Προς το περιεχόμενο

Mafia: The Old Country [PC] [8 Αυγ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει οτι επιβαλλει η εποχη μας ναι σωστες απαιτησεις λογικη χρηση vram αναφερει οτι ειναι με dlss/fsr balanced/quality και εχει τα παντα απο ultrawide μεχρι hdr και ολες τις τεχνολογιες των εταιριων. Μακαρι να ειναι σαν το πρωτο/δευτερο και οχι σαν το τριτο στο gameplay το open world θα το χαλασει πολυ το semi open world ειναι το ιδανικο για να μην πω linear. 

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό που αναφέρουν το ''V-Sync'' ως feature πάντως ή την αλλαγή στα controls είναι για κριντζάρισμα αλλά οκ..

Θυμιζει εποχες προ 20ετιας ισχυει. Και ακομα και σημερα το ultrawide το θεωρουν ως κατι niche και το αναφερουν λες και εκαναν κατι τρομερο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Γιατι ψιλοείναι παρά την σχετικά αυξημένη δημοφιλία 

Niche θεωρω ηταν επι εποχες 2015 αντε μεχρι 2020 επειτα καπως εστρωσε το πραγμα. Ακομα βεβαια καποιες εταιριες πχ capcom γενικα απο Ιαπωνια το σνομπαρουν και ειναι κολλημενοι σε 16:9. Τουλαχιστον στα monitors ειναι on par με τα 16:9 τωρα καποια παιχνιδια που δεν ειναι native ευτυχως ενα hex edit η τα αρκετα .exe που κυκλοφορουν στο wsgf βοηθανε στο 99% των περιπτωσεων. Ελαχιστα ειναι τα κολλημενα σε 16:9 χωρις να υπαρχει τροπος για uw η σωστο fov. 

Δημοσ.

Επίσης anti-aliasing και uncapped framerate. Έλα ρε τεράστια features. Σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο και σου λένε ότι το τιμόνι είναι feature.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Mafia: The Old Country [PC] [8 Αυγ 2025]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wait for sale/gamepass με λίγα λόγια.

Γιαυτό έχει την τιμή που έχει, παρόλο που έχει σαν Publisher την 2Κ.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 hours ago, Fulgore said:

Wait for sale/gamepass με λίγα λόγια.

Γιαυτό έχει την τιμή που έχει, παρόλο που έχει σαν Publisher την 2Κ.

Μια χαρά βαθμολογία είναι και με playtime για να δεις τερματισμό όσο πρέπει να έχει μια περιπέτεια με φόντο την ιστορία. Σε εξαιρετική κιόλας τιμή (κάτω από 40€ βρίσκεται). 

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια χαρά βαθμολογία είναι και με playtime για να δεις τερματισμό όσο πρέπει να έχει μια περιπέτεια με φόντο την ιστορία. Σε εξαιρετική κιόλας τιμή (κάτω από 40€ βρίσκεται). 

Το σχόλιο μου δεν πάει στις βαθμολογίες αυτές καθαυτές.

Αν κοιτάξεις στις χαμηλότερες κριτικές, κάτω από 8 θα καταλάβεις.

Με λίγα λόγια βλέπω να έχει  τα ίδια θέματα με το τελευταίο τους παιχνιδι.

Για την τιμή του, θα την δείς να συνεχίζει να πέφτει.

Δεν ειναι παιχνιδι που κρατάει την τιμή του.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι PS360 era όπου κυριαρχούσε το linear στοιχείο και το story, αρκετά με τα RPG elements παντού κούρασαν.

Απλά ίσως σε κάποιους φανούν πολλά τα 35-40 για 10-12 ώρες gameplay.

Δημοσ.
11 minutes ago, Fulgore said:

Το σχόλιο μου δεν πάει στις βαθμολογίες αυτές καθαυτές.

Αν κοιτάξεις στις χαμηλότερες κριτικές, κάτω από 8 θα καταλάβεις.

Με λίγα λόγια βλέπω να έχει  τα ίδια θέματα με το τελευταίο τους παιχνιδι.

Για την τιμή του, θα την δείς να συνεχίζει να πέφτει.

Δεν ειναι παιχνιδι που κρατάει την τιμή του.

Πάντως εγώ με αυτά που είδα σε gameplay σήμερα μου έφυγε η ανησυχία και πάω για αγορά τέλος του μήνα.

Εξάλλου με τους ρυθμούς που παίζω εγώ ένα 12ωρο παιχνίδι μου τρώει εβδομάδες για να το τελειώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...