karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Ρε παιδια σημερα ειδα οτι το περιοδικο 'Tomorrow' δινει car kit ανοικτης ακροασηςπου δουλευει λεει με ολα τα κινητα. Γνωριζει κανεις αν αξιζει? Οντως δουλευει με καθε κινητο?
ipso33 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Εχει ενα μανταλακι που η μια του σιαγωνα ειναι μικροφωνο. Μαγκωνεις το κινητο σου στην περιοχη του ακουστικου και ειναι ετοιμο.
karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Εχει ενα μανταλακι που η μια του σιαγωνα ειναι μικροφωνο. Μαγκωνεις το κινητο σου στην περιοχη του ακουστικου και ειναι ετοιμο. Επειδη δεν γνωριζω και πολλα, αυτο δεν ειναι λιγο επιφοβο για να χαλασει το κινητο? Εχω αναδιπλούμενο-clamshell.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 re karib ante parto 6-7 euro exei..an sou kanei exei kalos...an den sou kanei den eskases kai ta 100+ euro pou exoun ta kanonika....meri na to pareis apofasi tha exei eksntlithei to periodiko...
ba_eas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Kai einai kai kalo periodiko.....siga ta auga pia....
danton Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 re su karib o xronos apasxolhshs tou server ka8ws kai o dikos mas kostisan pio polu apo to na to agoraseis kairo eixes na m' apasxolhseis me to pws 8a glutwseis 1-2 eurw... alh8eia ekeino to kokkino fwtaki anabosbhnei akoma?
karib Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 κοιτάξτε, δεν γνωριζω την οικονομική κατάσταση του καθενός, γνωριζω ομως καλα τη δικη μου. Θελω να ξερω που διαθέτω τα 10ευρά μου, ειδικά όταν αγοράζω αρκετά περιοδικά τεχνολογίας.
passenger57 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Nai re paidia dikio exei o Krib..ELEOS...phgate na ton fate!!! Mia erwthsh ekane to paidi.Ti shmainei 6 h 1000 euro? Forum texnologias einai kai o ka8eis rwtaei oti synafes epi8ymei. It's a free country
passenger57 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Τα 40 ευρώ που λέγαμε πότε θα τα πάρω? :D:D
ntg24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Mia xara einai, to phra kai douleuei mia xara. *** message deleted *** Οι χαρακτηρισμοί που εμπεριέχονταν στο μήνυμα δεν αρμόζουν στο ύφος και το επίπεδο του forum. Αυτή τη φορά το μήνυμα διαγράφεται (εν μέρει). Την επόμενη φορά θα υπάρχουν πιο αυστηρές κυρώσεις. - paredwse
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Καλημέρα, @ ntg24, εγώ θα έκανα edit στην λέξη ...karagiozides.... γιατί αν κάποιος απο τους παραπάνω φίλους, απαντήσει με το ίδιο ήθος, θα έχουμε άσχημα πράγματα. Επίσης πιστεύω οτι δεν είναι εκφράσεις που αρμόζουν στο insomia. Αυτά, Φιλικά Παναγιώτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.