Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/01/2025 at 19:52, minim3 said:

απο οτι ειδα εχει και απλο στα 79.99 με μονο πανω κατω + μνημη.

https://clickmart.gr/index.php?route=product/product&path=63&product_id=59

αφου δεν με ενδιαφερουν ουτε τα led ουτε τα charging ports. νομιζω θα παω στο απλο

δεν ειναι μονο αυτα η διαφορα 60 ευρω που εχουν

και ο σκελετος ειναι διαφορετικος 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gg i carry είπε

δεν ειναι μονο αυτα η διαφορα 60 ευρω που εχουν

και ο σκελετος ειναι διαφορετικος 

Παρέλαβα σήμερα το πρωί, δεν έχω προλάβει να το στήσω. Θα περάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις μετά.

Πόσα κιλά αντέχει; Δεν το βλέπω γραμμένο πουθενά. Επίσης θα αντέξει ένα βραχίονα για 2x27 οθόνες; Έχεις δοκιμάσει; Επειδή είναι γυάλινη επιφάνεια και ανησυχώ μήπως από το σφίξιμο σπάσει.

Δημοσ.
6 hours ago, minim3 said:

Παρέλαβα σήμερα το πρωί, δεν έχω προλάβει να το στήσω. Θα περάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις μετά.

Πόσα κιλά αντέχει; Δεν το βλέπω γραμμένο πουθενά. Επίσης θα αντέξει ένα βραχίονα για 2x27 οθόνες; Έχεις δοκιμάσει; Επειδή είναι γυάλινη επιφάνεια και ανησυχώ μήπως από το σφίξιμο σπάσει.

Νομιζω 50 κιλα

εχω κ εγω βραχιονα 2 οθονες και το κουτι πανω και ηχεια... δεν ζοριζεται καπου 

απλως εχω αυτο με 140 ευρω δεν ξερω τι αλλαζει στο αλλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

_Viber_2025-01-08_22-49-54-341.jpg.b4afca1e6e478e39309f78e359df2058.jpg_Viber_2025-01-08_22-49-54-220.jpg.c05b3aebc35e9845e34bf982a00bf0db.jpg_Viber_2025-01-08_22-49-54-045.jpg.7a5c1b9ff47cb2dbafdd6133ff21ab66.jpg

βλεπεις καμια διαφορα με το δικο σου? @gg i carry ?

και στο δικο του εγχειριδιο γραφει 50 κιλα.  και πιο βραχιονα χρησιμοποιεις? μπορεις να στειλεις λινκ πμ?

πρωτη φορα βλεπω να δινουν και εξτρα βιδες παντως

Επεξ/σία από minim3
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , αγόρασα πριν λίγους μήνες το pro από την ergo action. Συσκευασία προσεγμένη , λίγη προσοχή στη συναρμολόγηση ήθελε. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος , σε καθιστή και όρθια θέση , το συγκεκριμένο έχει διπλό μοτέρ. Αν άλλαζα κάτι θα έπαιρνα τη μεγάλη διάσταση στο ξύλο , αλλά θα βολευτω προς το παρόν 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/1/2025 στις 11:02 ΜΜ, minim3 είπε

_Viber_2025-01-08_22-49-54-341.jpg.b4afca1e6e478e39309f78e359df2058.jpg_Viber_2025-01-08_22-49-54-220.jpg.c05b3aebc35e9845e34bf982a00bf0db.jpg_Viber_2025-01-08_22-49-54-045.jpg.7a5c1b9ff47cb2dbafdd6133ff21ab66.jpg

βλεπεις καμια διαφορα με το δικο σου? @gg i carry ?

και στο δικο του εγχειριδιο γραφει 50 κιλα.  και πιο βραχιονα χρησιμοποιεις? μπορεις να στειλεις λινκ πμ?

πρωτη φορα βλεπω να δινουν και εξτρα βιδες παντως

Εντυπώσεις ?

Είναι σταθερό ?

Δημοσ.

πολυ σταθερο. απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. στα χαρτια αντεχει 50 κιλα. το εχω φορτωσει με δυο οθονες και διαφορα αλλα. και οταν βλεπω ταινια βαζω και το ποδι πανω και τιποτα, πολυ σταθερο. Ο μηχανισμος επισης πολυ καλος και ακριβειας.

το μονο που δεν εχω ακομα αποφασισει ειναι να βαλω μια βαση για δυο οθονες. γιατι ειναι γυαλινη η επιφανεια και ψιλο φοβαμαι να φορτωσω πολλα κιλα σε ενα σημειο στηριξης του βραχιονα. Ναι εννοειται θα μπει λαστιχο και οχι απευθειας επαφη μεταλο με γυαλι, αλλα και παλι το σκεφτομαι.

Σιγουρα για τα λεφτα του αξιζει με το παραπανω. Εκτος αν θες μεγαλυτερες διαστασεις, αυτο ειναι υποκειμενικο.

Και στο περασμα του χρονου θα επανελθω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/02/2025 at 15:25, minim3 said:

πολυ σταθερο. απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. στα χαρτια αντεχει 50 κιλα. το εχω φορτωσει με δυο οθονες και διαφορα αλλα. και οταν βλεπω ταινια βαζω και το ποδι πανω και τιποτα, πολυ σταθερο. Ο μηχανισμος επισης πολυ καλος και ακριβειας.

το μονο που δεν εχω ακομα αποφασισει ειναι να βαλω μια βαση για δυο οθονες. γιατι ειναι γυαλινη η επιφανεια και ψιλο φοβαμαι να φορτωσω πολλα κιλα σε ενα σημειο στηριξης του βραχιονα. Ναι εννοειται θα μπει λαστιχο και οχι απευθειας επαφη μεταλο με γυαλι, αλλα και παλι το σκεφτομαι.

Σιγουρα για τα λεφτα του αξιζει με το παραπανω. Εκτος αν θες μεγαλυτερες διαστασεις, αυτο ειναι υποκειμενικο.

Και στο περασμα του χρονου θα επανελθω.

Μπορεί να μπει αντι τις γυάλινης επιφάνειας κάτι άλλο πάνω στον μηχανισμό ανύψωσης; Έχω μια επιφάνεια 155x75 με μασιφ ξύλο που θα ήθελα να την επαναχρησιμοποιήσω. Ψάχνω δλδ μόνο μηχανισμό ανύψωσης. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.
Στις 21/2/2025 στις 2:00 ΜΜ, billyg599 είπε

Μπορεί να μπει αντι τις γυάλινης επιφάνειας κάτι άλλο πάνω στον μηχανισμό ανύψωσης; Έχω μια επιφάνεια 155x75 με μασιφ ξύλο που θα ήθελα να την επαναχρησιμοποιήσω. Ψάχνω δλδ μόνο μηχανισμό ανύψωσης. Ευχαριστώ.

Σιγουρα, σαν κατασκευη ειναι 2 ποδια με το μηχανισμο ανυψωσης. Βιδωνεις το τραπεζι (επιφανεια) μετα, υποθετω θα πρεπει να κανεις καινουργιες βιδες/τρυπες για να βιδωσεις την δικια σου επιφανεια στα 2 ποδια. Τωρα αν μπορεις και εχεις τα εργαλεια σιγουρα θα παιξει. 8α χρειαστεις να κανεις τουλαχιστον 3 τρυπες για καθε ποδι. Δες την φωτογραφια που εχω το τραπεζι αναποδα για να καταλαβεις που ειναι οι τρυπες. Στις τρυπες να βαλεις το θυλικο σπειρωμα. και επισης να βιδωσεις τα κουμπια και το μετασχηματιστη και εισαι κομπλε.  Ή αν σκεφτεις καποια αλλη πατεντα επισης δεκτο. Καλη τυχη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...