Προς το περιεχόμενο

ACEMAGIC AMR5 AMD Ryzen 7 5700U Mini PC (Ryzen 7 5700U, RAM 16 GB, SSD 512 GB, RX Vega 8, WiFi 6, ‎Windows 11) 249€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Stonedreamer είπε

Necroing το νημα απλως για να πω οτι το δικο μου μηχανακι σημερα απλα δεν... ξυπνησε. Τωρα τι απο ολα φταιει, τροφοδοτικο, mobo ή κατι αλλο, ακομα δεν το εχω ερευνησει. Παντως η εταιρεια δηλωσε αναρμοδια αφου το ειχα παρει απο geekbuying και απο το GB ακομα περιμενω απαντηση, χωρις να εχω σοβαρες ελπιδες για κατι.

Αν έχεις κανένα pd φορτιστή η powerbank 45w και πάνω δοκίμασε το στην type c θύρα του.Αν πάρει ρεύμα και ξεκινήσει τότε είσαι τυχερός και τα έφτυσε μόνο το τροφοδοτικό του , που έτσι και αλλιώς δεν είναι και καμιά πρώτη ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, εχω ιδεες πως να το αντιμετωπισω. Σε ευχαριστώ για την βοηθεια  παντως.

Το ανεφερα απλως για το (ανυπαρκτο) after sales service του geekbuying και της μαμας εταιρειας.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Stonedreamer said:

Necroing το νημα απλως για να πω οτι το δικο μου μηχανακι σημερα απλα δεν... ξυπνησε. Τωρα τι απο ολα φταιει, τροφοδοτικο, mobo ή κατι αλλο, ακομα δεν το εχω ερευνησει. Παντως η εταιρεια δηλωσε αναρμοδια αφου το ειχα παρει απο geekbuying και απο το GB ακομα περιμενω απαντηση, χωρις να εχω σοβαρες ελπιδες για κατι.

Είχα πάρει Mini PC απο geekbuying το οποίο έφτασε στα χέρια μου νεκρό. Αν πλήρωσες μέσω PayPal θα βρεις άκρη (μετά απο πολλές μέρες συζήτησης), εγώ απο κει επικοινώνησα μαζί τους, τους το έστειλα πίσω σε αποθήκη τους στην πολωνία και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Απο τότε δεν πήρα ξανά απο κει, δεν αξίζει να μπλέξεις.

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ισχύει, το aftersale του Geekbuying είναι για τα πανηγύρια. 

Δυστυχως το διαπιστωνω και εγώ αυτές τις μέρες. 

Πήρα ενα mini pc της gmktec με το πανω ανεμιστηρι και το πλαστικο που βιδωνει να κανει σαν τρακτερ (ενώ ειναι σε idle) και μου στειλαν ως λυση bat αρχειο για μειωση στροφών... Ευτυχως το πηρα μεσω paypal οπότε έστω με τη ταλαιπωρια της επιστροφης θα παρω τα χρηματα μου πισω τουλαχιστον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antretng είπε

Δυστυχως το διαπιστωνω και εγώ αυτές τις μέρες. 

Πήρα ενα mini pc της gmktec με το πανω ανεμιστηρι και το πλαστικο που βιδωνει να κανει σαν τρακτερ (ενώ ειναι σε idle) και μου στειλαν ως λυση bat αρχειο για μειωση στροφών... Ευτυχως το πηρα μεσω paypal οπότε έστω με τη ταλαιπωρια της επιστροφης θα παρω τα χρηματα μου πισω τουλαχιστον. 

Off topic, αλλά θα μπορούσες να μοιραστείς το bat αρχείο να δω αν δουλεύει και σε άλλα της εταιρίας;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, x69pr είπε

Off topic, αλλά θα μπορούσες να μοιραστείς το bat αρχείο να δω αν δουλεύει και σε άλλα της εταιρίας;

Εδώ είσαι. https://wetransfer.com/downloads/89af39b86bd1c38f0e56a3d29c22840120241216093526/9037dc?t_exp=1734946526&t_lsid=266c685f-5f47-4b62-8a4d-bde57b75eefc&t_network=link&t_rid=ZW1haWx8NjczNWJhMDdiNjM1NTFjNmY2NmI1NTkz&t_s=download_link&t_ts=1734341726

Εγώ δεν το δοκιμάζω καν. Απλά είμαι σε δίλημμα αν αξίζει τη ταλαιπωρία να το στείλω πίσω ή να βγάλω τελείως το πάνω καπάκι και να βάλω απλά ένα 120ρι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Εδώ είσαι. https://wetransfer.com/downloads/89af39b86bd1c38f0e56a3d29c22840120241216093526/9037dc?t_exp=1734946526&t_lsid=266c685f-5f47-4b62-8a4d-bde57b75eefc&t_network=link&t_rid=ZW1haWx8NjczNWJhMDdiNjM1NTFjNmY2NmI1NTkz&t_s=download_link&t_ts=1734341726

Εγώ δεν το δοκιμάζω καν. Απλά είμαι σε δίλημμα αν αξίζει τη ταλαιπωρία να το στείλω πίσω ή να βγάλω τελείως το πάνω καπάκι και να βάλω απλά ένα 120ρι.

Ευχαριστω. Γενικα ειναι καλα μηχανακια, αλλα εχουν μερικα ψιλοθεματακια. Το ΑΜ06 προ που ειχα παρει ειχε σαπια καρτα wifi. Την αλλαξα με ιντελ και σωθηκα. Προτεινω να δοκιμασεις να το φερεις στα ισια του με ενα καλυτερο ανεμιστηρα και αντικραδασμικες βασεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, x69pr είπε

Ευχαριστω. Γενικα ειναι καλα μηχανακια, αλλα εχουν μερικα ψιλοθεματακια. Το ΑΜ06 προ που ειχα παρει ειχε σαπια καρτα wifi. Την αλλαξα με ιντελ και σωθηκα. Προτεινω να δοκιμασεις να το φερεις στα ισια του με ενα καλυτερο ανεμιστηρα και αντικραδασμικες βασεις.

Ναι ισως δεν αξιζει τη ταλαιπωρια της επιστροφης. 

Σε καθε περιπτωση, για το αθλιο after sale service εγραψα. Και παιδες, μονο paypal να εχετε το κεφάλι σας ησυχο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...