Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής και έχω στο μυαλό μου την ιδέα του ότι μπορώ τα καλοκαίρια που επιστρέφω στην πόλη μου να δουλεύω delivery σε wolt ή efood όμως πρέπει να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Για να συμφέρει αυτό θα πρέπει άμα έχω καταλάβει καλά να κάνω έναρξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας κάθε καλοκαίρι και να την σταματάω στο τέλος Σεπτέμβρη δηλαδή 3 μήνες μετα. Είναι εφικτό αυτό; Οι διαδικασίες είναι πολύ γραφειοκρατικές ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορώ να το σκεφτώ;

Δημοσ.

λογιστής , ΕΦΚΑ, και φορολογία.

Ρώτησε έναν λογιστή να σου εξηγήσει τα μειωνεκτήμστα του συγκεκριμένου . θα χάσεις την έκπτωση στην προκαταβολή φόρου, τα μηδενικά τεκμήρια που ισχύουν από φέτος..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giocyyo είπε

Είμαι φοιτητής και έχω στο μυαλό μου την ιδέα του ότι μπορώ τα καλοκαίρια που επιστρέφω στην πόλη μου να δουλεύω delivery σε wolt ή efood όμως πρέπει να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Για να συμφέρει αυτό θα πρέπει άμα έχω καταλάβει καλά να κάνω έναρξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας κάθε καλοκαίρι και να την σταματάω στο τέλος Σεπτέμβρη δηλαδή 3 μήνες μετα. Είναι εφικτό αυτό; Οι διαδικασίες είναι πολύ γραφειοκρατικές ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορώ να το σκεφτώ;

Εαν μεινεις τοσο καιρο εκτος θα σε κοψουν οι εταιριες απο μονες τους.
Μετα παμε στο πρακτικο κομματι,στο οτι δεν το εχεις ξανακανει και νομιζεις οτι ειναι τοσο απλο.
Δεν ειναι τοσο απλο,το οτι το κανουν ολοι ειναι επειδη ειτε δεν εχουν τι αλλο να κανουν για να ζησουν,ειτε το κανουν χρονια και με λιγες ωρες μπορουν να βγαλουν οσα εσυ σε μια μερα,ειτε απλα τους κοβουν μετα απο λιγο επειδη δεν κανουν.

Εχω δουλεψει και στις 2 εταιριες ως freelancer,εχω δει τα υπερ και τα κατα,για μενα μην ασχοληθεις,δεν αξιζει και πιθανοτατα θα καταληξεις να χρωστας και το ΕΦΚΑ ( ΤΕΒΕ ) .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...