ant_ Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Θυμιζει connx (το τοτε cosmote οταν ειχε ξεκινησει πριν 20 χρονια) Ειναι απο αλλη εποχη η εφαρμογή και το περιεχομενο πρεπει να ειναι το μισο του μισου hbo
tutuyo Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου On 20/08/2025 at 17:31, JDimi said: Καλησπέρα, Τις επόμενες ημέρες θα κάνω και εγώ 300αρα σύνδεση και είμαι ανάμεσα σε Cosmote cinema 40€ μείον 15% στα κινητά άρα αλλά 6 ευρώ μείον Vodafone tv με 27€ και προσπαθώ να βρω και τιμή για vodafone tv plus (από ότι είδα έχει κάποια κανάλια περισσότερα από το απλό tv). Η χρήση θα είναι πρώτα παιδικά και μετά ταινίες σειρές ντοκιμαντέρ. Θα προτιμούσα cosmote αλλά έχει αρκετή διαφορά στα χρήματα. Στην vodafone διαβάζω κάποια άσχημα σχόλια για την ποιότητα εικόνας και την εφαρμογή. Ειμαι στα ιδια περιπου με κινητο στην Nova, μου δινουν το EON+/300 fiber στα 45 ευρω Με ενδιαφερουν κυριως τα παιδικα, καθως το ελευθερο Nickeloedeon το εχουμε εξαντλησει και τα αθλητικα αλλα χαλαρα Απο περιεχομενο σειρες/ταινιες τι λεει?
JDROGAS Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο.(για εμενα προσωπικα) Το cosmote tv ειναι αρκετα ανωτερο σε περιεχομενο. Μεγαλη γκαμα σε παιδικα,ντοκυμαντερ,discovery,national geographic κλπ. Eπειδη εγω εχω βαρεθει και τις αμερικανιες γενικοτερα,στο cosmote tv εχεις επιλογες σε ταινιες-σειρες ευρωπαικες,βρετανικες κλπ. Βεβαια ολα ειναι υποκειμενικα και θεμα γουστου για τον καθεναν. 1
Kostas Savvidis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Το cosmote στο μόνο που είναι καλύτερο είναι τα κανάλια με ταινίες και σειρές. Στα ντοκυμαντερ η νοβα έχει 11 κανάλια, ενώ το cosmote 8. Στα παιδικά η νοβα έχει 8 κανάλια, ενώ το cosmote 6. Τα αθλητικά τους είναι ίδια, μόνο που στην νοβα μπορείς να δεις και τα 2 eurosport. Φυσικά αυτός που θα αποφασίσει στο τέλος είσαι εσύ. 1
tutuyo Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Ευχαριστώ και τους 2, μάλλον θα κριθεί στα λεφτά τελικά 😉 Μια τελευταία ερώτηση, τα παιδικα είναι αξιόλογα,πχ Ντίσνεϋ η παρακμα στυλ ελεύθερο κανάλι 0-6 ;
JDimi Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 3 ώρες πριν, tutuyo είπε Ειμαι στα ιδια περιπου με κινητο στην Nova, μου δινουν το EON+/300 fiber στα 45 ευρω Με ενδιαφερουν κυριως τα παιδικα, καθως το ελευθερο Nickeloedeon το εχουμε εξαντλησει και τα αθλητικα αλλα χαλαρα Απο περιεχομενο σειρες/ταινιες τι λεει? Δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα, μάλλον Vodafone tv plus θα κάνω.
Kostas Savvidis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν έχω ιδέα για το αν τα παιδικά είναι αξιόλογα ή όχι αλλά μπορείς να δεις εσύ από την φώτο που ανέβασα ποια κανάλια έχει η νοβα Επεξ/σία 25 Αυγούστου από Kostas Savvidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα