λεφτα. 2 hours ago, dkstopo said: κάποιοι από εμάς θα το έφτιαχναν καποιοι δεν τοχουν και είναι ευλογημένοι… Ευλογημενοι αυτοι που δεν τοχουν, γιατι; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2024 από Witcher1st
giannnis122 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Για να το κατεβάσεις θα πρέπει να είναι κάτω όλο το ρόλο και να το ξεκουμπωσεις από πάνω και να κατεβάσεις μετά το μοτέρ, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. Στο δικό άλλαξα το πυκνωτή 3,5€ και όλα καλά
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, giannnis122 said: Για να το κατεβάσεις θα πρέπει να είναι κάτω όλο το ρόλο και να το ξεκουμπωσεις από πάνω και να κατεβάσεις μετά το μοτέρ, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. Στο δικό άλλαξα το πυκνωτή 3,5€ και όλα καλά Ναι το ρολο το κατεβασαν σε μισο λεπτο. Ενας πιεζε το στορι απο πανω και αλλος πατουσε τον διακοπτη. Μετα οταν αρχισε να κατεβαινει του λεει με τροπο να μην παταει αλλο τον διακοπτη, ισως για να μη φανει οτι λειτουργει; Δεν ξερω.. Δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου απο αυτα.. Τωρα αμα μπορει να φανει εαν το παλιο μοτερ λειτουργει μια χαρα, δεν ξερω εαν μπορει να γινει κατι.. Εκτος και εαν το χαλασαν οι ιδιοι επιτηδες. Ναι ειμαι καχυποπτος, αλλα αυτα γινονται.. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2024 από Witcher1st
mihanikos1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Αυτά τα μοτέρ έχουν 40-50 ευρώ. Κοινώς στον έπιασαν. Ο ιδιοκτήτης γιατί να το δει; Τι να το κάνει;
giannnis122 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Αφού πήρες μάστορα το μοτέρ το κράτησες αυτό που δεν δουλεύει; Άλλαξε έναν πυκνωτή και κράτησε το για spare Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2024 από giannnis122
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι το ρολο το κατεβασαν σε μισο λεπτο. Ενας πιεζε το στορι απο πανω και αλλος πατουσε τον διακοπτη. Μετα οταν αρχισε να κατεβαινει του λεει με τροπο να μην παταει αλλο τον διακοπτη, ισως για να μη φανει οτι λειτουργει; Δεν ξερω.. Δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου απο αυτα.. Τωρα αμα μπορει να φανει εαν το παλιο μοτερ λειτουργει μια χαρα, δεν ξερω εαν μπορει να γινει κατι.. Εκτος και εαν το χαλασαν οι ιδιοι επιτηδες. Ναι ειμαι καχυποπτος, αλλα αυτα γινονται.. Τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης;Μην ασχολείσαι άλλο.
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Απλα θελω να μου πει ενας μαστορας, σιγουρα υπαρχουν εδω μεσα. Εαν γινεται το μοτερ να ειναι χαλασμενο, αλλα να το ακους να γυρναει οταν πατας τους διακοπτες; Ετσι απο περιεργεια.
mihanikos1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Όχι δεν γίνεται. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Ενώνεις ένα καλώδιο με Φις στις υποδοχές που έχει και το βάζεις στην πρίζα, κρατώντας το από το κεντρο. Αν δουλεύει θα γυρίσει.
dkstopo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Απλα θελω να μου πει ενας μαστορας, σιγουρα υπαρχουν εδω μεσα. Εαν γινεται το μοτερ να ειναι χαλασμενο, αλλα να το ακους να γυρναει οταν πατας τους διακοπτες; Ετσι απο περιεργεια. μπορεί να γυρίζει ελεύθερα αλλά με φορτίο γυρίζει? ίσως να έχουν και αριθμο σε σταρτ στοπ ή το συστημα μετάδοσης να έχει φθαρεί αν ξεβιδώνει ανοιξετο και βγαλε μερικες φώτο. αν ειναι μηχανικό το προβλημα θα φαίνεται η καταπόνηση, εαν ειναι ηλεκτρικό θέλει δοκιμη με φορτίο ή μετρήσεις που ξέρει καποιος τι πρέπει να μετρήσει. 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ευλογημενοι αυτοι που δεν τοχουν, γιατι; φυσικά γιατί δεν ασχολούνται με τιποτα αλλο περα απο την δουλεια τους και μπορούν να κανουν πραγματα που τους ευχαριστούν αντι να μπλέκουν με συντηρήσεις και επισκευες πραγματων που εαν δεν μπορούσαν τα πληρώνουν δεν θα τα είχαν και η ζωή τους θα ηταν πιο απλή. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2024 από dkstopo
Witcher1st Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 48 minutes ago, dkstopo said: μπορεί να γυρίζει ελεύθερα αλλά με φορτίο γυρίζει? ίσως να έχουν και αριθμο σε σταρτ στοπ ή το συστημα μετάδοσης να έχει φθαρεί Γινεται να χαλαει μεσα σε 10 χρονια; Εδω να μου πεις, χαλασε το μοτερ απο το 19αρι Bosch που αγορασα, πριν κλεισει 2 χρονια. Ευτυχως ηταν στην εγγυηση!! Οποτε ειναι να σου κατσει.. https://www.e-metalshop.gr/moter-rolwn/apla-swlhnwta-(ensyrmata)/swlhnwto-moter-gia-rola-aplo-aok-am45-50nm-gia-a3ona-f60-(ews-90kg) Αυτο εδω εβαλαν λογικα. 60 ευρω. Μαρεσει που του ελεγε στον ιδιοκτητη οτι αυτα ειναι ακριβα 200 ευρω, καθως το στορι ειναι μεγαλο.. Ο,τι να'ναι;;
piccolino Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Γινεται να χαλαει μεσα σε 10 χρονια; Εδω να μου πεις, χαλασε το μοτερ απο το 19αρι Bosch που αγορασα, πριν κλεισει 2 χρονια. Ευτυχως ηταν στην εγγυηση!! Οποτε ειναι να σου κατσει.. https://www.e-metalshop.gr/moter-rolwn/apla-swlhnwta-(ensyrmata)/swlhnwto-moter-gia-rola-aplo-aok-am45-50nm-gia-a3ona-f60-(ews-90kg) Αυτο εδω εβαλαν λογικα. 60 ευρω. Μαρεσει που του ελεγε στον ιδιοκτητη οτι αυτα ειναι ακριβα 200 ευρω, καθως το στορι ειναι μεγαλο.. Ο,τι να'ναι;; Οτι μπορεί να φθαρεί και να μη λειτουργεί σωστά, μετά από τόσα χρόνια και σε μεγάλο ρολό, μπορεί φυσικά. 320 είναι πολλά, αλλά πήρες παραμονές δεκαπενταύγουστου και εξυπηρετήθηκες άμεσα. Αυτό πλήρωσες κυρίως.
dimviii Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Γινεται να χαλαει μεσα σε 10 χρονια; ναι αμε.Εγω απο το 2004 εχω αλλαξει 4-5 στο σπιτι. Οταν χαλασαν τα πρωτα,εβαλα κατι Γερμανικα Μπεκερ.Στα 8 χρονια περιπου χαιρετησαν καποια απο αυτα. Πλεον τα αλλαζω μονος μου.Απλα πρεπει να βαλεις το σωστο μοτερ στο καθε πατζουρι( τα κιλα του δλδ) Τα αγοραζω απο 40-50 ευρω.
basilis_k6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δεν πληρωσες το μοτερ. Πληρωσες το οτι δουλευουν δυο ατομα και ήρθαν Σάββατο 10 Αυγούστου. Κανονικά 100-140ευρω εινακ η δουλεια. Το μοτερ που γυρναει και ανεβοκατεβαζει ρολο ειναι μια χαρα. Τωρα το βγαλανε και πληρωσες. Ξεχνα το. Παντως αυτο που σου ειπα κανανε. Το ζορισανε με το χερι να γυρισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα