Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ (επεξεργασμένο) Έχει κόσμο που το αγαπάει το franchise, δεν το βρίσκω περίεργο που ακόμα και με αυτό το αρνητικό backlash, το τίμησαν. Και εμένα μου αρέσουν τα Borderlands, και τα προηγούμενα είχαν θέματα στο launch τους κτλ, αλλά αυτό που γίνεται με το 4 και με τα *ουτσένια responses από τον CEO, δεν ξέρω, δεν θέλω να τους δώσω ούτε ευρώ. Είναι σαν να τους επιβραβεύεις κιόλας για αυτό το έκτρωμα. YΓ. Το παιχνίδι πέρα του performance που ασχολούνται όλοι, είναι και σαφώς μικρότερο σε διάρκεια συγκριτικά με το 3... Καλά με το 2 τι να κάτσω να σχολιάσω, για μένα ήταν το καλύτερο Borderlands από όλα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:15 μμ από Alex21121988 2
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 02:54 πμ Δημοσ. χθες στις 02:54 πμ 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Έχει κόσμο που το αγαπάει το franchise, δεν το βρίσκω περίεργο που ακόμα και με αυτό το αρνητικό backlash, το τίμησαν. Και εμένα μου αρέσουν τα Borderlands, και τα προηγούμενα είχαν θέματα στο launch τους κτλ, αλλά αυτό που γίνεται με το 4 και με τα *ουτσένια responses από τον CEO, δεν ξέρω, δεν θέλω να τους δώσω ούτε ευρώ. Είναι σαν να τους επιβραβεύεις κιόλας για αυτό το έκτρωμα. YΓ. Το παιχνίδι πέρα του performance που ασχολούνται όλοι, είναι και σαφώς μικρότερο σε διάρκεια συγκριτικά με το 3... Καλά με το 2 τι να κάτσω να σχολιάσω, για μένα ήταν το καλύτερο Borderlands από όλα. Το πορτοφόλι μας έχει δύναμη, τουλάχιστον, φράγκο εγώ δεν τους δίνω άλλο με τέτοια που γράφει ο τσιό τους κυρίως, αλλά και ότι ζητάνε πιο πολλά φράγκα για μικρότερης διάρκειας παιχνίδι και σάπιο λαντς! Borderlands 2 ήταν το peak! Μετά το χάος! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μεγάλη ζημιά θα του κάνετε τα 3-4 άτομα του insomnia Το παιχνίδι πάει πολύ καλά σε πωλήσεις ως τώρα παρά τα προβλήματα. 1 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Και επίσης πολλοί ίσως δεν έχουν καν ιδέα ότι τρέχει χάλια πριν το αγοράσουν. Δεν βλέπουν όλοι DF και Hardware Unboxed. Ειδικά οι κονσολάδες δεν έχουν ιδέα.
lucanis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εντάξει στις κονσόλες τρέχει καλά. Απλά έχει ένα θέμα, όπου αν παίζεις αρκετές ώρες αρχίζει να χάνει frames. Είπαν όμως ότι θα βγάλουν patch.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ναι πολύ καλά, στο PS5 Pro από τα 60FPS στις μάχες κάνει βούτες στα 30κάτι και στη μια ώρα αρχίζουν τα memory leaks με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη χειρότερο.
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μεγάλη ζημιά θα του κάνετε τα 3-4 άτομα του insomnia Το παιχνίδι πάει πολύ καλά σε πωλήσεις ως τώρα παρά τα προβλήματα. ναι γιατί αποτελούμε το μεγαλύτερο gaming hub του γαλαξία και από δω ξεκινάνε όλα τα μποϊκοτάζ, μέσα από αυτό εδώ το φόρουμ!
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Randy Pitchford Allegedly Using a Burner X Account to Trash PC Gamers: ‘PC Gamers Always Complain’
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα