Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Aς κανουμε ενα update .ΨΑχνομαι για νεα συνδεση (100ρα) εχω τωρα και να βαλω να βλεπω και αθλητικα.

50€ βλεπω νοβα με Ολα?? τα αθλητικα καναλια (παιζει ολα τα cosmote tv -σουπερ λιγκ τσαμπιονς κονφερενς κλπ ) ή μερικά μονο?

ταινιες δεν εχω κατι συγκεκριμενο 

55,90€ η κοτε και (50,23€ 300 με fiber επιδοτουμενη) .Υποθετω ολα τα cosmote καναλια και ολα τα novasports?

Το eon plus έχει όλα τα αθλητικά τα δικά του και της Cosmote.. Λείπουν κάποια κανάλια από τη Nova λόγω μη συμφωνίας (Mega,Ant1,Makedonia TV, Action24 και νομίζω και 1-2 ακόμα) και δεν ξέρω αν και πότε θα παίξουν ξανά.. 

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.
Ενα χρονο τωρα με το EON TV,οποτε σκεφτηκα να πω τα καλα και τα κακα του,αλλα και να ρωτησω μερικα πραγματα για οσους ξερουν.
Ξεκιναω με eon tv καλα/κακα...
Εχουμε παρει στο σπιτι μονο το πακετο τηλεορασης,μιας που,απο Θεσσαλονικη που ειμαι,στο σπιτι εχουμε HCN 600/600.
3 ατομα στο σπιτι,και οι 3 με δικη τους συσκευη και γουστα.
2 θεασεις απο τηλεοραση,μια απο υπολογιστη.
Κανενα προβλημα σε θεμα αργη αποκρισης,εναλλαγη καναλιων σε λογικο χρονο,δεν εχουμε συναντησει καποιο τεραστιο προβλημα που να μη λυθηκε με μια επανεκκινηση της τηλεορασης ή του ρουτερ γενικα.
Το κακο με την eon,ειναι οτι για αρκετο καιρο -εχει καιρο να το κανει τωρα- μας ταλαιπωρουσε με την υπερβαση συσκευων,χωρις ΚΑΝ να εχουμε περασει τις εφαρμογες στα κινητα(καθαρα μονο οι 3 συσκευες που ανεφερα πιο πανω).
Εκτος απο τα αθλητικα που ειτε σε νοβα ειτε σε κοσμοτε,ειναι τα ιδια,στα υπολοιπα η νοβα το εχει παρατησει το θεμα...απο καναλια digea οπως εχει αναφερθει ηδη στο νημα λειπουν καποια,τα cinema καναλια της πλεον δεν φερνουν τιποτα καινουριο.
Η cosmote,τι παιζει απο περιεχομενο ταινιων/σειρων?Κινειται στα ιδια χαλια πλαισια.

Ενα πραγμα που με βολεψε εμενα προσωπικα εκτος των υπολοιπων στο σπιτι,ειναι οτι στον χωρο μου δεν εχω τηλεοραση αλλα 3 μονιτορ και βλεποντας οτι η eon εχει βγαλει app στο microsoft store για το eon tv,ειναι στα θετικα(αντι να εχεις browser ανοιχτο,να σου τρωει μερος της οθονης η πανω και κατω μπαρα,πορους του pc ο browser για μνημη κτλ κτλ).
Η cosmote εχει κατι παρομοιο για θεαση στον υπολογιστη ή μεσω broswer μονο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...