Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Υπαρχει δυνατοτητα επαναφορας απο image μεσα απο το προγραμμα αν βεβια ανοιγει στα windows ο υπολογιστης ; Φτιαχνω bootable usb stick με τα περιεχομενα της εικονας αλλα δεν μπουταρει με αυτο ο υπολογιστης αφου επιλεgξω επιλεκτικη εκκινση απο usb
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Θα κάνεις το usb με το ventoy και θα ρίξεις το iso μέσα στο usb. Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy. Μην αγχώνεσαι όμως, ακόμα και να μην είναι αυτό που επέλεξες μπορείς να το αλλάξεις τρέχοντας πάλι το ventoy χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα iso. ΤΟ καλό με το ventoy είναι ότι μπορείς να πετάς μέσα ότι iso θέλεις (linux, windows κτλ) και να τα ενημερώνεις χωρίς να χρειαστεί να φορμάρεις ξανά το στικάκι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, micos000 είπε Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy Ευχαριστω Μέσα από το πρόγραμμα δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς από image; Αυτο στην παράθεση δεν το κατάλαβα Προσπαθω να το κανω ventoy αλλα μπερδευτηκα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό στο βγάζει όταν πας να προετοιμάσεις το usb; Μήπως χρησιμοποιείται κάπου; Μπορείς να το διαμορφώσεις από τα windows; 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο στην παράθεση δεν το κατάλαβα Ποιο, το 1 ώρα πριν, micos000 είπε ότι μπορείς να πετάς μέσα ότι iso θέλεις (linux, windows κτλ); Ναι, στο στικάκι μπορείς να βάζεις μέσα ότι iso θέλεις αυτούσιο και όταν μπουτάρεις από το usb σου βγάζει λίστα με τα iso να επιλέξεις. Εγώ έχω ένα usb με acronis true image, win 7, win 10, win 11, lubuntu, gparted, erd windows recovery, ubcd, hirens Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό στο βγάζει όταν πας να προετοιμάσεις το usb; Μήπως χρησιμοποιείται κάπου; Μπορείς να το διαμορφώσεις από τα windows; Ποιο, το Ναι, στο στικάκι μπορείς να βάζεις μέσα ότι iso θέλεις αυτούσιο και όταν μπουτάρεις από το usb σου βγάζει λίστα με τα iso να επιλέξεις. Εγώ έχω ένα usb με acronis true image, win 7, win 10, win 11, lubuntu, gparted, erd windows recovery, ubcd, hirens Αυτο : Απλά θα πρέπει να ξέρεις αν το σύστημα που θέλεις να μπουτάρεις είναι mbr/uefi ή uefi/gpt για να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση στο ventoy. Επισης δεν μπορεσα να κανω το στικακι με το ventoy Μεσα απο το προγραμμα Acronis δεν μπορει να γινει επαναφορα απο image ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το Ventoy δεν μου ολοκληρωνει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα