Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικότερα όταν αγοράζουμε πράγματα και δη χρηστικά, ρούχα παπούτσια δεν τα αφήνουμε στην ντουλάπα να τα τρώει η Κλεισούρα. Όπως είδες και με τα παπούτσια στο άλλο θρεντ, παρότι εξωτερικά δεν έχουν χαλάσει, όταν τα φοράς δεν είναι άνετα και νιώθεις κάθε ανωμαλία όταν περπατάς.

Τα φοράς τα χαίρεσαι, τα φχαριστιεσαι και τα πετάς. Δεν κάθεσαι να να κοιτάς. 

Χωριά που ένα πουκάμισο 5ετιας ή 10ετιας μάλλον είναι ντεμοντε. Επίσης τα timberland δεν έχουν κάποιο καλό πουκάμισο για ειδικές περιστάσεις. Casual έχει.

Επίσης τι εννοείς ανοιχτοχρωμα; Λευκά ας πούμε; Γιατί και το ροζ είναι ανοιχτόχρωμο και το γαλάζιο. Πώς γίνεται να γαριασει το ροζ;

Όπως και να έχει να φοράς τα ρούχα σου όταν τα παίρνεις και να νιώθεις καλά που φοράς κάτι καλό. 

Δημοσ.

Έχω ρούχα δεκαετιών σε ντουλάπες και αφόρητα με χρήση από ελάχιστη ως μηδενική και πλην κάποιων λιγων εξαιρέσεων δεν βλέπω κάποιο θέμα.

Τώρα τι είναι αυτό το κιτρίνισμα που λες δεν ξέρω. Δεν έχει λογική να κιτρινίζει μόνο ο γιακας και όχι το υπόλοιπο ρούχο. Εκτός αν ο ιδρώτας που βγάζει το σώμα σου και πήγε στον γιακά σε αυτές τις ελάχιστες φορές που φορέθηκε, έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και προκάλεσε αυτό το κιτρίνισμα που δεν φεύγει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Έχω ρούχα δεκαετιών σε ντουλάπες και αφόρητα με χρήση από ελάχιστη ως μηδενική και πλην κάποιων λιγων εξαιρέσεων δεν βλέπω κάποιο θέμα.

Τώρα τι είναι αυτό το κιτρίνισμα που λες δεν ξέρω. Δεν έχει λογική να κιτρινίζει μόνο ο γιακας και όχι το υπόλοιπο ρούχο. Εκτός αν ο ιδρώτας που βγάζει το σώμα σου και πήγε στον γιακά σε αυτές τις ελάχιστες φορές που φορέθηκε, έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και προκάλεσε αυτό το κιτρίνισμα που δεν φεύγει. 

Κι ομως εχει λογικη. Ο γιακας ειναι πανω πανω και εκτεθειμενος στο χωρο, ενω το υπολοιπο ρουχο "καλυπτεται" απο τα μπρος-πισω που ειναι κρεμασμενα στη ντουλαπα - και συνηθως εφαπτονται μεταξυ τους αν η ντουλαπα ειναι γεματη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Κι ομως εχει λογικη. Ο γιακας ειναι πανω πανω και εκτεθειμενος στο χωρο, ενω το υπολοιπο ρουχο "καλυπτεται" απο τα μπρος-πισω που ειναι κρεμασμενα στη ντουλαπα - και συνηθως εφαπτονται μεταξυ τους αν η ντουλαπα ειναι γεματη.

Αυτό έχει λογική, λόγω της σκονης, αλλά θα έπρεπε να καθαρίσει στο πλυντήριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...