just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Από βίντεο που έχω δει σαν DLC του 2ου μου φαίνεται. Και αν δεν κάνω λάθος για DLC είχε ξεκινήσει αρχικά. 2
kostiger Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Από βίντεο που έχω δει σαν DLC του 2ου μου φαίνεται. Και αν δεν κάνω λάθος για DLC είχε ξεκινήσει αρχικά. Ετσι ακριβώς.. 1
7nisiotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, just_a_dude said: Από βίντεο που έχω δει σαν DLC του 2ου μου φαίνεται. Και αν δεν κάνω λάθος για DLC είχε ξεκινήσει αρχικά. Ναι, αν και σταδιακά μεγάλωσε σαν πρότζεκτ και θεωρείται τυπικά ως "κανονικό", 3ο παιχνίδι. Απ αυτά που βλέπω η ατμόσφαιρα μου φέρνει σε αισθητική περισσότερο κοντά με το 1ο παιχνίδι. Για μένα θετικό σημάδι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε θεωρείται τυπικά ως "κανονικό", 3ο παιχνίδι Με 60 ευρώ που ζητάνε, σίγουρα το θεωρούν σαν "3ο"... 1
ultraex2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου hotfix is out https://steamdb.info/patchnotes/20059763/
omghi2u Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Expansion ειναι βασικα... που το χρεωσαν 60 ευρω. Ενα 10ωρο ηθελες να τελειωσεις το The Following. Ενα 12ωρο το The beast. To πιασε το νοημα και η techland. Bασικα μλκια ειπα και το Following $60 το χρεωνε. Το ειχε πιασμενο το νοημα απο παλια! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από omghi2u
Arkin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, omghi2u είπε Expansion ειναι βασικα... που το χρεωσαν 60 ευρω. Ενα 10ωρο ηθελες να τελειωσεις το The Following. Ενα 12ωρο το The beast. To πιασε το νοημα και η techland. Το πιάσαμε και εμείς. Αγορά στο 10ευρω. 2 2
ultraex2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Hotfix 1.2.1 is out https://steamdb.info/patchnotes/20078673/
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Πολλές φορές προκαλεί θέματα το reflex Και το δικό μου gag reflex προκαλεί θέματα! 36 χρόνια τώρα δεν έχει patchαριστεί
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, just_a_dude said: Πολλές φορές προκαλεί θέματα το reflex Το θεωρώ περισσότερο ως multiplayer games feature εγώ. Δηλαδή να το ενεργοποιήσεις σε κανα Warzone, κάνα Battlefield έχει νόημα. Δεν ξέρω τι αλλαγές έχει το Reflex 2 βέβαια. 1
zafiriws_99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2025 στις 7:02 ΜΜ, omghi2u είπε Expansion ειναι βασικα... που το χρεωσαν 60 ευρω. Ενα 10ωρο ηθελες να τελειωσεις το The Following. Ενα 12ωρο το The beast. To πιασε το νοημα και η techland. Bασικα μλκια ειπα και το Following $60 το χρεωνε. Το ειχε πιασμενο το νοημα απο παλια! οτι να ναι ...20 ωρες Main story και 20-30 ωρες side quests. Μιλαμε για ενα παιχνιδι 40-50 ωρων 2
omghi2u Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2025 στις 2:38 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Με 60 ευρώ που ζητάνε, σίγουρα το θεωρούν σαν "3ο"... Techland ειναι αφου. Τα ιδια με το κανονικο game ζητουσαν και για το The Following οταν βγηκε σαν expansion. 16 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε οτι να ναι ...20 ωρες Main story και 20-30 ωρες side quests. Μιλαμε για ενα παιχνιδι 40-50 ωρων 40-50 ωρες αν εισαι βραδυποδας ή το αφηνεις ανοιχτο ενω πεφτεις για υπνο. Oυτε για completionist δεν παιρνει πανω απο 20-30 ωρες max.
zafiriws_99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, omghi2u είπε Techland ειναι αφου. Τα ιδια με το κανονικο game ζητουσαν και για το The Following οταν βγηκε σαν expansion. 40-50 ωρες αν εισαι βραδυποδας ή το αφηνεις ανοιχτο ενω πεφτεις για υπνο. Oυτε για completionist δεν παιρνει πανω απο 20-30 ωρες max. θες να σε εκθεσω τωρα? https://www.gamesradar.com/games/survival-horror/dying-light-the-beast-is-longer-than-techland-expected-with-20-to-30-hours-of-additional-stuff-on-top-of-the-20-hour-story/ ελεγες κατι? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από zafiriws_99 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα