alexvi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα στο μικρό κοινό του ινσομνια. Επειδή είμαστε στο Σάββατο ανοίγω αυτό το θέμα. Ελπίζω εκτος από την σκατοσακουλα και τις κατσαρίδες στον ημιόροφος αυτό το θέμα να σας βρίσκει με το ίδιο ενδιαφέρον. Θέλω την άποψη σας λοιπον και τι θα κανατε. Γυρνώντας από την παραλία έπεσα πάνω σε μια παρέα με τρεις κοπέλες και έναν τύπο. Η μια ήταν η γκόμενα του οκ. Το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Γενικά ειμασταν σε μια στάση και φαίνεται πως είχαν αναπτύξει ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν η μια με ρώτησε κιόλας στην αν είναι εδώ η στάση αλλά ήταν στο απέναντι ρεύμα όταν έρχονταν και έκανα ότι βλέπω αν έρχεται το λεωφορείο σκεφτόμενος ότι δεν θα το λέει σε εμένα αλλά σε κάποιον άλλο η τον τύπο που ήταν μαζί τους. Άλλωστε περνούσαν και αμάξια τότε και ήταν μακρυά κάπως. Anyway. Δεν μπήκα στην κουβέντα αλλά από τα συμφραζόμενα φαίνοταν να μην έχει σχέση.θα θελα να της μιλήσω αλλά λέω αυτά τα πηγαδάκια είναι σαν τον Καιάδα πολλές φορές. Δεν είναι τόσο εύκολο Εσείς τι θα κάνατε? 4
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, alexvi είπε Εσείς τι θα κάνατε? Γεμιστά. 1 4
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 21 λεπτά πριν, alexvi είπε Καλησπέρα στο μικρό κοινό του ινσομνια. Επειδή είμαστε στο Σάββατο ανοίγω αυτό το θέμα. Ελπίζω εκτος από την σκατοσακουλα και τις κατσαρίδες στον ημιόροφος αυτό το θέμα να σας βρίσκει με το ίδιο ενδιαφέρον. Θέλω την άποψη σας λοιπον και τι θα κανατε. Γυρνώντας από την παραλία έπεσα πάνω σε μια παρέα με τρεις κοπέλες και έναν τύπο. Η μια ήταν η γκόμενα του οκ. Το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Γενικά ειμασταν σε μια στάση και φαίνεται πως είχαν αναπτύξει ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν η μια με ρώτησε κιόλας στην αν είναι εδώ η στάση αλλά ήταν στο απέναντι ρεύμα όταν έρχονταν και έκανα ότι βλέπω αν έρχεται το λεωφορείο σκεφτόμενος ότι δεν θα το λέει σε εμένα αλλά σε κάποιον άλλο η τον τύπο που ήταν μαζί τους. Άλλωστε περνούσαν και αμάξια τότε και ήταν μακρυά κάπως. Anyway. Δεν μπήκα στην κουβέντα αλλά από τα συμφραζόμενα φαίνοταν να μην έχει σχέση.θα θελα να της μιλήσω αλλά λέω αυτά τα πηγαδάκια είναι σαν τον Καιάδα πολλές φορές. Δεν είναι τόσο εύκολο Εσείς τι θα κάνατε? Θα προσπαθούσα να βελτιώσω το τρόλινγκ μου λίγο. -1/10 απο εμένα. 2
alexvi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα προσπαθούσα να βελτιώσω το τρόλινγκ μου λίγο. -1/10 απο εμένα. Τέτοιο βαθμό ούτε στο κολλέγιο Ψυχικού δεν παίρνει κανεις
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 45 minutes ago, alexvi said: Καλησπέρα στο μικρό κοινό του ινσομνια. Επειδή είμαστε στο Σάββατο ανοίγω αυτό το θέμα. Ελπίζω εκτος από την σκατοσακουλα και τις κατσαρίδες στον ημιόροφος αυτό το θέμα να σας βρίσκει με το ίδιο ενδιαφέρον. Θέλω την άποψη σας λοιπον και τι θα κανατε. Γυρνώντας από την παραλία έπεσα πάνω σε μια παρέα με τρεις κοπέλες και έναν τύπο. Η μια ήταν η γκόμενα του οκ. Το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Γενικά ειμασταν σε μια στάση και φαίνεται πως είχαν αναπτύξει ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν η μια με ρώτησε κιόλας στην αν είναι εδώ η στάση αλλά ήταν στο απέναντι ρεύμα όταν έρχονταν και έκανα ότι βλέπω αν έρχεται το λεωφορείο σκεφτόμενος ότι δεν θα το λέει σε εμένα αλλά σε κάποιον άλλο η τον τύπο που ήταν μαζί τους. Άλλωστε περνούσαν και αμάξια τότε και ήταν μακρυά κάπως. Anyway. Δεν μπήκα στην κουβέντα αλλά από τα συμφραζόμενα φαίνοταν να μην έχει σχέση.θα θελα να της μιλήσω αλλά λέω αυτά τα πηγαδάκια είναι σαν τον Καιάδα πολλές φορές. Δεν είναι τόσο εύκολο Εσείς τι θα κάνατε? 10 με αυτοκολλητακι απο κατω οπως μας εκαναν στα αγγλικα στο φροντιστηριο οτσν γραφαμε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις