avacan23 Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ https://weibo.com/5143897135/PExRlau6t?pagetype=profilefeed 1499 ευρώ με 1539 ευρώ το 17 μαξ λένε οι πρώτες εκτιμήσεις.
Costaskokk Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ (επεξεργασμένο) Για το orange χρώμα , υπάρχει αρκετή παραφιλολογία για την ακριβή απόχρωση... Όπως και πέρσι με το Dessert Titanium, που το αναμενόμενο ήταν το σκούρο χάλκινο χρώμα τελικά κυκλοφόρησε ανοιχτό της άμμου... Φέτος ακούγεται ότι το orange , ίσως είναι να μην το κλασικό πορτοκαλί, αλλά το χάλκινο χρώμα που δεν βγήκε πέρσι..... Μακάρι να βγώ λάθος, αλλά για το pro max θεωρώ ότι εδώ θα ξεκινάει από €1.599... . Επεξ/σία χθες στις 10:12 πμ από Costaskokk 1
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ 1 ώρα πριν, Costaskokk είπε Για το orange χρώμα , υπάρχει αρκετή παραφιλολογία για την ακριβή απόχρωση... Όπως και πέρσι με το Dessert Titanium, που το αναμενόμενο ήταν το σκούρο χάλκινο χρώμα τελικά κυκλοφόρησε ανοιχτό της άμμου... Φέτος ακούγεται ότι το orange , ίσως είναι να μην το κλασικό πορτοκαλί, αλλά το χάλκινο χρώμα που δεν βγήκε πέρσι..... Μακάρι να βγώ λάθος, αλλά για το pro max θεωρώ ότι εδώ θα ξεκινάει από €1.599... . υπερβολικος με τις ιτμες
aler45 Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ 28 minutes ago, digitalarchive said: υπερβολικος με τις ιτμες Θεωρώ ότι οι τιμές θα είναι γύρω στα 1560-1580€.
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aler45 είπε Θεωρώ ότι οι τιμές θα είναι γύρω στα 1560-1580€. με τιποτα το πιξελ στα ιδια εμεινε κανενα 50-αρι πιστευω θα φανε χοντρη πόρτα με τα απλά πλεον μοντέλα να εχουν 120hz. δεν θα χει καποιος λογο να σκασει τοσα πολλα χρηματα Επεξ/σία χθες στις 11:48 πμ από digitalarchive 1
aler45 Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, digitalarchive said: με τιποτα το πιξελ στα ιδια εμεινε κανενα 50-αρι πιστευω Το 50αρι θα είναι στις ΗΠΑ, εδώ μπορεί λόγω φόρων να είναι λίγο παραπάνω. Εκτός αν πουν ότι λόγω των taxes που έχουν εφαρμοστεί, η αύξηση 50$ θα αφορά μόνο ΗΠΑ. Επεξ/σία χθες στις 11:56 πμ από aler45
Ribopaido Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Ελεγα να παω σε προ μαξ , αλλα πολλα τα λεφτα τακη. Παλι προ στα 1250κατι φανταζομαι
aler45 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 hour ago, Ribopaido said: Ελεγα να παω σε προ μαξ , αλλα πολλα τα λεφτα τακη. Παλι προ στα 1250κατι φανταζομαι Θα αυξηθεί η τιμή του 17 pro γιατί θα καταργηθεί η έκδοση των 128GB και θα ξεκινάνε από τα 256GB 1 1
avacan23 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Υπάρχει μια διαρροη οτι του χρόνου δεν θα χουμε iphone 18 αλλά το αναδιπλουμενο μόνο και μετά από 6 μηνες θα βγει το κανονικο 18. δλδ μετά από το iphone 4 ο κύκλος ζωής του 17 δεν θα ναι 12 αλλά 18 μήνες. https://eu.36kr.com/en/p/3442107138397575 Από το λογότυπο του ΚΙΝΟ που ειναι σε πορτοκαλί χρώμα προκύπτει ότι το χρώμα φέτοσ ειναι το orange Pre-orders are expected to go live on Friday, September 12, 2025. First deliveries and in-store availability should begin on Friday, 19 September 2025. Βγήκαν και οι θήκες που επιβεβαιωνουν το νεο σχεδιασμό στις κάμερες https://x.com/MajinBuOfficial/status/1950188024672788649 δείτε και το βίντεο με τα χρώματα, το πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου.. 1
aces Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) iPhone 17: Νέος σχεδιασμός, A19 chip και εκπλήξεις https://www.bestprice.gr/blog/964/iphone-17-kykloforia-osa-xeroume Νέα υλικά και πρωτοποριακό φινίρισμα Τα Pro μοντέλα ετοιμάζονται για μια σημαντική αλλαγή στο υλικό κατασκευής, με την Apple να αντικαθιστά το τιτάνιο με αλουμίνιο και να υιοθετεί έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό με συνδυασμό half-glass και half-aluminum. Η καινοτομία αυτή προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στο πάνω μέρος, το σημείο δηλαδή που κρατάμε το τηλέφωνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στο κάτω τμήμα. Αύξηση χωρητικότητας μπαταρίας στα Pro Max μοντέλα Σύμφωνα με τον γνωστό leaker "Ιnstant Digital", το iPhone 17 Pro Max θα διαθέτει μπαταρία 5.000mAh - τη μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPhone. Η αυξημένη χωρητικότητα σε συνδυασμό με τις παραπάνω τεχνολογίες αναμένεται να προσφέρει σημαντική βελτίωση στην αυτονομία, ιδανική για χρήστες που απαιτούν μέγιστη διάρκεια λειτουργίας. Πότε κυκλοφορεί το iPhone 17 στην Ελλάδα Η κυκλοφορία της σειράς iPhone 17 αναμένεται για την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου. Τα νέα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα ταυτόχρονα σε βασικές αγορές της Apple, όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες - με την Ελλάδα να περιλαμβάνεται στους πρώτους γύρους διάθεσης. * οι καμερες θα ειναι ενιαιες στο πισω μερος της συσκευης οπως φαινεται στο βιντεο παρακατω οπως εγινε στα iPad Pro M4. **Η RAM στα Pro αυξανεται στα 12GB με 256gb αποθ.χώρο. Επεξ/σία πριν από 55 λεπτά από aces 1
petran1790 Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, avacan23 είπε https://x.com/MajinBuOfficial/status/1950188024672788649 δείτε και το βίντεο με τα χρώματα, το πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου.. Βλεποντας την εικονα αυτη, ενω η ιδεα του Orange μου εκανε κλικ και θα το τολμουσα ανετα, η επιλογη του Gray που νομιζα δεν θα υπηρχε μου αρεσει περισσοτερο και μου αρεσει τρελα... θυμιζει και λιγο Natural Titanium που ειναι επισης ομορφο στα ματια μου. Βλεποντας το βιντεο στο λινκ σου, αυτο το Orange ειναι πολυ ομορφο στα ματια μου και στα γουστα μου, σαν ξεθωριασμενο πορτοκαλι απιστευτο για μενα, σε σημειο που να μου αρεσει το ιδιο οσο το Gray του βιντεο, που ειναι ακομα πιο ωραιο απο το Gray της εικονας παραπανω... (γενικως λατρεμενο χρωμα το Space Gray αν θυμαστε παλια... κριμα που δεν το ειχαν διατηρησει αναλλοιωτο..) Μιας και φετος λεω να κανω την αλλαγη απο 14 Pro στο Pro Max και επειδη δεν παιζει να μπω στα τρυπακια αυτα των προπαραγγελιων και του "Παρελαβε κανεις σημερα απο την Χ,Υ αλυσιδα το ταδε καταστημα", "ο αλλος παρελαβε νωριτερα απο μενα ενω εγω εχω μικροτερο αριθμο παραγγελιας" και ολα αυτα τα "ωραια", οποτε θα περιμενω να τα δω ολα απο κοντα και σε φωτο για να αποφασισω.. Επεξ/σία πριν από 18 λεπτά από petran1790
aler45 Δημοσ. πριν από 8 λεπτά Δημοσ. πριν από 8 λεπτά 9 minutes ago, petran1790 said: Βλεποντας την εικονα αυτη, ενω η ιδεα του Orange μου εκανε κλικ και θα το τολμουσα ανετα, η επιλογη του Gray που νομιζα δεν θα υπηρχε μου αρεσει περισσοτερο και μου αρεσει τρελα... θυμιζει και λιγο Natural Titanium που ειναι επισης ομορφο στα ματια μου. Βλεποντας το βιντεο στο λινκ σου, αυτο το Orange ειναι πολυ ομορφο στα ματια μου και στα γουστα μου, σαν ξεθωριασμενο πορτοκαλι απιστευτο για μενα, σε σημειο που να μου αρεσει το ιδιο οσο το Gray του βιντεο, που ειναι ακομα πιο ωραιο απο το Gray της εικονας παραπανω... (γενικως λατρεμενο χρωμα το Space Gray αν θυμαστε παλια... κριμα που δεν το ειχαν διατηρησει αναλλοιωτο..) Μιας και φετος λεω να κανω την αλλαγη απο 14 Pro στο Pro Max και επειδη δεν παιζει να μπω στα τρυπακια αυτα των προπαραγγελιων και του "Παρελαβε κανεις σημερα απο την Χ,Υ αλυσιδα το ταδε καταστημα", "ο αλλος παρελαβε νωριτερα απο μενα ενω εγω εχω μικροτερο αριθμο παραγγελιας" και ολα αυτα τα "ωραια", οποτε θα περιμενω να τα δω ολα απο κοντα και σε φωτο για να αποφασισω.. αν το θες γρήγορα και χωρίς άγχος κλπ, μπορείς να παραγγείλεις από Apple Germany και να το φέρεις με parcel forwarder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα