GP Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Xilia sygnwmh an sas kourazw alla den mporw na katalhksw kapoy. Diavasa ola ta sxetika threads sto insomnia. Apo thn mia o KISS apo thn allh o Yamada, parapera o Yamakawa. Exw trellathei o anthrwpos! :?: :!: :| Sto thema mas loipon! Poios epitrapezios player DVD/Divx kanei ta ekshs: -Paizei Divx 3.11/xvid -Yposthrizei Ellhnikous ypotitlous (eite manisia eite me hackarismeno firmware) -Yposthrizei ypotitlous se .srt kai .sub -Yposthrizei DVD-+R,-+RW -Spasmeno macrovision & region -kanei ellhniko me duo fouskales (proairetiko) Deutereuonta xarakthristika: -Yposthrizei qpel -Paizei jpeg -Gyrw sta 150E timh Ean den kserete kapoion player me ola ayta toul. peite mou ena player kai ti apo ayta DEN exei. Plz help! :idea:
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 gia to yamakawa koita edw http://www.e-shop.gr/Index800.html?PHPSESSID=1
qspock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μπορω να μιλησω με σιγουρια για τα KISS: -Paizei Divx 3.11/xvid -Yposthrizei Ellhnikous ypotitlous (eite manisia eite me hackarismeno firmware) -Yposthrizei ypotitlous se .srt kai .sub -Yposthrizei DVD-+R' date='-+RW -Spasmeno macrovision & region [/quote'] Ολα αυτα τα υποστηριζουν το KISS DP-450, DP-500, DP-508. -Paizei jpeg -Gyrw sta 150E timh Τα KISS παιζουν jpeg' date=' στο πλαισιο το DP-450 κανει 176€ και το DP-1000 164€ δε το προτεινω ομως εναντι του DP-450 αν και εχουν παρομοιες δυνατοτητες. Το DP-1000 δεν ειναι σιγουρο οτι υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους γιατι ο τυπος που φτιαχνει χακαρισμενο firmware για τα αλλα μοντελα KISS δε φτιαχνει για τη σειρα DP-1xxx. -Yposthrizei qpel Τα KISS δεν υποστηριζουν Qpel.
SV1EOD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 -Yposthrizei qpel Να ρωτήσω τι είναι αυτό(Qpel)? Thnx
VRaCh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 -Yposthrizei qpel Να ρωτήσω τι είναι αυτό(Qpel)? Thnx [Εκνευριστική απάντηση Νο3] γούγλισέ το [/Εκνευριστική απάντηση Νο3]
SV1EOD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 -Yposthrizei qpel Να ρωτήσω τι είναι αυτό(Qpel)? Thnx [Εκνευριστική απάντηση Νο3] γούγλισέ το [/Εκνευριστική απάντηση Νο3] Εκνευριστική απάντηση Νο1: Και εσένα ποιός σου είπε ότι μπορείς εσύ να μου λες τι να κάνω? :?: Δεν επιθυμώ διαμάχη στο forum αλλά επειδή βλέπω και άλλους που να κάνουν αυτό το σχόλιο(και σε άλλα forums) θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής. 1) Δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε 2) Δεν τους κάνει καλό να εκνευρίζονται 3) Δεν είναι ευγενικό να υποδεικνείουν στους άλλους τι να κάνουν και ειδικά με λέξεις τύπου "εκνευριστική απάντηση(ή μήπως εννοεί ερώτηση?) (εκτός και αν το βασικό κίνητρο είναι να ανεβάζουν τα post, κάτι που δεν θέλω να πιστεύω). 4) Αν είναι τόσο κοινότυπη και χαζή μια ερώτηση δεν θα απαντάει κανείς οπότε μπορεί ο άλλος να καταλάβει από μόνος του ότι κάτι δεν πάει κάλα, αν και έχω την εντύπωση ότι τα φόρουμ δεν σου ζητάνε πιστοποιητικό ότι γνώσεις σου είναι από ένα επίπεδο και άνω για να σε δεχτούν. 5) Μπορεί να βρεθεί κάποιος που δεν εκνευρίζεται και να απαντήσει περιεκτικά και ζουμερά μέσα σε δύο γραμμές και να λυθεί έτσι μία απορία που μπορεί να έχουν και πολλοί άλλοι που διαβάζουν το συγκεκριμένο thread(ας μην ξεχνάμε ότι τα threads ξεκινάνε από έναν, συνήθως απαντάνε λίγοι αλλά συνήθως τα διαβάζουν πολλοί. 6) Το νόημα του community είναι και να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Δεν ξέρω τι συνέχεια θα έχει το thread λόγω του post μου(δεν έχω έτσι και αλλιώς την πρόθεση να το χαλάσω,αλλά και μία παραπάνω επειδή ενδιαφέρει και εμένα) αλλά νομίζω ότι έπρεπα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα τουλάχιστον όπως τα βλέπω εγώ από την στιγμή που έγινα για πρώτη φορά αποδέκτης μιας απάντησης που κάποιοι την έχουν τυποποιήσει και σέ αυτό αλλά και σε άλλα φόρουμ(δεν μιλάω προσωπικά απλώς έχω ξαναδεί να δίνεται σε άλλους χρήστες και είναι μία νοοτροπία και πρακτική που εγώ απλά δεν συμφωνώ. Αν κάποιος mod το κρίνει σκόπιμο θα παρακαλούσα η απάντηση μου να γίνει ξεχωριστό θέμα συζήτησης για να μην χαλάσει το συγκεκριμένο thread.
VRaCh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Το ποστ αυτό δεν το έγραψα ως απάντηση στην ερώτησή σου αλλά σαν αστείο εξού και τα " " στο τέλος επειδή βλέπω και άλλους που να κάνουν αυτό το σχόλιο(και σε άλλα forums) Ακριβώς γι΄αυτό, τουλάχιστόν εγώ, το θεώρησα αστείο γιατί η απάντηση αυτή δεν είναι απάντηση όπως και οι άλλες δύο απαντήσεις που παίζουν όταν κάποιος βαριέται να γράψει "διάβασε το ΦΑΚ" και "ψάξε στο φορουμ" Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω. ΥΓ Πάντως αν το ψάξεις στο google θα βρεις απάντηση
xaotikos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 <<DELETE ME>> -Συμπαράσταση στον VRaCh- Υ.Γ Όλα καλά?
GP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Xilia sygnwmh an sas kourazw alla den mporw na katalhksw kapoy. Diavasa ola ta sxetika threads sto insomnia. Apo thn mia o KISS apo thn allh o Yamada' date=' parapera o Yamakawa. Exw trellathei o anthrwpos! :?: :!: :| Sto thema mas loipon! Poios epitrapezios player DVD/Divx kanei ta ekshs: -Paizei Divx 3.11/xvid -Yposthrizei Ellhnikous ypotitlous (eite manisia eite me hackarismeno firmware) -Yposthrizei ypotitlous se .srt kai .sub -Yposthrizei DVD-+R,-+RW -Spasmeno macrovision & region -kanei ellhniko me duo fouskales (proairetiko) Deutereuonta xarakthristika: -Yposthrizei qpel -Paizei jpeg -Gyrw sta 150E timh Ean den kserete kapoion player me ola ayta toul. peite mou ena player kai ti apo ayta DEN exei. Plz help! :idea:[/quote'] Kaneis allos na voithisei yparxei? Vriskomai ena bhma prin ta narkwtika (ante duo). HELP!
SV1EOD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Το ποστ αυτό δεν το έγραψα ως απάντηση στην ερώτησή σου αλλά σαν αστείοεξού και τα " " στο τέλος επειδή βλέπω και άλλους που να κάνουν αυτό το σχόλιο(και σε άλλα forums) Ακριβώς γι΄αυτό' date=' τουλάχιστόν εγώ, το θεώρησα αστείο γιατί η απάντηση αυτή δεν είναι απάντηση όπως και οι άλλες δύο απαντήσεις που παίζουν όταν κάποιος βαριέται να γράψει "διάβασε το ΦΑΚ" και "ψάξε στο φορουμ" Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω. ΥΓ Πάντως αν το ψάξεις στο google θα βρεις απάντηση [/quote'] OK. Υποθέτω ότι εννοούσες εκνευριστική απάντηση και όχι ερώτηση. Υ.Γ. Θα γουγλίσω το συντομότερο δυνατό
GIA_Blackmore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 gp ola auta pou anafereis prepei na epitigxanontai meso Xbox .oso kai an akougete.. mexri kai matroska mporeis na trekseis ( container) me to anologo logismiko pou tha tou enosmatoseis vevaia.. Oso gia ta posts... de katalavaino giati ginete akoma antikeimeno diamaxis . dld ti kai an kapoios exei 5 posts i 5000 posts. eleos .ama einai na tsakonomaste gia tetoia pramata na poume ston arxigo edo mesa na mas ta valei se olous 9999999999999999 na ksemperdeuoume. ORIMASTE btw,+1 post for me
GP Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Thx for the reply, alla apo oso kserw to xbox einai (arketa?) parapanw apo 150E, kai thn suskeuh thn thelw gia to saloni, opote katalavaineis...
GIA_Blackmore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 y re? mia xara einai .. tha paizeis kai kana game na pernaei i ora. Kai apo ti stigmi pou mporeis na tou valeis kai remote control einai idaniko gia to saloni.. ektos kai an thes na pouliseis mouri
sotris99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Να ρωτήσω τι είναι αυτό(Qpel)? >Quarterpel (Qpel / Quarter Pixel) is used to estimate the motion on smaller blocks hence getting more accurate results and potentially producing a more detailed output. The cost is a slower encoding process and the potential addition of noise to the video. Thanks to hogWsh over @ TorrentBits for the info leading to EverWicked.com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.