Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Εχει οτι επιβαλλει η εποχη μας ναι σωστες απαιτησεις λογικη χρηση vram αναφερει οτι ειναι με dlss/fsr balanced/quality και εχει τα παντα απο ultrawide μεχρι hdr και ολες τις τεχνολογιες των εταιριων. Μακαρι να ειναι σαν το πρωτο/δευτερο και οχι σαν το τριτο στο gameplay το open world θα το χαλασει πολυ το semi open world ειναι το ιδανικο για να μην πω linear.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Αυτό που αναφέρουν το ''V-Sync'' ως feature πάντως ή την αλλαγή στα controls είναι για κριντζάρισμα αλλά οκ..
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό που αναφέρουν το ''V-Sync'' ως feature πάντως ή την αλλαγή στα controls είναι για κριντζάρισμα αλλά οκ.. Θυμιζει εποχες προ 20ετιας ισχυει. Και ακομα και σημερα το ultrawide το θεωρουν ως κατι niche και το αναφερουν λες και εκαναν κατι τρομερο.
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 33 minutes ago, Arkin said: niche Γιατι ψιλοείναι παρά την σχετικά αυξημένη δημοφιλία
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Γιατι ψιλοείναι παρά την σχετικά αυξημένη δημοφιλία Niche θεωρω ηταν επι εποχες 2015 αντε μεχρι 2020 επειτα καπως εστρωσε το πραγμα. Ακομα βεβαια καποιες εταιριες πχ capcom γενικα απο Ιαπωνια το σνομπαρουν και ειναι κολλημενοι σε 16:9. Τουλαχιστον στα monitors ειναι on par με τα 16:9 τωρα καποια παιχνιδια που δεν ειναι native ευτυχως ενα hex edit η τα αρκετα .exe που κυκλοφορουν στο wsgf βοηθανε στο 99% των περιπτωσεων. Ελαχιστα ειναι τα κολλημενα σε 16:9 χωρις να υπαρχει τροπος για uw η σωστο fov.
just_a_dude Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Επίσης anti-aliasing και uncapped framerate. Έλα ρε τεράστια features. Σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο και σου λένε ότι το τιμόνι είναι feature.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Όσο και το 2, μια χαρά.. https://www.metacritic.com/game/mafia-ii/critic-reviews/?platform=pc Και το πρώτο ως definitive edition https://www.metacritic.com/game/mafia-definitive-edition/ Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Wait for sale/gamepass με λίγα λόγια. Γιαυτό έχει την τιμή που έχει, παρόλο που έχει σαν Publisher την 2Κ. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Fulgore
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 hours ago, Fulgore said: Wait for sale/gamepass με λίγα λόγια. Γιαυτό έχει την τιμή που έχει, παρόλο που έχει σαν Publisher την 2Κ. Μια χαρά βαθμολογία είναι και με playtime για να δεις τερματισμό όσο πρέπει να έχει μια περιπέτεια με φόντο την ιστορία. Σε εξαιρετική κιόλας τιμή (κάτω από 40€ βρίσκεται). 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Το ξεκίνησα, δείχνει ό,τι ακριβώς περίμενα, story focused με πολύ καλά γραφικά και stutter-free παρότι είναι σε UE 5. 2
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μια χαρά βαθμολογία είναι και με playtime για να δεις τερματισμό όσο πρέπει να έχει μια περιπέτεια με φόντο την ιστορία. Σε εξαιρετική κιόλας τιμή (κάτω από 40€ βρίσκεται). Το σχόλιο μου δεν πάει στις βαθμολογίες αυτές καθαυτές. Αν κοιτάξεις στις χαμηλότερες κριτικές, κάτω από 8 θα καταλάβεις. Με λίγα λόγια βλέπω να έχει τα ίδια θέματα με το τελευταίο τους παιχνιδι. Για την τιμή του, θα την δείς να συνεχίζει να πέφτει. Δεν ειναι παιχνιδι που κρατάει την τιμή του.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Το παιχνίδι είναι PS360 era όπου κυριαρχούσε το linear στοιχείο και το story, αρκετά με τα RPG elements παντού κούρασαν. Απλά ίσως σε κάποιους φανούν πολλά τα 35-40 για 10-12 ώρες gameplay.
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 11 minutes ago, Fulgore said: Το σχόλιο μου δεν πάει στις βαθμολογίες αυτές καθαυτές. Αν κοιτάξεις στις χαμηλότερες κριτικές, κάτω από 8 θα καταλάβεις. Με λίγα λόγια βλέπω να έχει τα ίδια θέματα με το τελευταίο τους παιχνιδι. Για την τιμή του, θα την δείς να συνεχίζει να πέφτει. Δεν ειναι παιχνιδι που κρατάει την τιμή του. Πάντως εγώ με αυτά που είδα σε gameplay σήμερα μου έφυγε η ανησυχία και πάω για αγορά τέλος του μήνα. Εξάλλου με τους ρυθμούς που παίζω εγώ ένα 12ωρο παιχνίδι μου τρώει εβδομάδες για να το τελειώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα