Neptu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Έχω έναν λογαριασμό στην αλφα (από εποχή εμπορικής) τον οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. 0 υπόλοιπο και ανα διαστήματα έκανα μια καταθεση/αναληψη για να μη μου τον παγώσουν. 10/2024 λήγει η χρεωστική. Προφανώς θα μου στειλουν άλλη και θα με χρεώσουν 6€. Γίνεται να ζητήσω να μη λάβω χρεωστική; Εξάλλου και να χρειαστεί ποτέ να κάνω κάποια κίνηση χρησιμοποιώ το iris. Θα ρωτήσω και την τράπεζα αλλά είναι ικανοί να μου πούνε παραμύθια και να μου πλασάρουν καμια ασφάλεια κάρτας για να πάρουν την προμήθεια τους, οπότε ρωτάω κι εδώ.
PharmChem Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Neptu είπε Έχω έναν λογαριασμό στην αλφα (από εποχή εμπορικής) τον οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. 0 υπόλοιπο και ανα διαστήματα έκανα μια καταθεση/αναληψη για να μη μου τον παγώσουν. 10/2024 λήγει η χρεωστική. Προφανώς θα μου στειλουν άλλη και θα με χρεώσουν 6€. Γίνεται να ζητήσω να μη λάβω χρεωστική; Εξάλλου και να χρειαστεί ποτέ να κάνω κάποια κίνηση χρησιμοποιώ το iris. Θα ρωτήσω και την τράπεζα αλλά είναι ικανοί να μου πούνε παραμύθια και να μου πλασάρουν καμια ασφάλεια κάρτας για να πάρουν την προμήθεια τους, οπότε ρωτάω κι εδώ. Μπορεί να γίνει μέσω e-banking, mobile banking καθώς και μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (+30210326000) αίτηση για ακύρωση της κάρτας χωρίς δυνατότητα επανέκδοσης (εάν επιλεγεί ακύρωση λόγω κλοπής/απώλειας ρωτάει εάν επιθυμείς επανέκδοση ή όχι). Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάποιο κόλημμα παρόλο που είναι η μοναδική χρεωστική κάρτα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω αξίζει μια δοκιμή μέσω e-banking είτε mobile banking.
DreamAxe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 15 λεπτά πριν, Neptu είπε Έχω έναν λογαριασμό στην αλφα (από εποχή εμπορικής) τον οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. 0 υπόλοιπο και ανα διαστήματα έκανα μια καταθεση/αναληψη για να μη μου τον παγώσουν. 10/2024 λήγει η χρεωστική. Προφανώς θα μου στειλουν άλλη και θα με χρεώσουν 6€. Γίνεται να ζητήσω να μη λάβω χρεωστική; Εξάλλου και να χρειαστεί ποτέ να κάνω κάποια κίνηση χρησιμοποιώ το iris. Θα ρωτήσω και την τράπεζα αλλά είναι ικανοί να μου πούνε παραμύθια και να μου πλασάρουν καμια ασφάλεια κάρτας για να πάρουν την προμήθεια τους, οπότε ρωτάω κι εδώ. Χρεώνει η Άλφα την έκδοση στις ληγμένες χρεωστικές; Στην επανέκδοση σίγουρα αλλά στη λήξη είμαι 99% σίγουρος ότι καμία τράπεζα δε χρεώνει
Neptu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, DreamAxe είπε Χρεώνει η Άλφα την έκδοση στις ληγμένες χρεωστικές; Στην επανέκδοση σίγουρα αλλά στη λήξη είμαι 99% σίγουρος ότι καμία τράπεζα δε χρεώνει μια χαρά με έχει χρεώσει eurobank, εθνική σίγουρα και νομίζω Πειραιώς. Την αλφα δε την χρησιμοποιώ καθόλου,ε δε λέει να τους δώσω 6€, δε μου προσφέρει κάτι. Καλύτερα να κλείσω τον λογαριασμό μου 9 λεπτά πριν, PharmChem είπε Μπορεί να γίνει μέσω e-banking, mobile banking καθώς και μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (+30210326000) αίτηση για ακύρωση της κάρτας χωρίς δυνατότητα επανέκδοσης (εάν επιλεγεί ακύρωση λόγω κλοπής/απώλειας ρωτάει εάν επιθυμείς επανέκδοση ή όχι). Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάποιο κόλημμα παρόλο που είναι η μοναδική χρεωστική κάρτα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω αξίζει μια δοκιμή μέσω e-banking είτε mobile banking. Τελικά την βρήκα την επιλογή. Επέλεξα απώλεια και μη έκδοση νέας. Την εμφανίζει ακόμα. Ελπίζω να μη μου στείλουν άλλη. Δε μου έβγαλε κάποιο μήνυμα. Λογικά έγινε αυτό που ήθελα. Θα δείξει. Έχω λογαριασμό- κάρτες και στις 4 τράπεζες. Πλέον με το iris δεν υπάρχει λόγος. Πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιώ πιστωτικές, Η πειραιώς έχει το λεφτά στο λεπτό άρα μπορώ άνετα να την ακυρώσω και κρατάω μόνο μια για ανάληψη αν χρειαστώ.
DreamAxe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Neptu είπε μια χαρά με έχει χρεώσει eurobank, εθνική σίγουρα και νομίζω Πειραιώς. Την αλφα δε την χρησιμοποιώ καθόλου,ε δε λέει να τους δώσω 6€, δε μου προσφέρει κάτι. Καλύτερα να κλείσω τον λογαριασμό μου Μου κάνει εντύπωση γιατί ούτε στην Εθνική ούτε στην Πειραιώς πλήρωσα ποτέ για κάρτα. Κάθε φορά που έληγαν μου έστελναν την κάρτα αντικατάστασης δωρεάν λίγο καιρό πριν. Μάλιστα η Πειραιώς έκανε το ίδιο και με μια προπληρωμένη που είχα στην τράπεζα Κύπρου που την ανανέωσε δύο φορές μέχρι που την έκοψα.
Neptu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, DreamAxe είπε Μου κάνει εντύπωση γιατί ούτε στην Εθνική ούτε στην Πειραιώς πλήρωσα ποτέ για κάρτα. Κάθε φορά που έληγαν μου έστελναν την κάρτα αντικατάστασης δωρεάν λίγο καιρό πριν. Μάλιστα η Πειραιώς έκανε το ίδιο και με μια προπληρωμένη που είχα στην τράπεζα Κύπρου που την ανανέωσε δύο φορές μέχρι που την έκοψα. το θυμάμαι πολύ καλά. Μάλιστα ένας φίλος μου μου έκανε πλάκα επειδή η eurobank δε τον είχε χρεώσει αλλά μετά από μέρες την έφαγε και αυτός. Σε συγγενικό πρόσωπο η εθνική χρέωσε την κάρτα η οποία δεν ήρθε ποτέ. Δε ξέρω τον λόγο, μάλλον λόγω αλλαγής ταχυδρόμου χάθηκε η μπάλα. Για να εκδοθεί πάλι θα χρεώνανε ξανά τα 6€. Τον παρατήσαμε τον λογαριασμό διότι δε τον χρησιμοποιούσε έτσι κι αλλιώς. Όταν έχασα την πιστωτική, εκεί δε με χρεώσανε και φυσικά ούτε σε ανανέωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα