Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Μόνο άμα κάνω κάποιες ασκήσεις που μου είχε πει ο φυσικοθεραπευτης είμαι πιο χαλαρά. 

Καλη ιδεα αυτο. Ποιές ασκησεις; Γιατι υπαρχουν πολλες, αν μπορεις να πεις ή να βαλεις βιντεο. Εμενα μια μου εχουν πει δεξια αριστερα περιστροφες καθιστος κουνιεται μονο η μεση και ενα σπασιμο προς τα κατω σε καθε πλευρο οταν τερματιζεις την περιστροφη.

δες το μαξιλαρι που εβαλα ισως βολεψει. Παρε ενα απο αυτο που εχεις μικρο στην αρχη να δεις αν βοηθαει.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Καλη ιδεα αυτο. Ποιές ασκησεις; Γιατι υπαρχουν πολλες, αν μπορεις να πεις ή να βαλεις βιντεο. Εμενα μια μου εχουν πει δεξια αριστερα περιστροφες καθιστος κουνιεται μονο η μεση και ενα σπασιμο προς τα κατω σε καθε πλευρο οταν τερματιζεις την περιστροφη.

δες το μαξιλαρι που εβαλα ισως βολεψει. Παρε ενα απο αυτο που εχεις μικρο στην αρχη να δεις αν βοηθαει.

Θα το δω αυτό με το μαξιλάρι, είναι αυτό που μπαίνει ανάμεσα στα πόδια από ότι βλέπω. Για τις ασκήσεις δες το spoiler. 

Spoiler

[spoiler] Το μόνο που επιτρέπεται είναι κάποιοι πολύ ήπιοι κοιλιακοί, δεν ανεβαίνεις σε κλήση πανω απο 5 με 10 μοίρες, ίσα ίσα να βάλεις δύναμη δηλαδή στους μύες της κοιλιάς και να σηκωθεί το σώμα. 2 σετ από 12 κοιλιακους δύο φορές την μέρα μου είχε πει. Εγώ επειδή βαριέμαι κάνω 3 σετ το βράδυ μόνο. 

Αντίστοιχα και κάποια push ups αλλα οχι τα γνωστά, ήταν κάποια συγκεκριμένα που απλά είσαι μπρούμυτα με τα χέρια πιέζεις το δάπεδο και ίσα ίσα να σηκωθεί λίγο το σώμα προς τα επάνω, το στήθος σου από το δάπεδο βασικά, όχι και η μέση σου ή τα πόδια σου. Και αυτά τα σετ με συχνότητα όπως είπα πριν. 

Τελος μου έβαζε και κάτι άλλα που δεν μπορώ να τα περιγράψω μονο σε βίντεο άμα το έδειχνα. Στέκεσαι ανασκελα πιάνεις τα πόδια σου λυγιστα από το γόνατο τα φέρνεις με δύναμη μπρος στο στήθος σου και πιέζεις με τα χέρια με όση δύναμη για να κολλήσουν τα γόνατα στους ώμους, βοηθάει σε κάτι την σπονδυλική στήλη αυτό αλλά σου ανεβάζει και το αίμα στο κεφάλι.

Μετά έχει και ένα άλλο που πρέπει να στο κάνει δεύτερος άνθρωπος, τεντώνεις τα πόδια στον αέρα και ένας σου πιέζει το κάτω μέρος του ποδιού και το γόνατο προς την αντίθετη κατευθυνση, αυτό βοηθάει σε κάτι στην χαλάρωση των μυών μετα τις ασκήσεις. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...