akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν ήθελαν να μπουν στον κόπο να βρουν Ιταλούς ηθοποιούς, θα ήταν καλύτερα αλλά οκ. Πάντως είναι αρκετά βαρύ, ακόμα και σε 1440P η 5090 πέφτει κάτω από 60 σε κάποιες περιπτώσεις. Το καλό είναι ότι υποστηρίζει όλα τα upscalings οπότε μπορούν οι πάντες να το φέρνουν στα μέτρα του HW τους. Θελει dlssq και fg αλλιως βασανιζεται με epic, πολυ βαρυ για αυτα που προσφερει, σε performance ειναι κοντα στο indiana jones με path tracing,τραγικο. Επισης το fg εχει αρκετο ghosting Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:54 μμ από akoinonitos 1
RPDrummer Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ 1 ώρα πριν, chek2fire είπε καλά μην παίρνεις υπόψη και τα review από παππούδες. Εχουν παίξει τόσα game που πλεον είναι και δύσκολο να τους ενθουσιάσει κάτι. Στo steam έχει αρκετά θετικά review ο τίτλος. Το βλέπω και σε εμένα, ότι πλέον τα βαριέμαι όσα είναι στο ίδιο στυλ (x ray, σφύριγμα για εχθρούς ή πετάς κερματα και άλλα τέτοια διάφορα, ή χάλια AI των εχθρών)
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:44 μμ Εγω μια χαρα το βρισκω μεχρι στιγμης τωρα εφτασα στο chapter iii
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:01 μμ 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Θελει dlssq και fg αλλιως βασανιζεται με epic, πολυ βαρυ για αυτα που προσφερει, σε performance ειναι κοντα στο indiana jones με path tracing,τραγικο. Επισης το fg εχει αρκετο ghosting Και το DLSS δεν δείχνει καλά(Πολύ καλύτερο το TSR εδώ) και το FG έχει artifacts.. 1
Pitzimpitzidis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ 12 ώρες πριν, RPDrummer είπε 2 ώρες έπαιξε αυτός, δεν κατάφερε παραπάνω βαρέθηκε. Με αυτά που είδα και γω το ίδιο θα έκανα καλα ο συγκεκριμενος δεν εχουν νοημα τα review του σε τετοια παιχνιδια συνηθως εχει διαμορφωσει αποψη πριν τα παιξει μετα για ξεκαρφωμα τα παιζει κανα 1-2 ωρες κανει ενα review φουλ με κραξιμο "δεν υπαρχουν καλα παιχνιδια πια" , "τι καλα που ηταν τοτε" και τα σχετικα και τελειωνει η υποθεση 1
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ 1 ώρα πριν, Pitzimpitzidis είπε καλα ο συγκεκριμενος δεν εχουν νοημα τα review του σε τετοια παιχνιδια συνηθως εχει διαμορφωσει αποψη πριν τα παιξει μετα για ξεκαρφωμα τα παιζει κανα 1-2 ωρες κανει ενα review φουλ με κραξιμο "δεν υπαρχουν καλα παιχνιδια πια" , "τι καλα που ηταν τοτε" και τα σχετικα και τελειωνει η υποθεση Ισχύει αυτό ότι ο συγκεκριμένος έχει κακή προιστορία σε πολλά reviews του, αλλά από την άλλη μιλάμε για παιχνίδι του 76 metacritic. Δεν ειναι ότι έθαψε κανένα υποψήφιο για Goty παιχνίδι.
gregpec2 Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 πμ Δεν έχω άποψη για το παιχνίδι μιας και δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά εάν το συγκρίνετε με το 1, το οποίο ήταν επικό, είμαστε σε καλό δρόμο.
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Πάντως το ΑΙ είναι τέρμα ηλίθιο. Επίσης απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καθόλου free-roaming εκτός κι αν σου δίνει τη δυνατότητα αφού τελειώσεις το main story. 1
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 03:47 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 03:47 μμ 1 hour ago, Psycho_Warhead said: ΑΙ είναι τέρμα ηλίθιο Όπως οποιοδήποτε παιχνίδι τα τελευταία 10+ χρόνια. Εξαίρεση το Alien Isolation που είχε έξυπνη υλοποίηση. Απλή στα χαρτιά αλλά δουλεύει με θεαματικά αποτελέσματα. Βέβαια άλλο είδος, όμως πριν καμιά 15αρια και χρόνια ήταν σχεδιασμένη πιο έξυπνα και η ΑΙ - με τους ελάχιστους πόρους κιόλας. Θεωρώ πια συμβαίνει (με εξαιρέσεις να είναι πραγματικά ελάχιστες) για να είναι πιο "προσβάσιμα" στην μάζα τα παιχνίδια. Κάποτε έπαιζαν λίγοι και καλοί, που λέμε . Θυμάστε πως τους λέγανε: nerds, "σπασίκλες" με το "φαινότυπο" χοντρουλης τύπος με γυαλακια στο σκοτάδι (αν και σπανίως ήταν όντως έτσι). 2
just getting started Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ 31 minutes ago, 7nisiotis said: Θεωρώ πια συμβαίνει (με εξαιρέσεις να είναι πραγματικά ελάχιστες) για να είναι πιο "προσβάσιμα" στην μάζα τα παιχνίδια. Αν και γενικά είναι λίγο τάση να κλαίγονται πολλοί όταν είναι λίγο πιο δύσκολο ένα παιχνίδι, δεν νομίζω να είναι αυτός ο κύριος λόγος που τα AI είναι μάπα τελευταία. Απλά έχει κόστος να αναπτύξεις καλό AI, και ακόμα περισσότερο να το χωρέσεις στο performance budget που έχεις για τα CPU στις κονσόλες. Ήδη τα περισσότερα CPU κλατάρουν με σχετικά πολλά NPCs με το optimization που γίνεται, φαντάσου να ήταν και πιο "έξυπνα". 3
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 04:23 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:23 μμ 1 minute ago, just getting started said: Αν και γενικά είναι λίγο τάση να κλαίγονται πολλοί όταν είναι λίγο πιο δύσκολο ένα παιχνίδι, δεν νομίζω να είναι αυτός ο κύριος λόγος που τα AI είναι μάπα τελευταία. Απλά έχει κόστος να αναπτύξεις καλό AI, και ακόμα περισσότερο να το χωρέσεις στο performance budget που έχεις για τα CPU στις κονσόλες. Ήδη τα περισσότερα CPU κλατάρουν με σχετικά πολλά NPCs με το optimization που γίνεται, φαντάσου να ήταν και πιο "έξυπνα". Καλή σκέψη.. Συνδυασμός και των δύο πιθανότατα. 1
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 05:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:17 μμ 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως το ΑΙ είναι τέρμα ηλίθιο. Επίσης απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καθόλου free-roaming εκτός κι αν σου δίνει τη δυνατότητα αφού τελειώσεις το main story. Eχει free roam ναι συμφωνα με το trophy guide μονο ενα ειναι missable τα υπολοιπα γινονται acquire μετα το τελος με το free roam. https://www.powerpyx.com/mafia-the-old-country-trophy-guide-roadmap/
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 πμ Για να κάνεις και καλό AI και γραφικά και στορυ/χαρακτήρες, πλέον χρειάζεσαι εκατοντάδες εκατομμύρια έτσι όπως έχουν ανέβει τα κόστη. Μόνο studio σαν τη Rockstar θα τα κάνουν όλα σωστά, ενώ τα πιο μικρά studio απλά θα πάρουν την Unreal και θα φτιάξουν ένα game με ότι assets και ΑΙ έχει αυτή. Το game σαν story είναι ενδιαφέρον και τα visuals και τα μέρη που βλέπεις είναι πολύ ωραία. Το gameplay όμως είναι ψιλό-μάπα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Walking/riding simulation με μερικές μάχες με μαχαίρια του στυλ parry-thrush, parry-thrush, μέχρι να τελειώσει η ενέργεια του αντιπάλου. Βέβαια Mafia είναι, δεν περιμένεις καλό gameplay, για το story παίζεις. Μια χαρά είναι. 3
just getting started Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ Απλά προσωπικά μου φαίνεται ότι μετά το δεύτερο, έχουν κάνει downgrade στα shooting mechanics, στα driving physics, crash physics, police system, car customization, ληστείες μαγαζιών (θυμάμαι αργότερα μπορούσες να περάσεις και αν ήταν αστυνομικοί που έκαναν ανακρίσεις πίσω από τις κίτρινες κορδέλες μπορούσαν να σε αναγνωρίσουν οι μάρτυρες). Το κομμάτι του gameplay, ακόμα και από το "απλοϊκό" 2 μου φαίνεται έχει πέσει με βάση αυτά που βλέπω. 1
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 10:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:24 πμ 45 λεπτά πριν, just getting started είπε Απλά προσωπικά μου φαίνεται ότι μετά το δεύτερο, έχουν κάνει downgrade στα shooting mechanics, στα driving physics, crash physics, police system, car customization, ληστείες μαγαζιών (θυμάμαι αργότερα μπορούσες να περάσεις και αν ήταν αστυνομικοί που έκαναν ανακρίσεις πίσω από τις κίτρινες κορδέλες μπορούσαν να σε αναγνωρίσουν οι μάρτυρες). Το κομμάτι του gameplay, ακόμα και από το "απλοϊκό" 2 μου φαίνεται έχει πέσει με βάση αυτά που βλέπω. ναι όντως τέτοια δεν υπάρχουν πλέον στα games. Κάνουν focus στα γραφικά αφού αυτά πουλάνε κάρτες και είναι και πιο εύκολο να κάνεις marketing με φοβερά visuals και in-engine trailers στους normies. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα