Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...Εχω, αποριες, με αρκετα εικονιδια στην περιοχη ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ του ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Συγκεκριμενα, δεν γνωριζω κατ αρχας τα εικονιδια με τους εμφανιζομενους Εκτυπωτες. Δηλαδη, εγω εχω τον εκτυπωτη: HP Deskjet Ink Advantage 3835....Αυτο γραφει μπροστα στη Δεξια γωνια...Στα εικονιδια βλεπω τα εξης: Ενα FAX[δεν εχω],μια 2η συσκευη που ξαναγραφει ΦΑΧ & το ονομα του εκτυπωτη μου(?)...Πιο δεξια τους 2 εκτυπωτες & εχω τσεκαρει να εκτυπωνω τον 2ο...& αλλα εικονιδια πιο δεξια εκτος το SNAGIT που το εχω. Και στο τελος μου βγαζει ενα ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ εικονιδιο-τι ειναι παλι τουτο ? Εχω πολυ μπερδευτει με ολο αυτο το Αλαλουμ απο εικονιδια....Τελικα, απ ολα αυτα ποιος ειναι ο πραγματικα δικος μου ? Να πω & τουτο: Στο τσεκαρισμενο εικονιδιο[HPC64EFA (HP Deskjet 3830 series),οταν κανω print αργει κοντα στα 45 δευτερα να εκτυπωσει.αργει δηλαδη....Θα ηθελα τη βοηθεια σας να βαλω μια ταξη & τον σωστο εκτυπωτη....Βαζω & μια φωτο.ευχαριστω πολυ.

AAAAAAAA.jpg

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στους δύο 3830->Ιδιότητες εκτυπωτή και μετά στην καρτέλα "Θύρες" δες πως είναι συνδεμένος ο καθένας. Μάλλον ο ένας θα είναι με ip και ο άλλος με wps. Νομίζω ότι η εκτύπωση μέσω wps αργεί γενικώς. Αν στον άλλον τυπώνει πιο γρήγορα μπορείς να αφαιρέσεις τον wps.

Τα Fax είναι η για αποστολή fax από τον εκτυπωτή.

Τα xps και pdf είναι για εκτύπωση σε... xps και pdf. Το 1ο είναι παλιό σύστημα και υπάρχει για υποστήριξη. Δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς πλέον.

Τα onenote είναι από το... OneNote του office.

Το απροσδιόριστο είναι μάλλον κάποιο usb hub. Μπορεί να είναι κάποιο εξωτερικό ή οι usb που είναι μπροστά.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάνε δεξί κλικ στους δύο 3830->Ιδιότητες εκτυπωτή και μετά στην καρτέλα "Θύρες" δες πως είναι συνδεμένος ο καθένας. Μάλλον ο ένας θα είναι με ip και ο άλλος με wps. Νομίζω ότι η εκτύπωση μέσω wps αργεί γενικώς. Αν στον άλλον τυπώνει πιο γρήγορα μπορείς να αφαιρέσεις τον wps.

Τα xps και pdf είναι για εκτύπωση σε... xps και pdf. Το 1ο είναι παλιό σύστημα και υπάρχει για υποστήριξη. Δε νομίζω να το χρησιμοποιεί κανείς πλέον.

Το απροσδιόριστο είναι μάλλον κάποιο usb hub. Μπορεί να είναι κάποιο εξωτερικό ή οι usb που είναι μπροστά.

Σε ευχαριστω καλε μου φιλε....εισαι παντα ενημερωτικος....θα κανω αυτα που μου ειπες.να εισαι καλα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Η εικονα τους φιλε μου micos ειναι αυτη: Τωρα ποιο πρεπει να διαγραψω?   τη βοηθεια σου θελω.και παλι ευχαριστω!

2222222.jpg

111111111.jpg

Δημοσ.

USB τον έχεις ή σε δίκτυο; Ο WSD είναι για εκτύπωση σε δίκτυο.

Αν τον έχεις σε δίκτυο θα έλεγα να τον ρυθμίσεις με στατική ip γιατί είναι πιο γρήγορη εκτύπωση έτσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειμαι σε δικτυο....σε USB τον εχω...οικιακος επιτραπεζιος ειναι...εγω βασικα ασχολουμαι. Οποτε για πες μου τωρα τι ακριβως κανω δεν τα κατεχω καλα φιλε μου micos....& παλι ευχαριστω!

Υ.Γ   Δηλαδη ενας φιλος μου τα συνεδεσε.

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλακιες των windows ειναι αυτα... Αν τον εχεις με usb κρατας αυτον (απ'οτι βλεπω ειναι ο "HP DJ 3830 Series" σκετο χωρις την παρενθεση.

Βαλε τον προεπιλογη (δεξι κλικ > ορισμος ως προεπιλεγμενο) και ασε τα υπολοιπα ως εχουν.

ΥΓ. Αν τυχον χρειαστει να αποσυνδεσεις το καλωδιο usb του εκτυπωτη απο τον υπολογιστη για να βαλεις κατι αλλο, οταν το ξανασυνδεσεις φροντισε να ειναι παλι στην ιδια θυρα.

Επεξ/σία από lector
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lector είπε

Μαλακιες των windows ειναι αυτα... Αν τον εχεις με usb κρατας αυτον (απ'οτι βλεπω ειναι ο "HP DJ 3830 Series" σκετο χωρις την παρενθεση.

Βαλε τον προεπιλογη (δεξι κλικ > ορισμος ως προεπιλεγμενο) και ασε τα υπολοιπα ως εχουν.

ΥΓ. Αν τυχον χρειαστει να αποσυνδεσεις το καλωδιο usb του εκτυπωτη απο τον υπολογιστη για να βαλεις κατι αλλο, οταν το ξανασυνδεσεις φροντισε να ειναι παλι στην ιδια θυρα.

Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.Ηδη το εκανα ετσι & δουλευει ταχυτατα, μια χαρα.να ειστε καλα φιλοι μου!

Δημοσ.

Ο εκτυπωτής βλέπω ότι είναι και wifi. Αν είσαι σε λάπτοπ μπορεί ο φίλος σου να έκανε αυτόματη εύρεση εκτυπωτή και τον βρήκε μέσω του πρωτοκόλλου wsd και στήθηκε αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ο εκτυπωτής βλέπω ότι είναι και wifi. Αν είσαι σε λάπτοπ μπορεί ο φίλος σου να έκανε αυτόματη εύρεση εκτυπωτή και τον βρήκε μέσω του πρωτοκόλλου wsd και στήθηκε αυτόματα.

Παντως τωρα ολα ειναι μια χαρα.δουλευει....σας ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...