Προς το περιεχόμενο

Dying Light: The Beast [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή θεωρώ είναι μια αρκετά αξιόπιστη πηγή για time to beat. Τραβάει από λογκαρισμένους παίχτες stats από Steam accounts.

https://howlongtobeat.com/game/155650

Spoiler
Single-Player Polled Average Median Rushed Leisure
Main Story 16 16h 19m 14h 26m 12h 34m 24h 5m
Main + Extras 16 26h 46m 23h 40m 20h 36m 34h 42m
Completionist 2 50h 54m 50h 54m 43h 51m 57h 57m
All PlayStyles 34 23h 16m 20h 39m 15h 51m 43h 29m

Επεξ/σία από spanian
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zafiriws_99 είπε

16 ώρες λέει το how long to beat. παρόμοια. Αυτό το additional stuff που λέει άρθρο το μεγαλύτερο ποσοστό είναι fetch quests που απλά πας πέρα δώθε στον χάρτη και περνάει η ώρα. Αλλά δεν είναι ώρες ουσίας.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά δείχνει το παιχνίδι· κι εμένα με κάνει να θέλω να ξαναπαίξω το πρώτο από την αρχή που το είχα αφήσει για προσωπικούς λόγους και αλλαγής ενδιαφερόντων εκείνη τη περίοδο (ειχα χάσει και το save). Ώστε να skipαρω το 2 και να πάω κατευθείαν στο The Beast.

Από όσα, έτσι λίγο, που χάζεψα σε μερικά streams, η ατμόσφαιρα παραπέμπει έντονα στο αρχικό Dying Light, κάτι που μου είχε λείψει. Αρκετά πιο έντονα μάλιστα, αφού το δεύτερο δεν με ενθουσίασε το ίδιο. Σαν κάτι να έλειπε από την 'συνταγή' και το χαρακτηριστικό ύφος.

Μάλιστα, φαίνεται πως και οι ίδιοι οι developers αναγνώρισαν (έμμεσα αυτό φαίνεται σ ότι έχουν ψιλοπει) τι δεν άγγιξε τους παίκτες στο 2, γι’ αυτό και φρόντισαν -το αρχικά σχεδιασμένο ως spin of DLC- να καταλήξει μια αυτόνομη, μεγάλη κυκλοφορία,. Κι αυτή τη φορά το παιχνίδι αγαπήθηκε εξ αρχής και πήγε εξαιρετικά σε πωλήσεις, και τρέχει και πολύ καλά όσων αφορά την απόδοση του. 

~1.5+ εκατομμύριο πωλήσεις σ όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες btw

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F226d8889-3e8b-46a0-913d-e2c8f2ac19df_1280x1600.png

Όσων αφορά τη διάρκεια - είναι όσο πρέπει να είναι, χωρίς να καταντάει κουραστικό ή μονότονο αλα Ubisoft Slop games του σήμερα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν περίμενα να έχει πάει τόσο καλά σε πωλήσεις..Και βέβαια δεν έχει denuvo, όταν ένας τίτλος είναι καλός θα κάνει πωλήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που λόγω χρόνου θέλω τα παιχνίδια να είναι "μαζεμένα" σε διάρκεια. Βλέπω αυτό το 25 ώρες main story του DL2 και 50 ώρες με τα side quest και με αποθαρρύνει από το να το ξεκινήσω. Εδώ και κάνα χρόνο το έχω στο συρτάρι και κάθεται και όλο λέω θα και θα... 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά να περιμένουμε να βγει κανένα patchaki για να στρώσει η είναι κομπλέ για να το αρχίσουμε; rtx δεν έχει απ' όσο λένε ίσως σε κάποιο επερχόμενο update.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μια χαρά δείχνει το παιχνίδι· κι εμένα με κάνει να θέλω να ξαναπαίξω το πρώτο από την αρχή που το είχα αφήσει για προσωπικούς λόγους και αλλαγής ενδιαφερόντων εκείνη τη περίοδο (ειχα χάσει και το save). Ώστε να skipαρω το 2 και να πάω κατευθείαν στο The Beast.

Από όσα, έτσι λίγο, που χάζεψα σε μερικά streams, η ατμόσφαιρα παραπέμπει έντονα στο αρχικό Dying Light, κάτι που μου είχε λείψει. Αρκετά πιο έντονα μάλιστα, αφού το δεύτερο δεν με ενθουσίασε το ίδιο. Σαν κάτι να έλειπε από την 'συνταγή' και το χαρακτηριστικό ύφος.

Μάλιστα, φαίνεται πως και οι ίδιοι οι developers αναγνώρισαν (έμμεσα αυτό φαίνεται σ ότι έχουν ψιλοπει) τι δεν άγγιξε τους παίκτες στο 2, γι’ αυτό και φρόντισαν -το αρχικά σχεδιασμένο ως spin of DLC- να καταλήξει μια αυτόνομη, μεγάλη κυκλοφορία,. Κι αυτή τη φορά το παιχνίδι αγαπήθηκε εξ αρχής και πήγε εξαιρετικά σε πωλήσεις, και τρέχει και πολύ καλά όσων αφορά την απόδοση του. 

~1.5+ εκατομμύριο πωλήσεις σ όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες btw

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F226d8889-3e8b-46a0-913d-e2c8f2ac19df_1280x1600.png

Όσων αφορά τη διάρκεια - είναι όσο πρέπει να είναι, χωρίς να καταντάει κουραστικό ή μονότονο αλα Ubisoft Slop games του σήμερα.

Δεν ειναι αξιο εμπιστοσυνης. Εγω το ειχα στο library χωρις να το αγορασω, επειδη ειχα παρει την Ultimate σε προσφορα ~50 ευρω και εδινε δωρο ολα τα DLCS κτλ.. και το the beast που αρχικα ηταν dlc/expansion μπηκε και αυτο μεσα. Οποτε θεωρω μπολικοι οταν μπηκε σε sales steam & κλειδαδικα μεχρι τον τελευταιο μηνα (νομιζω σεπτεμβρης του 24) το τσιμπησαν για να παρουν το the beast. Ειχαν κανει και σχετικες ανακοινωσεις οτι παρτε το μενει ενας μηνας ακομη κτλ.

17 λεπτά πριν, MacGyver25 είπε

Γενικά να περιμένουμε να βγει κανένα patchaki για να στρώσει η είναι κομπλέ για να το αρχίσουμε; rtx δεν έχει απ' όσο λένε ίσως σε κάποιο επερχόμενο update.

Βουτυρο τρεχει σε εμενα, max ολα σε 1440p.

Δημοσ.

Το 2 γίνεται κουραστικό γιατί αργείς πολύ να πας στην μεγάλη πόλη. Εκεί είναι πιο ενδιαφέρον γιατί και τα κτήρια είναι πιο μεγάλα και το παρκούρ πιο καλό. Αλλά τρως πολύ χρόνο στην μικρή πόλη στην αρχή και μετά έχεις κορεστεί απ' το gameplay. To beast από κάτι βίντεο που έχω δει πάλι παρόμοια φαίνεται η αρχική πόλη αλλά δεν ξέρω αν πιο μετά πας σε κάποιο πιο μεγάλο μέρος.

Δημοσ.
On 25/09/2025 at 11:21, MacGyver25 said:

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, aplos73 είπε

Ελπίζω με αυτό το patch να φτιάξει το stutter. Παίζω με 5060 ti 16 Gb και βάζω FSR Frame generation για να μην κάνει stutter. 

γιατί βάζεις fsr frame generation και όχι dlss frame generation;

Δημοσ.

Βάζω FSR Grame Generation γιατί όταν βάλω DLSS FG κάνει stuttering. Διάβασα κάπου ότι με FSR FG δεν κάνει και είπα να το δοκιμάσω. Και δεν κάνει. Διάβασα ότι η techland το έχει δεί το πρόβλημα και θα το διορθώσει με κάποιο update.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...