Προς το περιεχόμενο

Αγορά από ebay(Κίνα)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sakisgri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει συζητηθεί ξανά το θέμα ωστόσο δεν βρήκα κάτι πρόσφατο. Θέλω να αγοράσω ένα pickguard για την κιθάρα από Κίνα. Το κόστος είναι 26 δολλάρια, μεταφορικά δωρεάν. Στον checkout μου βγαίνει το vat 6 δολλάρια. Δηλαδή σύνολο βγαίνει κάνα 30€. Η ερώτηση μου είναι...τι γίνεται με το τελωνείο; Θα πληρώσω φόρους και δασμούς έξτρα από αυτά τα 6 δολλάρια; Το πακέτο δεν έχει ούτε ογκο ούτε βάρος. Τα φώτα σας παρακαλώ αν γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ 

• Λύση
Δημοσ.
3 ώρες πριν, melodicpunk είπε

Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει συζητηθεί ξανά το θέμα ωστόσο δεν βρήκα κάτι πρόσφατο. Θέλω να αγοράσω ένα pickguard για την κιθάρα από Κίνα. Το κόστος είναι 26 δολλάρια, μεταφορικά δωρεάν. Στον checkout μου βγαίνει το vat 6 δολλάρια. Δηλαδή σύνολο βγαίνει κάνα 30€. Η ερώτηση μου είναι...τι γίνεται με το τελωνείο; Θα πληρώσω φόρους και δασμούς έξτρα από αυτά τα 6 δολλάρια; Το πακέτο δεν έχει ούτε ογκο ούτε βάρος. Τα φώτα σας παρακαλώ αν γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ 

Πιο πιθανό ναι θα περασει τελωνειο στην Ελλαδα με εξτρά χρέωση.

Αφού ειναι από Κίνα  δες στο Aliexpress κατά 99% θα υπάρχει το προϊόν και δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω από αυτά που θα πληρωσεις στο Aliexpress αφού θα εκτελωνιστεί σε άλλη Ευρωπαικη χώρα (Ουγγαρια) πριν έρθει Ελλαδα.

Αν δεν εχεις ψωνίσει ξανά από Aliexpress αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...