Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, digitalarchive said:

τι ακριβως καλυπτει πχ αν γρατσουνιστει η οθονη;

και ποσα δινεις;

Αν γρατσουνιστεί η οθόνη δεν θεωρείται σπάσιμο, αλλά μπορείς πχ αν το γρατσουνίσεις πολύ να το σπάσεις μόνος σου, να δώσεις τα 29€ και να στο φτιάξουν. 

23 minutes ago, jimis98 said:

συμφέρει αυτό? 

Για εμένα ναι. Μου έχει γλιτώσει πολλά χρήματα. 3 φορές το έχω χρησιμοποιήσει: 1) Έριξα αναψυκτικό στο keyboard του iPad(αντικαταστάθηκε για 25€), 2) Έσπασε το back glass του iPhone(29€), 3) Συγγενής ακούμπησε ταψιά πάνω στο MacBook.( αντικατάσταση οθόνης 99€). 

Αν δεν είχα την καλύψει θα είχα δώσει πάνω από 1400€. 

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, aler45 είπε

Αν γρατσουνιστεί η οθόνη δεν θεωρείται σπάσιμο, αλλά μπορείς πχ αν το γρατσουνίσεις πολύ να το σπάσεις μόνος σου, να δώσεις τα 29€ και να στο φτιάξουν. 

Για εμένα ναι. Μου έχει γλιτώσει πολλά χρήματα. 3 φορές το έχω χρησιμοποιήσει: 1) Έριξα αναψυκτικό στο keyboard του iPad(αντικαταστάθηκε για 25€), 2) Έσπασε το back glass του iPhone(29€), 3) Συγγενής ακούμπησε ταψιά πάνω στο MacBook.( αντικατάσταση οθόνης 99€). 

Αν δεν είχα την καλύψει θα είχα δώσει πάνω από 1400€. 

η εγγύηση των 2 ετών καλύπτει μόνο το hardware?

κάποια καταστήματα που παρέχουν ασφάλεια με πληρωμή,είναι το ίδιο?

Δημοσ.
7 minutes ago, jimis98 said:

η εγγύηση των 2 ετών καλύπτει μόνο το hardware?

κάποια καταστήματα που παρέχουν ασφάλεια με πληρωμή,είναι το ίδιο?

Αν εννοείς την εγγύηση με την οποία έρχεται το κινητό όταν το αγοράζεις, ναι.

τα καταστήματα που παρέχουν ασφάλεια ναι είναι κάτι παρόμοιο αλλά σου δίνουν λίγα incidents, πχ αγοράζεις 3 χρόνια ασφάλιση και σου δίνει μόνο 3 claims για σπάσιμο, 1 claim για υγρά, και 1 claim για κλοπή.

Ενώ στο AppleCare+ είναι απεριόριστα incidents για ατυχήματα/υγρά και 2 incidents κάθε χρόνο για κλοπή/ απώλεια 

• Thanks 1
Δημοσ.

spacer.png

Για πρώτη φορά, η Apple φαίνεται έτοιμη να εξοπλίσει τα νέα της iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max με σύστημα ψύξης vapor chamber, αλλάζοντας τα δεδομένα στις επιδόσεις των smartphones της. Μια νέα διαρροή δείχνει το νέο σύστημα ψύξης του iPhone 17 Pro Max και καλύπτει τεράστια επιφάνεια του εσωτερικού του.

Mε νέα μπαταρια 5.000 και νεο σύστημα ψύξης+ νέο σύστημα καμερών + σώμα από αλουμινίο από μόνα τους ειναι λόγοι για την αναβάθμιση στο 17 μαξ. 

Το κακό ειναι η διαθεσιμότητα που  λόγω αυξημένης ζήτησης θα γίνει χαμός, και εχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...

Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών smartphone SellCell διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 2.000 χρήστες iPhone στις ΗΠΑ τον Αύγουστο για να αξιολογήσει το ενδιαφέρον για αναβάθμιση και το loyalty στο εμπορικό σήμα πριν από την εκδήλωση της Apple.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 68,3% των τωρινών χρηστών iPhone σκοπεύουν να αγοράσουν ένα μοντέλο iPhone 17 κατά την κυκλοφορία του, σημειώνοντας αύξηση από το 61,9% που καταγράφηκε πριν από την κυκλοφορία του iPhone 16 το 2024.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 68,3% των τωρινών χρηστών iPhone σκοπεύουν να αγοράσουν ένα μοντέλο iPhone 17 κατά την κυκλοφορία του, σημειώνοντας αύξηση από το 61,9% που καταγράφηκε πριν από την κυκλοφορία του iPhone 16 το 2024.

Όπως κάθε χρόνο, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, θα υπάρξει δυσκολία (ανάλογα το μοντέλο) να βρεις το 17iPh, μέχρι και αρχές/μέσα Νοεμβρίου...

Το ότι φέτος θα είναι χειρότερα από πέρσι , αυτό για εμένα θα δείξει μόνο στην πράξη.....

Τώρα αναφορικά με διάφορες έρευνες δεν θα σχολιάσω...

.

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, Costaskokk said:

Όπως κάθε χρόνο, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, θα υπάρξει δυσκολία (ανάλογα το μοντέλο) να βρεις το 17iPh, μέχρι και αρχές/μέσα Νοεμβρίου...

Το ότι φέτος θα είναι χειρότερα από πέρσι , αυτό για εμένα θα δείξει μόνο στην πράξη.....

Τώρα αναφορικά με διάφορες έρευνες δεν θα σχολιάσω...

.

Μην ξεχνάμε και το refresh του Κωτσόβολου 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πραγματα ειναι στριμωγμενα ελλαδα δεν ν0ομιζω θα γινει τοσο χαμός... οι πόλεις αυγουστο ηταν γεμάτες δεν παιζει φραγκο

επίσης ποσο κοσμο βλεπεται με τελευταια iPhone PRo max ελάχιστους. πολυς κοσμος το εχει γυρησει στο android η στα μεταχειρισμενα 3ς γενιες πισω.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, digitalarchive said:

τα πραγματα ειναι στριμωγμενα ελλαδα δεν ν0ομιζω θα γινει τοσο χαμός... οι πόλεις αυγουστο ηταν γεμάτες δεν παιζει φραγκο

επίσης ποσο κοσμο βλεπεται με τελευταια iPhone PRo max ελάχιστους. πολυς κοσμος το εχει γυρησει στο android η στα μεταχειρισμενα 3ς γενιες πισω.

Είσαι σίγουρος; Γιατί κάθε χρόνο πέφτουν τα σάιτ, χαμός και κακό γιατί αργούν κλπ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Είσαι σίγουρος; Γιατί κάθε χρόνο πέφτουν τα σάιτ, χαμός και κακό γιατί αργούν κλπ 

σιγουρος δεν ειμαι αλλα αυτη η αισθηση μου δινεται.

αν φερνουν πολυ μικρο στοκ αυτο ειναι αλλου παππα ευαγελιο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aler45 είπε

To ότι στριμώχνονται οι πιο τρελαμμένοι να πάρουν πρώτοι τηλέφωνο όπως γίνεται κάθε χρόνο, σε συνδιασμό με τον έλεγχο της προσφοράς από την Apple, δεν σημαίνει ότι γίνονται καλύτερες πωλήσεις....

Επίσης η σταδιακή άνοδος των τιμών των Iph  σε συνδιασμό με την στασιμότητα των μισθών στην Ελλάδα και τις μικρές αναβαθμίσεις στα specifications από χρονιά σε χρονια, μονο μικρότερες πωλήσεις προμηνύουν για την χώρα μας...

.

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 2
Δημοσ.

https://www.macrumors.com/2025/09/02/iphone-17-price-estimates/

If these estimates prove to be accurate, the iPhone 17 Pro's starting price would increase by $100 compared to the iPhone 16 Pro. However, previous rumors have indicated that the iPhone 17 Pro will start with 256GB of storage, whereas the iPhone 16 Pro starts at 128GB. So, the starting price would only be increasing because of Apple eliminating a SKU. Still, it would break an 8-year streak of the Pro model or equivalent starting at $999.

The good news is that the standard iPhone 17 and the highest-end iPhone 17 Pro Max will avoid price increases, if these estimates prove to be accurate.

Δημοσ.

If this rumor proves true, it means that we may end up having to pay at least $849 for an iPhone 17, $1,049 for an iPhone 17 Pro and $1,249 for an iPhone 17 Pro Max.

https://x.com/DeItaone/status/1950502871545356352

Here’s the full lineup of what JPMorgan projects:

• iPhone 17: $799 (no increase)
  • iPhone 17 Air: $899-949 (no increase or $50 increase)
  • iPhone 17 Pro: $1,099 ($100 increase but with higher starting storage)
  • iPhone 17 Pro Max: $1,199 (no increase)
  • spacer.png

To IOS 26 σε beta δεν βλέπω την επανάστασh που φέρνει...βελτίωση οκ αλλά τισ μεγάλεσ αλλαγέσ δεν τις βλέπω..

spacer.png

• Like 1
Δημοσ.

https://twitter.com/i/status/1963181951579271513

Σήμερα κυκλοφόρησε στην Κίνα ένα πολύ σύντομο βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει μια πραγματική μονάδα iPhone 17 Pro Max. Στο βίντεο επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο πολυαναμενόμενος νέος σχεδιασμός στην πίσω πλευρά της συσκευής, με ένα τεράστιο περιθώριο κάμερας που εκτείνεται από τη μία πλευρά στην άλλη. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός της πλάτης έχει επίσης μια περιοχή που περιγράφεται για να κάνει την εμφάνιση της κάμερας λιγότερο αντιαισθητική. Πολύ σημαντικό οτι οι κεραιές πανε εξωτερικά στο περίγραμμα της κάμερας ώστε  και πιο γρήγορο ινερνετ θα υπάρχει λόγω καλύτερου σήματος αλλά και να μπορεί να χωρέσει η μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς να μεγαλώσει το σώμα του iphone 17.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...