Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω έναν παλιό καταψύκτη bosch ο οποίος δούλευε πάντα κανονικά και πριν λίγο παρατήρησα πως δεν λειτουργεί (στο κάτω μέρος είχαν λιώσει μερικά πράγματα,στο πάνω όλα παγωμένα) και παρατήρησα κιόλας πως δείχνει μια κόκκινη ένδειξη.Ξέρει κανεις τι γίνεται;

IMG_3621.jpeg

Δημοσ.

Η κόκκινη ένδειξη μάλλον ειναι ότι δεν έχει την θερμοκρασία που πρέπει.Εγώ θα το έβαζα στο σουπερ μπας και παγώσει πάλι.

Σε δικό μας άγνωστης μάρκας έκανε τα ίδια το καλοκαίρι,χειμώνα ολα καλά.Τελικά αγοράσαμε άλλον 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η κόκκινη ένδειξη μάλλον ειναι ότι δεν έχει την θερμοκρασία που πρέπει.Εγώ θα το έβαζα στο σουπερ μπας και παγώσει πάλι.

Σε δικό μας άγνωστης μάρκας έκανε τα ίδια το καλοκαίρι,χειμώνα ολα καλά.Τελικά αγοράσαμε άλλον 

Τελικά ήρθε ψυκτικός τώρα και είπε το ίδιο.Θα μεταφέρουμε τα πράγματα σε μια άλλη κατάψυξη και θα αφήσουμε αυτή να ξεπαγώσει.Άμα γίνει καλώς,αλλιώς μάλλον θα πάρουμε άλλη.

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, christospatsav said:

Τελικά ήρθε ψυκτικός τώρα και είπε το ίδιο.Θα μεταφέρουμε τα πράγματα σε μια άλλη κατάψυξη και θα αφήσουμε αυτή να ξεπαγώσει.Άμα γίνει καλώς,αλλιώς μάλλον θα πάρουμε άλλη.

βγαλτο και απο την πριζα για να κανει ας πουμε reset

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...