aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Όντως θα υπάρχει διαφορά στις μπαταρίες ανάλογα την έκδοση.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε Ελπιζω το αιρ να τραβηξει κοσμο… αλλιως δεν θα το δουμε ποτε τα μικρα μοντελα θα τραβηξουν πολυ κοσμο τα pro ετσι και ετσι. δεν βλεπω και χοντρες αλλαγες...εκτος της μεγαλης οθονης ειναι αυτα χρωμματα για τη pro σειρά μας κοροιδευουνε ρε; 2
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 minutes ago, digitalarchive said: καλα δεν βγαλαν μαυρο; παμε καλα; Υπάρχει και μαύρο απλά δεν το έδειξαν.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aler45 είπε Υπάρχει και μαύρο απλά δεν το έδειξαν. ουφ ενταξει τα pro σπερνουν στις καμερες για βιντεο. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από digitalarchive 1
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Όλα με 256GB αρχική. καμια αλλαγή στην τιμή στα pro max
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) μαυρο ακομα δεν βλεπω. τα μικρα πηραν παρα πολυ μεγαλο μπουσταρισμα. τα pro ειναι για πολυ ποιο pro καταστασεις.. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από digitalarchive
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 minute ago, digitalarchive said: μαυρο ακομα δεν βλεπω. τα μικρα πηραν παρα πολυ μεγαλο μπουσταρισμα. τα pro ειναι για πολυ ποιο pro καταστασεις.. Μαλλον δεν είναι τόσο σίγουρο το μαύρο. Κάποιοι λένε ότι θα έχει κάποιοι άλλοι όχι. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από aler45
Sherlock_7 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγώ που θέλω το απλό είναι τούμπανο φέτος. Πέτυχα καλή χρονιά για την αλλαγή του 13αρι μου. 1
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, aler45 είπε Μαλλον δεν είναι τόσο σίγουρο το μαύρο ειδη εχει ξενερωσει πολυς κοσμος, για το μαυρο. το design λιγο πισω μου κανει androidia δυστηχως
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 minutes ago, digitalarchive said: ειδη εχει ξενερωσει πολυς κοσμος, για το μαυρο. το design λιγο πισω μου κανει androidia δυστηχως Επίσημο, δεν υπάρχει μαύρο!
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, aler45 είπε Επίσημο, δεν υπάρχει μαύρο! πωπω ξενερα...
deepspace Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Για το iPhone 17 Pro 256GB βλέπω μια μικρή διαφορά ανάλογα τη χώρα: DE: 1299 IT: 1339 FR: 1329 ES: 1319 Ελλάδα πόσο άραγε;
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Στην Ευρώπη με sim κανονική, άρα παίρνουμε μικρότερη μπαταρία! 8 minutes ago, deepspace said: Για το iPhone 17 Pro 256GB βλέπω μια μικρή διαφορά ανάλογα τη χώρα: DE: 1299 IT: 1339 FR: 1329 ES: 1319 Ελλάδα πόσο άραγε; 1350€ το Pro και 1500€ το Pro Max στην Ελλάδα Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από aler45
Προτεινόμενες αναρτήσεις