Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις για την elpedison:

1) Όσοι πήρατε τις διατακτικές των 100€ για Σκλαβενίτη, σε πόσες ημέρες από την υπογραφή τους συμβολαιου τις παραλάβατε; Στους όρους λέει εντός διμήνου. Υπάρχει κάποιος που τις πήρε νωρίτερα;

2) Όταν δωσεις για πρώτη φορά μέτρηση δικιά σου, είσαι υποχρεωμένος να δίνεις και για τους επόμενους μήνες;

Δημοσ.

τελειωνει το πακετακι που ημουν για 1 χρονο zenith και ηταν εξαιρετο
image.jpeg.923933e029807523b79b0d2d3ac4ed99.jpeg

0 παγιο και φθηνη kwh (κανω λιγες kwh)
τι βαζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω εταιρία στο εξοχικό των γονιών μου. Έχουν το nrg ειδικό. Έριξα μια ματιά και είδα 40 ευρω για 57 κιλ/ώρες! Με -26 ευρω έναντι παρακαλώ! Το χειμώνα δεν πάνε καθόλου, μόνο καλοκαίρι κυρίως σ-κ οπότε θα τους βάλω σε ενα με φτηνή χρέωση. Το θέμα είναι η ληγμένη υδε. Έχετε εικόνα αν για αλλαγή παρόχου θα γίνει διαδικασία από δεδδηε σχετικά με αυτό; Ξέρω ότι σίγουρα τη ζητάνε σε αλλαγή ονόματος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Θέλω να αλλάξω εταιρία στο εξοχικό των γονιών μου. Έχουν το nrg ειδικό. Έριξα μια ματιά και είδα 40 ευρω για 57 κιλ/ώρες! Με -26 ευρω έναντι παρακαλώ! Το χειμώνα δεν πάνε καθόλου, μόνο καλοκαίρι κυρίως σ-κ οπότε θα τους βάλω σε ενα με φτηνή χρέωση. Το θέμα είναι η ληγμένη υδε. Έχετε εικόνα αν για αλλαγή παρόχου θα γίνει διαδικασία από δεδδηε σχετικά με αυτό; Ξέρω ότι σίγουρα τη ζητάνε σε αλλαγή ονόματος.

Θα γίνει κανονικά η αλλαγή παρόχου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Σε αλλαγή ονόματος ασχολείται ο δεδδηε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, yannies82 είπε

Καλησπέρα σας, η σύσταση για protergia σε τι ακριβώς αφορά; Είναι για τα 5x10 ευρώ για το value swift on time;

Για ολα τα προγραμματα ειναι.

5*10 και μετα 50 για καθε εναν που προτεινεις 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου στείλει μια σύσταση για protergia;

Edit: Μου έστειλαν ήδη, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από yannies82
Δημοσ.

Για αναζήτηση αξιόπιστου παρόχου για το εξοχικό κι εγώ που τον περισσότερο χρόνο είναι κλειστό.

Τί προτείνετε;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Για αναζήτηση αξιόπιστου παρόχου για το εξοχικό κι εγώ που τον περισσότερο χρόνο είναι κλειστό.

Τί προτείνετε;

Κάποιο πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Protergia αν βγάλει έναντι και μετά από 2-3 μέρες λάβει μέτρηση από ΔΕΔΗΕ, βγάζει άμεσα εκαθαριστικό ή βγάζει μετά από ενα μηνα για 2-3 μέρες;

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, petranthe είπε

Η Protergia αν βγάλει έναντι και μετά από 2-3 μέρες λάβει μέτρηση από ΔΕΔΗΕ, βγάζει άμεσα εκαθαριστικό ή βγάζει μετά από ενα μηνα για 2-3 μέρες;

Σε μένα βγαίνουν σταθερά στις 5 του μηνός. (05/04, 05/05 κτλ) ο 1ος ήταν έναντι οι υπόλοιποι εκκαθαριστικοί 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, 1comment είπε

Μάλλον θα τους βάλω το προτεργια value lite που έχει πάγιο μηδέν για να πάρω και το 50αρικο.🤣

2 ερωτήσεις για προτέργια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υπάρχον μεηλ που έρχονται λογ/σμοι για άλλη παροχή; Μπορούμε να μην κάνουμε εγγραφή στο προτεργια app; Έχω κάνει εγγραφή για πατέρα, δική μου, λέω να μην κάνω και για μανα. Να δηλώσει το μεηλ του πατέρα μου να έρχεται εκεί ο λογ/σμος.

Δημοσ.
1 hour ago, petranthe said:

Τιμολογει κάθε 5 και 15 κάθε μήνα. Άρα Τιμολογει την πιο κοντινή μέτρηση. 

Δημοσ.
13 minutes ago, 1comment said:

Μάλλον θα τους βάλω το προτεργια value lite που έχει πάγιο μηδέν για να πάρω και το 50αρικο.🤣

2 ερωτήσεις για προτέργια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υπάρχον μεηλ που έρχονται λογ/σμοι για άλλη παροχή; Μπορούμε να μην κάνουμε εγγραφή στο προτεργια app; Έχω κάνει εγγραφή για πατέρα, δική μου, λέω να μην κάνω και για μανα. Να δηλώσει το μεηλ του πατέρα μου να έρχεται εκεί ο λογ/σμος.

Αφού έχεις Protergia, δεν στέλνεις συστάσεις στις άλλες παροχές να πάρεις και τα δώρα ?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...