Προς το περιεχόμενο

Acronis true image

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει δυνατοτητα επαναφορας απο image μεσα απο το προγραμμα αν βεβια ανοιγει στα windows ο υπολογιστης ;

Φτιαχνω bootable usb stick με τα περιεχομενα της εικονας αλλα δεν μπουταρει με αυτο ο υπολογιστης αφου επιλεgξω επιλεκτικη εκκινση απο usb

100.png

Δημοσ.

Θα κάνεις το usb με το ventoy και θα ρίξεις το  iso μέσα στο usb. Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy. Μην αγχώνεσαι όμως, ακόμα και να μην είναι αυτό που επέλεξες μπορείς να το αλλάξεις τρέχοντας πάλι το ventoy χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα iso.

ΤΟ καλό με το ventoy είναι ότι μπορείς να πετάς μέσα ότι iso θέλεις (linux, windows κτλ) και να τα ενημερώνεις χωρίς να χρειαστεί να φορμάρεις ξανά το στικάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, micos000 είπε

Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy

Ευχαριστω 

Μέσα από το πρόγραμμα δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς από image; 

Αυτο στην παράθεση δεν το κατάλαβα 

Προσπαθω  να το  κανω ventoy αλλα μπερδευτηκα 

200.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό στο βγάζει όταν πας να προετοιμάσεις το usb; Μήπως χρησιμοποιείται κάπου; Μπορείς να το διαμορφώσεις από τα windows;

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο στην παράθεση δεν το κατάλαβα 

Ποιο, το

1 ώρα πριν, micos000 είπε

ότι μπορείς να πετάς μέσα ότι iso θέλεις (linux, windows κτλ);

Ναι, στο στικάκι μπορείς να βάζεις μέσα ότι iso θέλεις αυτούσιο και όταν μπουτάρεις από το usb σου βγάζει λίστα με τα  iso να επιλέξεις.

Εγώ έχω ένα usb με acronis true image, win 7, win 10, win 11, lubuntu, gparted, erd windows recovery, ubcd, hirens

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό στο βγάζει όταν πας να προετοιμάσεις το usb; Μήπως χρησιμοποιείται κάπου; Μπορείς να το διαμορφώσεις από τα windows;

Ποιο, το

Ναι, στο στικάκι μπορείς να βάζεις μέσα ότι iso θέλεις αυτούσιο και όταν μπουτάρεις από το usb σου βγάζει λίστα με τα  iso να επιλέξεις.

Εγώ έχω ένα usb με acronis true image, win 7, win 10, win 11, lubuntu, gparted, erd windows recovery, ubcd, hirens

Αυτο :

Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy. 

Επισης δεν μπορεσα να κανω το στικακι με το ventoy 

Μεσα απο το προγραμμα Acronis δεν μπορει να γινει επαναφορα απο image ;

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...