Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκολίωση τυπου S 32o στην μεγαλη γωνια.

Εχω ενα ορθοπεδικο στρωμα της πλακας, υποτιθεται ηταν, ποτε δεν ηταν. Μαλακο θα το χαρακτηριζα προς μεσαιο. Εχει γεμισει «λακούβες» και «λιμνούλες» αυτη την στιγμη. Ξυπναω με πονους πολλες φορες στην πλατη.

καποιος φιλος που να εχει παρομοιο προβλημα και να το ελυσε με καποια καλη αγορα; Δεν ειμαι για να χανω χρηματα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει βρει κάποιος φίλος καποιο στρωμα που να βοηθάει; Ή εστω καποιο κολπο με μαξιλαρια;

εχω αλλαξει αρκετα, τελευταιο το ecomat Emerald. Βελτιωση αλλα οχι λυση ακομα ξυπναω με πονους στην μεση…

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ναι. Και; Το πηρε κανεις;

εγω σκεφτομαι να το παρω. που θεωρω και θελω οτι μονο τα σκληρα στρωματα ειναι της προκοπης για το κορμι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

εγω σκεφτομαι να το παρω. που θεωρω και θελω οτι μονο τα σκληρα στρωματα ειναι της προκοπης για το κορμι.

Εχεις σκολιωση; Αν ναι ποσες μοιρες; Το δοκιμασες 15 λεπτα τουλαχιστον;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vault13 είπε

Εχεις σκολιωση; Αν ναι ποσες μοιρες; Το δοκιμασες 15 λεπτα τουλαχιστον;

οχι δεν εχω. Ειμαι βαρυς ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

οχι δεν εχω. Ειμαι βαρυς ομως.

Δεν ειμαι τελειως σιγουρος οτι παιζουμε στην ιδια κατηγορια. :) καποιοι λενε οτι firm is the only way αλλοι παλι οχι.

https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/stroma-afroy-80x200cm-gjerda-gf115-dreamzone

με ενοχλει στην ομοπλατη αλλιως θα το ειχα παρει. Try it, εχεις 10 μέρες μεχρι να ληξουν οι προσφορες στο jysk.

επισης take a look και εδω: https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/adoring-night-160x200cm-detail

ημερομηνια τελους αγνωστη.

Αυτα θα σΟυ αρεσουν. Δες και το snoozz μαλλον μοιαζει με το onix σε λιγοτερα χρηματα. Το φοβαμαι λιγο το snoozz να  σου πω….

ecomat, δεν θα ξαναπηγαινα, overpriced ειναι, και το κοβω εδω

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Εγώ έχω κυφοσκολίωση. Έχω ένα πολυ παλιό στρώμα που δεν το έχω αλλάξει. Όταν κοιμάμαι πλαγίως με πιάνει μούδιασμα η και πονος στην μέση και προς τον γομφο με το πόδι που όταν σηκωθώ και περάσει κάποια ώρα φεύγει ο πόνος πολύ αργά. Για το νέο στρώμα σκέφτομαι να πάρω κάποιο από αυτά τα latex. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι τελειως σιγουρος οτι παιζουμε στην ιδια κατηγορια. :) καποιοι λενε οτι firm is the only way αλλοι παλι οχι.

https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-afroy/stroma-afroy-80x200cm-gjerda-gf115-dreamzone

με ενοχλει στην ομοπλατη αλλιως θα το ειχα παρει. Try it, εχεις 10 μέρες μεχρι να ληξουν οι προσφορες στο jysk.

επισης take a look και εδω: https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/adoring-night-160x200cm-detail

ημερομηνια τελους αγνωστη.

Αυτα θα σΟυ αρεσουν. Δες και το snoozz μαλλον μοιαζει με το onix σε λιγοτερα χρηματα. Το φοβαμαι λιγο το snoozz να  σου πω….

ecomat, δεν θα ξαναπηγαινα, overpriced ειναι, και το κοβω εδω

entos δεν ξαναπερναω ουτε απεξω. Ουτε τσαμπα δεν παιρνω προιοντα τους.
Στρωμα αφρου τωρα, παλι δεν αγοραζω. Δεν τα εχω σε εκτιμηση. Ακομα και στην αρχη να ειναι οκ (που δεν θα ειναι! θα ειναι μαλακο), ειναι σιγουρο οτι θα κλαταρουν πολυ γρηγορα. Σκληρο ορθοπεδικο θελω, και αντε απο πανω 4cm σε κατι μαλακο για να μην πονανε τα νεφρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

entos δεν ξαναπερναω ουτε απεξω. Ουτε τσαμπα δεν παιρνω προιοντα τους.
Στρωμα αφρου τωρα, παλι δεν αγοραζω. Δεν τα εχω σε εκτιμηση. Ακομα και στην αρχη να ειναι οκ (που δεν θα ειναι! θα ειναι μαλακο), ειναι σιγουρο οτι θα κλαταρουν πολυ γρηγορα. Σκληρο ορθοπεδικο θελω, και αντε απο πανω 4cm σε κατι μαλακο για να μην πονανε τα νεφρα.

Aυτο ειναι “πέτρινο” αφρου, αλλα εχει μια λεπτη στρωση αφρου μνημης cooling πανω. Δεν ξερω ποσα κιλα εισαι, Ορθοπαιδικα (με bonnell strings λες μαλλον) εχουν ολες οι εταιρειες, Greco strom, Elite strom, Linea strom κτλ… αρκετα απο αυτα τα εχω δοκιμασει, εχουν σε εκθεσεις. Επισης οι ακριβες σειρες Bonnel δεν ειναι απαραιτητο καλυτερες απο τις φτηνες. Τις λουζουν με στρωσεις αφρου και αχρηστες σαχλαμαρες. Κοιτα να ειναι δροσερο μονο.

Αν εισαι πανω απο 120 κιλα πηγαινε κατα παραγγελία. Γιατι τα υπολοιπα στρωματα δεν εχουν σχεδιαστει για τοσα κιλα. 

2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Εγώ έχω κυφοσκολίωση. Έχω ένα πολυ παλιό στρώμα που δεν το έχω αλλάξει. Όταν κοιμάμαι πλαγίως με πιάνει μούδιασμα η και πονος στην μέση και προς τον γομφο με το πόδι που όταν σηκωθώ και περάσει κάποια ώρα φεύγει ο πόνος πολύ αργά. Για το νέο στρώμα σκέφτομαι να πάρω κάποιο από αυτά τα latex. 

Υπαρχουν μαξιλαρια ειδικα για να κοιμασαι στο πλαι,(αγορασα ενα απο το jysk 12€ παρε αν θες)και βιντεο στο youtube για το πως θα το κανεις.Οταν κοιμασαι ανασκελα δεν ξυπνας με πονο; Ποια ειναι τα latex που ειδες;

Επεξ/σία από Vault13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις αποκλείσει την περίπτωση να παραγγείλεις χειροποίητο??

Ώστε να ξέρεις / επιλέξεις υλικά και σκληρότητα??

Επεξ/σία από SoullessRider
Δημοσ.

Επισης οι ακριβες σειρες Bonnel δεν ειναι απαραιτητο καλυτερες απο τις φτηνες. Τις λουζουν με στρωσεις αφρου και αχρηστες σαχλαμαρες. Κοιτα να ειναι δροσερο μονο.

Θα συμφωνησω απολυτα. Και φτανουν να φτιαχνουν ενα στρωμα 32cm που και δεν δουλευει σωστα, και δεν ταιριαζει και κανενα σεντονι, χωρις πραγματικα κανενα λογο.

Και ΝΑΙ. Μπορω να πω και εγω οτι τα mini bonnel ειναι χειροτερα απο τα παλια bonnel, Και μαλιστα κανουν και φασαρια. Σκουζουν σαν ντιβανι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Vault13 είπε

Υπαρχουν μαξιλαρια ειδικα για να κοιμασαι στο πλαι,(αγορασα ενα απο το jysk 12€ παρε αν θες)και βιντεο στο youtube για το πως θα το κανεις.Οταν κοιμασαι ανασκελα δεν ξυπνας με πονο; Ποια ειναι τα latex που ειδες;

Ανάσκελα δυσκολα κοιμάμαι, πρεπει να περάσουν ώρες αφούτου έχω ξαπλώσει και εχει "στρώσει" η σπονδυλική στήλη. Μόνο άμα κάνω κάποιες ασκήσεις που μου είχε πει ο φυσικοθεραπευτης είμαι πιο χαλαρά. 

Επεξ/σία από mariosnik_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...