wolfmandim Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Γεια σας, Τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τόσο με τον Firefox όσο και με τον Edge. Συγκεκριμένα μου κατεβάζει 2-3 θέματα και μετά τίποτα. Ξανακάνω refresh και το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Έχω κάνει clear cache καθώς και clear all cookies. Δοκίμασα να βγάλω το antivirus και πάλι τίποτα... Με προβληματίζει το γεγονός ότι το κάνει και στους δυο browsers. Η γραμμή μου είναι 1000άρα και δουλεύει άψογα. Έχω τραβήξει κι ένα screenshot για του λόγου το αληθές! Καμιά καλή πρόταση;
greekfragma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 μπορεί να είναι προσωρινό. δοκίμασε διαφορετικούς DNS. αν στο κάνει και με διαφορετικούς τότε μάλλον φταίει ο σερβερ του FB. ω τι πιο σύνηθες να συμβεί.
wolfmandim Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, greekfragma είπε μπορεί να είναι προσωρινό. δοκίμασε διαφορετικούς DNS. αν στο κάνει και με διαφορετικούς τότε μάλλον φταίει ο σερβερ του FB. ω τι πιο σύνηθες να συμβεί. Χρησιμοποιώ αυτούς της Cosmote. Έχεις κάποιους να προτείνεις;
kinhthra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, wolfmandim είπε Χρησιμοποιώ αυτούς της Cosmote. Έχεις κάποιους να προτείνεις; Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί η cosmote αλλά δοκιμάστε αυτά Cloudflare 1.1.1.1 και 1.0.0.1
wolfmandim Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, kinhthra είπε Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί η cosmote αλλά δοκιμάστε αυτά Cloudflare 1.1.1.1 και 1.0.0.1 Δοκίμασα κι αυτούς και της Google χωρίς επιτυχία. Να τρέχει κάτι με το Facebook;
kinhthra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, wolfmandim είπε Δοκίμασα κι αυτούς και της Google χωρίς επιτυχία. Να τρέχει κάτι με το Facebook; Διαβάστε άλλο browser και λογαριασμό αν έχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα